Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
באלי חיים כמו של בנצי, רק באירופה.

ZX, אם יש לך צינור אז בכיף

אם יש לך צינור כזה ארוך אז תבוא גם ותביא איתך.

מה הולך פה?!

לשניה עוזבים אתכם לבד...

מה חתימה? תתפשטי!

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא יודע כמה אתם מסתובבים בפורום אקונומיקה\ עקרות בית נואשות\ סקוץ' ברייט\ סמרטוטים\ תקראו לזה איך שאתם רוצים אבל בדיחות כאלה מפסיקות להצחיק באיזשהו שלב, אתה קורא את זה ופשוט לא צוחק זה מופיע כ"כ הרבה פעמים בוורסיות שונות ומשונות.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
WTF?

מכיר את היבואן של כל ציוד אפשרי לרכב שאתה יכול לחשוב עליו (מפחיות קליפורניה עד המכונות שטיפה הגדולות של התחנות הדלק)

אתה מכיר?

למה אתה לא אומר קודם? כמה יעלה מכונה לשטוף את האוטו+ צינור באורך 12 מטר? אפשר גם בפרטי :)

היה צפוי שזה ידרדר לזה. סוטים.

בקיצור, דניקס אתה בא מחר?

פורסם

בנצי, הושבת את הצ'יליאנית על הידית הילוכים באמצע נסיעה?

איך הגעת למצב הזה?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

איזו מכונה? של שעושה וקס? פוליש? שואב אבק? גרניק? זה שמשפריץ מסיר שומנים לג'נטים? או שאולי המכונת רחיצה הגדולה עם המברשות המסתובבות?

יש מליון סוגים שונים למליון צרכים שונים. עם מסוע? בלי מסוע?

אתה חייב לפרט קצת :wink:

אפשר בפרטי אם אתה רוצה

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

אתה היבואן ?

אני צריך ג'רניק שמתחבר לצינור גינה, ושואב אבק יבש\רטוב במחיר שפוי (מחיר שפוי = מחיר רצפה)

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

נראה לי שלבנצי יש מכונה כזאת, הוא מעמיס בחורות על המסוע, קצת משפריץ עליהן עם הצינור, שוטף אותן ומעיף אותן משם.

פורסם

אני לא היבואן.

אני בכלל לא מהתחום כך שאין לי מושג מה נחשב זול ומה לא.

מי שאני מכיר הוא הספק לכל חנויות הקצה- תחנות דלק ורחיצות וכו'. אבל אין לי בעייה לברר על מחירים של הדברים האלו אצלו.

רופני, יש לך איך לבוא לקחת את זה מהמרכז במידה וזה יהיה רלוונטי?

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

בשלב זה זה לא רלוונטי (זה כן יכול להיות רלוונטי בעוד כמה חודשים) אבל מעניין אותי לדעת כמה עולה.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

מה שאני צריך (כלומר רוצה) זה מכונת שטיפה בלחץ. רצוי עם אופציה להקציף. ואולי שואב אבק (תלוי כמה יעלה. אני רוצה לקחת קורס בוינגייט ולהחליף טלפון. אז נראה). למכונת שטיפה חייב להיות צינור באורך 12 מטר לפחות. רצוי 15.

פורסם

מה שמריח מסריחWon (וון) היא מילה שכדאי להיזהר בה במזרח אירופה. בפולנית, משמעות המילה היא ריח טוב; אבל ברוסית משמעותה היא ודווקא - סירחון. בכלל, יש בלבולים רבים בין מלים בשתי השפות הסלאביות.

איזה כייף לי :)

פורסם

אתה יודע שג'רניק זה חתיכת קומפרסור נכון? זול זה לא יהיה. השואב דוקא יש סיכוי שכן.

אלא אם כן אתה מדבר על ג'רניק קטן או משהו כזה (אם יש דבר כזה בכלל, אין לי מושג)

• תוכן חדש...