Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

ושתדע לך, כן לקחתי בעצתך, דחפתי אותה ובגלל זה התעוררה עלי בעצבים אבל שיחקתי אותה ישן ואז.עברה לצד השני עם הגב אלי, וככה אני יכול להיות בשקט בטלפון

עריכה אחרונה על ידי Danix60

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם
עריכה, תשלח לינק מהיכן קנית את הסמארק פון.

תודה.

בדיליי קל:

http://www.geekbuying.com/Search/?keyword=zopo+zp998

יש לבן ויש שחור, הזמנתי שחור בדיעבד בא לי על לבן. :)

נ.ב

יש קופון הנחה על 25 דולר, תמתין ואמצא לך אותו.

עריכה:

YWNBDKCB

תודה לכתבינו לענייני סינים, hwgeek.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

ביקשנו מאחותה של אשתי שתשמור על הילדים, כשחזרנו אני רואה שהחבר שלה ישב

איתה על הספה. הוא קם בבהלה עם עיניים מבועתות ובא ללחוץ לי את היד

בחנופה "שלום ערן, מה שלומך". הבנתי מיד שמשהו כאן מסריח,

לא עניתי לו והמשכתי לחדר שלי.

החלפתי בגדים ויצאתי חזרה אל הסלון ותקפתי אותו בשאלה

"ממתי אתה כאן? " הוא ענה שהגיע לפני 10 דקות...

ניגשתי לכיור וראיתי די הרבה כלים, הסתכלתי עליו שוב פעם

וראיתי זיעה קרה על המצח שלו.

ילד קקה.

Gn'f'R

פורסם
דיויד אתה מגיע בסוף ?

תכיף אגובב על למה אני לא אגיע.

אתה עדיין לא יודע כמה הזרועות שלי ארוכות, אולי כשאכתוב את כל הסיבות מדוע אני פה בארה"ב אז תירגע קצת.

(פרוייקטים של 7, 8 ספרות)

אחחח בנצי, אתה מאיים ואיכשהו אני עדיין לא רואה אותך כדמות מפחידה, דווקא יותר בטוח איזה דובון חמוד כזה.

ה 7 - 8 ספרות זה בדולרים ובלי לספור את הספרות אחרי הנקודה? סאחטיקה!

"ממתי אתה כאן? " הוא ענה שהגיע לפני 10 דקות...

ניגשתי לכיור וראיתי די הרבה כלים, הסתכלתי עליו שוב פעם

וראיתי זיעה קרה על המצח שלו.

ילד קקה.

אכל לך את האוכל? או שעשה את אחותה של לוקואישה? אני לא מבין למה הוא ילד קקה.

עכשיו קצת על עצמי.

אז ככה, תמיד רציתי לתערוכת זנבה (או פרנקפורט), רוב הזמן לא היה לי כסף, אחר כך כבר שכחתי את הטעם של אירופה ונכנסתי לכוך השיגרה הנעים שלי.

כשאני עושה דברים בעקביות הרבה פעמים בשבוע אז אני מתגלגל עם זה ולא חושב על לשנות, כמו איזה משאית שמתדרדרת מאיזה הר. הכול בסדר איתי עד שאני עוצר לכמה ימים/שבועות ואז הכול נדפק. חוץ מעם העבודה, עוד בתחילת קריירת המטבח שלי הבנתי שהעבודה באמת משחררת אותי, הייתה תקופה לא קלה בשבילי שהדבר היחיד שבאמת איפס אותי הייתה העבודה (היה רגע שהתפטרתי ואחרי שבועיים חזרתי כי לא יכולתי יותר). ב7 שנים האחרונות לא הייתי מובטל יותר מחודש ימים.

אבל אני נסחף, רציתי לכתוב על זנבה או ג'נבה - אני הולך לכתוב גם ככה וגם ככה.

לפני איזה חודש או חודשיים פתאום חשבתי לעצמי שיש לי כסף בחשבון, אני יכול לא להתקמצן ולטוס.

ואז נכנס הקמצן שבי.

אחת מהדרכים שלי לבדוק אם אני באמת רוצה משהו זה לחשוב עליו בבוקר. אם בשעות הראשונות של הבוקר אני רוצה אותו , וזה לא ספייק של יום אחד, אז אני משקיע. הנסיעה הזאת נכשלה קשות בכול המבחנים שעשיתי.

וכך התלבטתי הרבה זמן. החלטתי שאני נוסע , מתחיל לתכנן , נשבר הזין ומוותר.

ואז לפני שבועיים כשכבר הייתי די בטוח שאני אטוס בכול מקרה חטפתי את האלרגיה, התייעצתי עם אמא שייעצה לי לוותר.

ואז השבוע כשהיא התחילה לעבור (וכשראיתי שהולכת להיות תערוכה ממש מעניינת) אמא ייעצה לטוס.

לקחתי את העצה, ברביעי אזרתי אומץ וביקשתי חופש - על זה בגיבוב אחר אולי - לאחר שקיבלתי אישור (יופי באמת, אני שנתיים וחצי בחברה ולקחתי בערך יומיים וחצי חופש מאז) הזמנתי כרטיסים באיזיג'ט, אז הפסדתי יותר ממאה דולר על כול הדחיה הזאת אבל לא נורא.

אתמול אחרי ששברתי מלא את הראש הזמנתי שני בתי מלון , אחד ללילה שבית שישי לשבת (שנמצא בצרפת) ואחד בג'נבה.

תיכנון די חפיפניקי (יש לי מלא זמן ריק לטייל בשבת) אבל לא נורא, אני אזרום אני בטוח.

ולמה החלטתי לספר את כול זה? כי היום בדרך הביתה מחבר הגעתי למסקנה שזה טיול של "גדולים".

כמו שיש עבודות של "גדולים" יש גם טיולים של "גדולים" , אף "צעיר" לא יטוס לפחות מארבעה ימים במערב אירופה.

זה טיול של גדולים.

ואני עם עבודה של גדולים.

והמוח שלי והאופי שלי הוא לא של צעירים.

הגיל אומנם לא מבוגר במיוחד, האמת שדי צעיר.

אני לא לפה ולא לפה.

אני לא מרגיש "גדול" , למרות שאני בן אדם אחראי ובלה בלה בלה ומה לא, אני לא מרגיש "גדול" - אני יותר מרגיש שזה גדול עלי.

אני מרגיש שאני קצת ילד, למרות ששום דבר בי הוא לא ילדותי (אולי האוטיזם החברתי הקל...).

זה מעניין.

הטיסה מחר בצהריים, צריך לקום בבוקר, עוד שמונה שעות, לנסוע לנתבג, להשאיר את הרכב לעבור דרך טרמינל 1 ואז לטוס ארבע שעות (זה לא נורא אבל עכשיו זה נשמע לי מעפן) ואז לקחת ולהיות "גדול" בחו"ל. לא בא לי, בא לי טלפורט ישר לג'נבה, לצאת , לקחת את הרכב (פליז סדרה 1 או A קלאס ולא איזו גולף), לעשן סיגריה... לעצור באיזה סופר ולקנות רגלי חזיר מעושנות ->פה הכול יתחיל להיות אחלה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

לא הייתי רוצה לקבל מבט מלחיץ מלוקו.

כאפות בגלל גיבוב? אתם חמודים.

לפני שנה בערך אני מתעוררת באמצע הלילה כי המכסח בועט בי בראבק. אחרי קצת צעקות הוא מתעטרר וטוען שזה היה חלום. להאמין או לא? בשביל שלום בית, האמנתי.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם (נערך)

יש לי הסטוריה עם הילקקה הזה. מתחנגל.

סתם דוגמה קטנה:

לפני שבועיים היא הייתה חולה, והוא שוכב לידה במיטה.

לא הציע לה מרק ולא כלום. בילה לידה כמה ימים ולא הזיז אצבע.

רק סידר את הבלורית שלו באובססיביות.

זה גבר זה?

עריכה אחרונה על ידי locomotive

Gn'f'R

פורסם
תהנה:) אל תשכח לפנק אותנו בתמונות ותחזור בשלום ! עם מי אתה טס?

לבד.

בתכלס בטיסה אני הולך להיות עם שימרון (504L) אבל הוא לא יודע את זה עדיין.

יש לי הסטוריה עם הילקקה הזה. מתחנגל.

אם הוא מתחנגל מה הוא עושה עם אחות של אישתך?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תוכן חדש...