Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
כוס אומו פקקים של בוקר

אני יודע שהצ'יליאנית פסיכוטית, היא אמרה לי I'm crazy, but I'm not sick

אמרתי לה שאני קצת מהשניים.

נראה, בסופש הקרוב כחולת השיער רוצה לבוא לביקור, גם הפרסייה מסאן דייגו ועכשיו הצ'יליאנית התחילה, שלחה לי טקסט, תכננה לי כבר את כל הסופש. :-) קרועה.

איזה כחולה ? זאת עם הוויום בגב ? מה עם תמונה של התחת ?

אומנם לא השגנו את המטרה אבל הייתה כוונה.

נראה כמו לכלוך אבל לא יורד בשטיפה ולא משנה כמה משפשפים. זה לכה שרופה?

צלם ותעלה לפורום אקונומיקה הכי טוב (אתה יכול גם פה אם אתה מפחד להיכנס לשם) אבל יכול להיות שזה לכלוך שירד בפלסטלינה או פוליש.

ברצינות?

כבר שחררתי סיפורים קצרים על דפי הפורום, ללקט?

כן.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

pudyta2y.jpg

מצב רוח טוב, וויתרתי על האלגנט ודפקתי חולצת סטלנים, כייף לגרום לאנשים לחייך, עומד בתור לקפה, עושה חיקוי מושלם של גור חתולים מיילל, כולם מסתובבים ומביטים בי, מחייך ואומר לחולצה ששששש :-)

haters will hate

פורסם

אני גאה להכריז שאת הסופש אני לא אעביר בארץ , ואיכשהו הכול הסתדר למרות שפיספסתי שני מלונות שרציתי, לא נורא.

מסכן הכרטיס אשראי , שילמתי עם ה"חדש" הבינלאומי, הוא לא ראה גיהוצים כאלה מעולם (בכלל גיהצתי איתו אולי 5 פעמים).

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

מה ? אבל יש הרמת כוסית בביג לכבוד הבריחה שלי משריון .

לוקו, עקרות בית נואשות זה ארוך מידי.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

מצב רוח טוב, וויתרתי על האלגנט ודפקתי חולצת סטלנים, כייף לגרום לאנשים לחייך, עומד בתור לקפה, עושה חיקוי מושלם של גור חתולים מיילל, כולם מסתובבים ומביטים בי, מחייך ואומר לחולצה ששששש :-)

גדול!

זה בא עם שרוואל תואם? :)

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

• חברי המעגל הראשון
פורסם
פשוט מאוד!

במידה והוא רק בחצר, תכניס אותו הביתה, הוא בן משפחה.

תשחק עם הכלב! תמצא זמן ותשחק איתו! שניכם תהנו וגם תחזקו את הקשר ביניכם, מה רע? :)

אם זה היה רק הבית שלי הייתי מכניס אותו, הבעיה זה שאני גר עם ההורים, והם נגעלים מהשיערות.

בקושי יש לי זמן לשחק עם עצמי.

כרגע חזרתי הביתה, רק פתחתי את הדלת של האוטו וישר הוא דוחף את הראש. זרקתי לו איזה בקבוק מים ריק שיהיה לו במה להתעסק והוא התחיל לרוץ עם זה כמו משוגע. אם שולחים לו יד לכיוון הפה לנסות לקחת לו את זה הוא ישר בורח וחוזר. אני משער שזה סוג של משחק.

אני פוחד שהוא חושב עכשיו שהפרוייקט גננות שלו עם השק של האדמה בצהריים זה בסדר, כי נתתי לו גוש פסטרמה מיד אחרי זה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בהמלצתו של saay222 קניתי סינופד נגד נזלת, והיום לקחתי כדור ויצאתי לרכיבה קצרה באופניים.

מכון ויצמן ברחובות עד אזור תעשיה הישן ראשל"צ וחזרה.

כל הדרך הנזלת לא הפסיקה, בחזרה עברתי בתחנת דלק מול מפגש שאול (לשעבר) ובדיוק באה לי סמוחטה ואז בנצי עלה לי בראש עם הסיפורים שלו כשסביבי פרגיות עושות קניות, שניה אחרי זה אני עף קדימה הכידון נכנס לי בברך הרגל השתפשפה בניטים של הפדאל (שנקנה בהמלצתו של אליקו) והגלגל האחורי התרומם. ואז כמובן מישהי פתחה חלון במזדה המתפרקת שלה ואמרה לי להזהר (באמא שלך עכשיו את אומרת?).

עכשיו יש כאבים חזקים בברך, תודה לכם חברי פורום יקרים.

העיקר שהיו פרגיות בחוטיני וטייץ, רק חבל שאני נראה כמו מחבל או עובד זר שגנב אופניים.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
מה, אתה מגיע לערד?

דומה אבל שונה. גם לערד אגיע מתישהו.

כרגע אני טס לתערוכת ג'נבה, חבל שזה לא מחר, איך שסידרתי לעצמי מלונות וטיסה ירדה המחשבה אם זה מיותר או לא ואני כבר רוצה לנסוע (או לפחות משקר לעצמי קצת, לא שיש לי בעיה לטוס לאינשהו אבל השגרה זה דבר כול כך נוח).

בקושי יש לי זמן לשחק עם עצמי.

זאת באמת בעיה, אנחנו הגברים בדרך כלל צריכים לשחק עם עצמינו.

- By lifting money bags

פורסם
מה ? אבל יש הרמת כוסית בביג לכבוד הבריחה שלי משריון .

לוקו, עקרות בית נואשות זה ארוך מידי.

עוד לא ברחת משום דבר. עד שאתה לא מגיע ליחידה בה אתה חפץ הצבא יכול לעשות איתך מה שהוא רוצה.

אני מניח שהיום השם קצר יותר :roll:

אגב בימים האחרונים היה כנס משתחררים (לא זוכר אם אתמול או מתי בדיוק אבל היה). אז זה יכול להסביר לך למה לא ענו.

לוקו לא סגרנו על פורום משפשפים?

פורסם

אוף, אני זוכר שמישהו רשם בפורום המלצה על איזו חנות שוקולד טובה שהיא אקסקלוסיבית לשוויץ... עכשיו אני לא מוצא את זה.

- By lifting money bags

• תוכן חדש...