Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בנצי - זה הצד הכי מעצבן של הדיון, אם כמובן אתה מרוויח שקלים. ואם אתה נתון לחסדי רשויות המס.

חדשות של 6, הולך לעבודה.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מי יכול להסביר למה כשאני צריך לקום ב 6:15 אני קם ב 6:20, וכשאני צריך לקום ב 6:30 אני לא נופל מהמיטה לפני 7?!

אגב, כל מי שקם לפני... כל הלאולאו.

מתחדשת*

פורסם
מכיוון שאני מגובב מהפלאפון זה קצת בעייתי, אתה מוזמן להריץ חיפוש.

אי שם בתחילת העשור הקודם, כשעוד היינו ילדים שכתבו בפורום של ynet (שיעור בהיסטוריה של קארס פורום) והפורום הזה היה בחיתוליו, היינו מתאגדים כולם בקניון הזהב, קניון איילון, בטאבון ובעוד כמה מקומות אקראיים, היו דמויות שאינם עימנו עוד.

משתמשים קבועים שהיוו את עמודי התווך של הפורום הזה בו אנחנו חולקים מילים ומחשבות.

את יאשה פגשתי עוד לפני שהיה לי רכב, הייתי ילד בן 16 עם ימאהה DT, שהרכיב כנופייה קטנה רכובה על 50 סמקים רועשים, כמה tsw, וולף אחד, אפריליה rs והרבה רעש, את יאשה הכרתי כשעשיתי רייסים נגד איזה ts בחניון של קניון הזהב וכמעט נכנסתי בו. אני אפילו לא יודע אם הוא זוכר.

כשהוצאתי רישיון לרכב וקניתי סוויפט אז כבר הייתי חלק מהחבורה, ליביו היה מגיע עם אופל קורסה, קיפי היה עם 106, מייק היה עושה לנו להבות מהאגזוז של הzx, הzx הכי הכי הייתה של ארז, אליה יקירי כמה אני אוהב אותך, היית בא לנו עם הax האדומה, שהגיעה ליאשה ואתה עברת לוולבו של ההורים, ואז ל164 שהלכנו לקנות ביחד.

רוני מראש העין היה מגיע עם הgti שלו, בני קומבני אירח את כולם והיה חמוש בbx, קובי הקציצה היה משחק אותה שוטר עם ה605 הלבנה של המפכל, לירן היה מגיע עם הראלי והיה מפנטז על אאודי tt, אורון עם 205gti והצמד הרוסי סרגיי וקוסטה עם הgti שלהם.

היו רבים, קבועים, רופני אם היית שם היית מסתובב עם זיקפה, נדמה היה שלכולם הייתה gti, ורק לרועי הייתה 306 מונית לשעבר.

לקיפי אביב aka קוויקסילבר הייתה 205 כחולה אחרי שהוא החליט שלא בא לו על ה106.

אז ככה במפגשים היה כייף, ופתאום התחילה התקופה שבה ההמוניות משכה את המשטרה, והיו מגיעים שוטרים וסוגרים את הבסטה, דווקא היה מבדר מאוד, לראות אימפרזה טורבו עם ארבעה גלגלים רזרביים קטנים זה מחזה מיוחד, דתי כזה.

3 פעמים התעמרתי במשטרה, בפעם הראשונה היה זה וויכוח קטן, הם הכניס אנשים לניידת מצד שמאל ואני פתחתי את הדלת בצד ימין והוצאתי אותם.

פעם אחת פאג'רו משטרתי כמעט דרס אותי ואת זוגתי תוך כדי צעקות ברמקול, אז הסתובבתי וחבטתי במכסה המנוע שלו, באותו היום היו שם מהחדשות ותוך דקה מצאתי את עצמי עומד בתוך מעגל מול קצין תנועה, מצח במצח והרבה צעקות. שיזדיין.

והפעם השלישית הייתה זאת שגרמה לכולם להגיד לי מאותו הרגע "בנצי החברים שלך הגיעו" בכל פעם כשהמשטרה קפצה לביקור...

http://www.youtube.com/watch?v=KIP9khia_bY דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

מישהו חייב לגובב על זה בהרחבה מתישהו (בקרוב), אני ודניקס נרים איזה משהו.

אנלוגי ולוקו, איך אני שמח שלא המשכתי ללמוד גיטרה, הייתי עוד יותר עני ממה שאני עכשיו בגלל שהייתי קונה מלא גיטרות מכל הסוגים.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אתמול נסעתי לתומי בתל אביב חזרה הביתה, ונתקלתי במחזה מדהים!

בחורה במיאטה NC (כבר הזוי, נכון?).

אבל זה לא הכל!

הייתה לה חיית מחמד סופר יחודית.

חמוס, כן כן פאקינג חמוס.

:shock:

מי יכול להסביר למה כשאני צריך לקום ב 6:15 אני קם ב 6:20, וכשאני צריך לקום ב 6:30 אני לא נופל מהמיטה לפני 7?!

אגב, כל מי שקם לפני... כל הלאולאו.

יש לזה הסבר דיי פשוט שנקרא מחזורי שינה ,

יכול להיות שבסביבות 6:15 אתה מסיים מחזור ואז קל לך להתעורר.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

אני גבר, אין לי מחזור, חוצפן.

חוץ מזה, מה זה הקישור הארוך הזה? אפשר לחשוב שזה שייך לגיבוב או משהו.

עשית אותי עייף...

אגב, יש מצב שמה שראית בת"א היה בעצם חלום.

הנה החזרתי לך!

מתחדשת*

פורסם
אתמול נסעתי לתומי בתל אביב חזרה הביתה, ונתקלתי במחזה מדהים!

בחורה במיאטה NC (כבר הזוי, נכון?).

אבל זה לא הכל!

הייתה לה חיית מחמד סופר יחודית.

חמוס, כן כן פאקינג חמוס.

:shock:

יש לזה הסבר דיי פשוט שנקרא מחזורי שינה ,

יכול להיות שבסביבות 6:15 אתה מסיים מחזור ואז קל לך להתעורר.

היו לי 2 חמוסים עד לפני שנתיים :)

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

רומק, יש לך מחזור לכולנו יש מחזור!

ההבדל הוא שאנחנו לא מדממים .

חזרה לעיניננו.

הקישור הוא אומנם ארוך אבל אתה לא צריך לקרוא את כולו, רק את הקטע על מחזורי שינה.

יש מלא אפליקציות לסמרטפון שאמורות לעזור לך לצאת ממחזור שינה בצורה אופטימלית ואז לא תקום כיאלו דרס אותך משהו.

לעניין החמוס.

זה לא היה חלום!

ראיתי בחורה במיאטה עם חמוס!

חיה מוזרה שנראת כמו הכלאה בין עכבר לנקניק פרוותי.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

חמוס זה סמל סטטוס, כמו שעון יוקרתי. היום כבר פחות מקובל ללבוש אותו מת, אז לובשים אותו חי..

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

מישהו מוכן להסביר לי לאן הגעתי (מה שיש בתמונה), קיבלתי מייל של הודעה פרטית, נכנסתי דרך הלינק שהיה במייל וזה הביא אותי לשם (איזה צלם עם 0 הודעות שמפרסם את עצמו), לא הבנתי מה זה אז התחלתי להסתובב וראיתי שהכול שם ישן (רק 2.5 מליון צפיות בגיבוב) אז א. איך זה הגיע אלי ? ב. סגרתי את החלון ועברתי לפורום הרגיל (כמו שאני נכנס כל פעם) ואני לא רואה את ההודעה שם מה קורה פה ?

חזרה לעיניננו.

הקישור הוא אומנם ארוך אבל אתה לא צריך לקרוא את כולו, רק את הקטע על מחזורי שינה.

יש מלא אפליקציות לסמרטפון שאמורות לעזור לך לצאת ממחזור שינה בצורה אופטימלית ואז לא תקום כיאלו דרס אותך משהו.

שקר, הם לא עובדות, זה סתם חרטא, עשיתי הכל כמו שצריך וזה כמו שעון מעורר רגיל רק שהוא מצלצל מתי שבא לו :evil:

לכידה.jpg

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

ברווז, הסמיילים בסדר שונה כל פעם.

א-הא! ידעתי שאני לא הוזה!!!

אם חמוס זה שעון יוקרתי, אז האוגר שלי זה casio?

LOL! :lol: :lol: :lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
אם חמוס זה שעון יוקרתי, אז האוגר שלי זה casio?

בערך..

אבל אם הוא יודע לדבר עם אווזים אפשר להגדיר אותו כ-G-shock...

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

• תוכן חדש...