Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

נ.ב.

לוקו, במקומך הייתי מגיש בקשה להכרה בכל ההודעות שתרם בשרשור במניין ההודעות הרשמי שלך.

סתם, שאח"כ לא יבוא איזה זב חוטם ולא יכיר בתרומתך לבזבוז זמננו...

כולה 1400 הודעות, רק חיממתי מנועים.

Gn'f'R

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שמתם לב שבקרוב מתחיל ראלטי בייבי בום?

ברגע שראיתי את הפרומו, חשבתי על הצעד הבא. ראלטי "תינוק נולד" ושם יתקינו מצלמה על הביצית והזרע כדי שנראה את כל התהליך מההתחלה ואז בעצם הבייבי בום יהיה ראלטי המשך.

מה נסגר איתם? נראה לי יותר מידי חודרני לצלם אנשים במצבים שכאלה, אין רעיונות טובים יותר לעשות מהם ראלטי?

ראיתי את הפרומו מספר פעמים ועדיין לא הבנתי מה הקטע. באמת.

מה המטרה של התוכנית?

Gn'f'R

פורסם

לספר לכולם כמה כיף זה שיוצא לך תפוז בוכה מבין הרגליים ואיזה כיף זה לקום כל לילה למשמע בכי וצרחות אחרי שהוא מרביץ גוש ומורח אותו כי אין לו אסלונית.

עכשיו לבני הנוער תהיה סיבה ממשית להיות כמו שפנים, רוצים לעשות ילד כי זה כזה ואוו!

http://www.youtube.com/watch?v=aAwcZqjB-WQ

DIZZYEEEEEEE

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

בכלל לא חקרתי עדיין את נושא הגיטרות מאיביי, שווה בדיקה?

תכין חבילת טישו ותתחיל לחפש את מושאי חלומותיך.

אגב, כשדיברתי על לטוס לארה״ב זה היה תיאורטי לגמרי, כרגע אין שום חו״ל באופק.

אם מותר שוב לדבר על גיטרות, הזמנתי מיתרים עם מתח נמוך במיוחד לאקוסטונאצית*, איזה תענוג! אפשר סוף סוף לנגן עליה כמו שצריך. אם הם היו נשמעים טוב זה בכלל היה נחמד, הסאונד די זבל, אבל כנראה שאי אפשר הכל. בבחירה בין נוחות לסאונד, אני הולך על נוחות, כל עוד השימוש שלה הוא לשעשע רק אותי. פעם הבאה אנסה סט אחר, אולי אפשר למצוא את האיזון העדין הזה.

*מה הסיפור עם החוק הנאצי? אני לא מחובר לעולם יותר, פתחתי היום את הפייסבוק וכולם מדברים על זה. לזכותי יאמר שהאקוסטונאצית קיבלה את שמה כבר מזמן, והיא הרוויחה אותו ביושר.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

אנלוגי אני מזכיר שוב שאמרת שתספר קצת על ניו זילנד.

היום זה יום ניו זילנד, החברה שהגשתי מועמדות אליה לא מוכנה לארגן אשרת עבודה, או במילים שלהם:

at this time we are only able to consider candidates residing in New Zealand.

טפי עליכם.

מחפש עוד, מוצא עוד משרה שאני ממש מתאים לה (למרות שהיא באוקלנד ורציתי להתרחק קצת מהעיר) וגם שם הם לא מוכנים להוציא אשרות עבודה , גם אם זה אומר שהם מוותרים על מישהו שמתאים בול ושהם לא ימצאו מישהו.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

פעם רציתי ריקנבייר, אבל ממש. למצוא חדשה היה במחיר של רכב וגם על המעט שהיה ביד שניה דרשו סכומים מגוחכים. ואז עשיתי את הטעות והסתכלתי באינטרנט.....ססססססססססססעמו.

גם אני החלפתי מיתרים לאחרונה, חשבתי שזה ישפר סוף סוף את הסאונד הרע שיש בזמן האחרון. זה לא עזר, כנראה שצריך להחליף את הנגן.

rickenbacker-360-electric-guitar-fireglo.jpg

פורסם

נו, עדיף הכרה מאוחרת מאשר בכלל לא... (יש לקרוא במבטא פולני כבד, עם אנחה בסוף).

!!! I'm back baby

מתחדשת*

פורסם

זאת הייתה תמונה לרגל חגיגות ה3 מיליון והספין של ספינת האהבה, אהבתי את האף המזוייף.

אני באמת יוצא שונה מתמונה לתמונה

atuqa6yt.jpg

haters will hate

פורסם

לא זוכר מתי צחקתי ככה ממשהו שקראתי באינטרנט. האף המזוייף היה יציאה טובה של רומק.

* צחקתי ככה כשקראתי את הקטר ״מה מיחפש טאק פסמטרי״ במערכון הקאלט הזכור לכולם במעדניה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

די, תמשיך.

בנץ, מתבקשת תמונה שלך עם הקרניים (שעל הקיר) על הראש.

התגעגתי לנהוג לבד.

עם המוזיקה שאני אוהב.

בווליום שאני אוהב.

חבל שהפקקים היום לא היו ארוכים יותר...

מתחדשת*

פורסם

מי אתה רומק?

כמו פרנסואה הולנד אתה? משתמש אנונימי שמתגלה ככריש? מצליח לקבל מחמאה מבנצי + פירגון בכותרת?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אני עדיין רוצה ריקנבייקר. מה קנית בסוף יהודי?

אבל האמת, החשמלית הבאה שאקנה (מתישהו, או כשאמצא מציאה אמיתית או שהקוף יתן זינוק) תהיה Gibson Blueshawk. בגיל 16 כשקניתי את הטלקסטר הייתה לי התלבטות קשה. אני לא אומר שעשיתי טעות, אבל מאז יש לי כל הזמן מחשבות על הגיבסון. אני אקח אותה ככה, בדיוק ככה:

Gibson-Blueshawk-023.jpg

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

בשבילך רומק, ככה אני נראה הכי טוב

ene4y7ys.jpg

עברתי קצת על התמונות, אני מאוד אוהב מוזיאונים והתחלתי לצלם המון, מעין תחביב, תאמרו לי איך הכישרון שלי כצלם, אני מאוד מעריך את החברים שמעלים תמונות יפות, אבל בצילום של פסלים יש משהו מאוד מסובך, לתפוס את הכוחניות של הפסל דרך העדשה...

הנה כמה תמונות נבחרות, אשמח לקבל חוות דעת מקצועית.

za6u5a9u.jpg

usere7uh.jpg

8a7abady.jpg

daqu3ary.jpg

haters will hate

• תוכן חדש...