Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היום בבוקר, בשעה 6:30 השעון צלצל עם השיר wild horses של האבנים, דרך מעולה להתחיל את הבוקר, שמש חמה ליטפה את פני דרך התריסים, הרגשתי שאני מתעורר לאיזו סצינה מסרט ישן. יצאתי מהחדר לכיוון הסלון, אבא הכין לי כוס קפה, מאז ועד עכשיו המוזיקה מתנגנת, כבר 8:30, עדיין בבית, התגלחתי, שטפתי כלים, שוכב על המיטה ומאזין לINXS בפול ווליום.

So slide over here and give me a moment

You're lips are so raw, I've got to let you know.

I need you tonight, cuz I'm not sleeping, there's something about you girl that make me sweat...

So I do you feel? I'm lonelty

What you gonna do? I'm gonna live my life!

haters will hate

פורסם (נערך)

גיבוב יקר שלום.

לאחר חודשיים של היעדרות מהגיבוב החלטתי לחזור לעקוב (כי פעיל במיוחד אף פעם לא הייתי), התחלתי בהשלמות ואני כבר בעמוד 859, עבודה רבה עוד לפני אך אני מוכן לה.

אשתף אתכם במעללי בחודשיים אלה - הספקתי לקנות גיטרה, לבנות לה סטנד, להכיר בחורה קצת פסיכוטית, ללמוד כמה אקוראדים, למצוא עבודה, לקנות רכב צרפתי סמי-ספורטיבי ומוכה למדי, לבזבז מספר ימי שבת בסידורים קטנים של דברים ברכב, לזנוח את הגיטרה, להפטר מהבחורה הפסיכוטית ולחזור להתאמן על האקורדים שלמדתי.

אתם יכולים לראות שיש לי מספיק תירוצים להיעדרות שלי.

בטח לא מעניין אתכם אבל אשתף בכל זאת בכמה תובנות מהתקופה:

1.להזהר ממה שמבקשים - העבודה שמצאתי היא בדיוק מה שקיוותי למצוא לאחר סיום הלימודים (מלבד השכר, התנאים והמרחק מחיפה-היביטים זניחים למדי עבורי כרגע). מדובר במקום שבו נותנים לי לתכנן, מקום שאפשר ללמוד בו המון ולראות גם את תהליך הייצור של הרכיבים. ישנם הרבה פרוייקטים קטנים ככה שהגיוון הוא גדול ואני מאמין שבעתיד הבינוני כבר אקבל פרוייקט משלי.

אבל אני פשוט לא מצליח להתרגל לישיבה בקיוביקל, הבידוד, האווירה , ההרקבות האינסופית מול המחשב (למרות שאני יחסית נהנה לתכנן ולמדל) והגב השבור, לא עושים לי טוב. כולם אומרים שמתרגלים, אני עדיין מחכה.

2. הצרפתים בונים רכבים עם התנהגות טובה ותכנון לקוי. אבל בגדול בינתיים אני מאוד נהנה מהרכב, אומנם לא האלפא שחלמתי עליה אבל מספקת את ייצרי, בכל זאת אני נוהג עליו 90 ק"מ ביום.

3. בחורות פסיכוטיות זה כיף גדול וכאב ראש עצום. אבל נכנסתי לזה במודה ויצאתי מזה בזמן, ככה שהכל סבבה.

4. אולי הייתי צריך לקנות גיטרה קלאסית כמו שתמיד ממליצים. החשמלית סבבה אבל כשהיא מחוברת למגבר היא רועשת מידי וכשהיא לא מחוברת היא נשמעת כמו המכשיר לחיתוך ביצים. מצד שני קלאסית דורשת סטנד יותר גדול וגם ככה בקושי מצאתי מספיק קרשים טובים.

בקיצור, אלו מעללי ובכיינותי על קצה המזלג.

צירפתי תמונות באיכות מחורבנת של הגיטרה והסטנד שתתרשמו ותבקרו.

IMG_20140124_223450.jpgIMG_20140124_223318.jpg

עריכה אחרונה על ידי YURI
פורסם

יורי,

איזו גיטרה זו? על איזה מגבר מדובר? ומה הכוונה ברועשת?

אשמח לתמונות+תמונה של החלק של המכוונים של הגיטרה.

ברוך שובך!

Gn'f'R

פורסם
טוב ניקו, חשבתי אם להרביץ עלייך עוד דאחקה בעקבות ההודעה האחרונה

שפרסמת, אבל אז אמרתי לעצמי "וואלה, איזה גבר הוא. מתוודה כך בפומבי".

אז החלטתי להצטרף לתא הוידויים:

אני חלמתי על...ספריאל.

נכנסתי לחדר העישון וספריאל ישב שם ועישן סגרייה,

התיישבתי לידו וביקשתי שיעזור לי להחליט

בנושא מכירת הבית. ואז הוא פשוט ניפנף אותי

עם איזו תשובה חותכת.

התעוררתי מאוכזב.

יפה. אהבתי. אני תמיד אוהב כשאתה עושה פארודיות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

יורי בלי תמונות לא נוכל להתייחס לדבריך, כרגע תקבל התייחסות לגיטרה בלבד.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
בוקר טוב יורי, אחלה סטנד.

ספר לנו על הפסיכוטית, נפתח קבוצת תמיכה

ערב אור גם לך.

אני בטוח שהעובדה שברחתי אחרי תקופה קצרה יחסית גזלה ממני סיפורים הזויים רבים, זכיתי לטעום רק על קצה המזלג.

אתן מספר דוגמאות שיתארו את התופעה:

מדובר בבחורה שמצד אחד יכולה לשלוח לך ידיים למכנסיים במקומות ציבוריים ומצד שני לדחוף אותך ממנה באמצע האקט (בבית) ולהסתובב, כי קפץ לה משהו בראש.

יכולה לגרור אותך למקומות שאתה לא אוהב ע"י שימוש בנהרות של ריגשי, להיות המומה כשאתה חותך משם (למרות שהזהרת שזה יקרה) ולהעיר אותך מאוחר יותר כי היא חמה ומזומנה.

להתבכיין לך בטלפון כמה שהיא מתגעגעת ורוצה אותך וכשאתה מגיע אליה (חרמן רצח) אתה מגלה ששבנוסף אליך היא הזמינה מלא חברים ולא לאורגיה.

בחורה ששולחת אינסוף רמזים מיניים בדייט הראשון, מתחילה לבכות אחרי שאתה מנשק אותה, ודקה מאוחר יותר כמעט אוכלת לך את הפרצוף בנשיקות.

אני בטוח שהיו עוד הרבה דברים, זה רק מה שעולה לי לראש בשליפה.

היה כיף, הזוי ומוזר, עכשיו אני מוכן לקבל תמיכה.

פורסם

לוקו - אתה תמיד ציני.

קבלו ביטול - Two and a half man חרא של סדרה (טוב נו,חוץ מהפרקים עם דניס ריצ'רדס,כפרעליה)

לעומת זאת חזרתי לראות שוב את Leverage !

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
לוקו - אתה תמיד ציני.

לא נכון ! מי שהיה במפגשגיבוב ראה את לוקו רציני (היו קטעים בודדים כאלה).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אני אוהב אותך יורי, הזכרת לי כ"כ הרבה סיפורים טובים.

אפילו את הדייט הראשון עם אשתי :-)

אתה בסדר.

haters will hate

• תוכן חדש...