Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך הגיבוב הזה משחרר את הנפש. לוקו אתה כוכב!

לפעמים בא לי לזרוק הכל ולעבור לגור באיזה יער בבית עץ אבל עוד לא מצאתי את האומץ. אולי כל הרעש של החיים עשה אותי חרש לאני עצמי. אנשים רצים לאנשהו אבל כולם מסיימים באותו קו, אותה תוצאה אז למה לרוץ? למה לא לעצור להנות מהנוף? נראה לי שרובנו קורבן של החברה שמכתיבה לנו איך לחיות, אפילו שאנחנו מסרבים להאמין בכך.

מחכה לרגע שבו האומץ יגיע.

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני גם מפנטז על בית העץ ביער, או בקתה במדבר, או צריף ליד הנחל. הכי קרוב שהגעתי היה בית קטן במושב. עוד יקרה.

כשטיילתי בניו זילנד ראיתי כ״כ הרבה כאלה, פתאום באמצע שום מקום בית. עבדתי אצל איזה שיפוצניק אחד בשם גלן, יקה אמיתי. ביום הראשון אצלו הוא שאל אותי אם אני יודע לעבוד עם משור שרשרת. אמרתי ברור, מה הורסים? אמר דק עץ ישן. הוריד אותי אצל הקליינט עם משור שרשרת, לום ופטיש. ראה שאני מבין עניין ונסע. סחבר מנסר, שובר, עוקר, ועורם הכל לגיבוב עצים מסודר. מתישהו התחיל לרדת גשם. אני ביום הראשון בעבודה, במדינה שבה יורד המון גשם, אומר לעצמי בטח זה עניין שבשגרה, כולם מתעלמים ממנו וממשיכים לעבוד. לא היה קר, והגשם לא היה מבול. המשכתי בשלי, רטוב עד לשד עצמותי. מגיע גלן, מופתע לאללה. מה אתה משוגע? מי עובד בגשם? חלאס, נגמר היום. עצלנים הניו זילנדים האלה. נתן לי בגדים להחלפה ולקח אותי למקדונלד׳ס. בסוף אותו יום גם שילם לי יותר ממה שהיה חייב.

עבדתי אצלו איזה שבועיים, ונהיינו חברים טובים. יום אחד אני מתלהב מאיזה לנד קרוזר מזדמן, והוא אומר אתה חובב לנד קרוזרים? אתה חייב לראות משהו. ביטל עבודה שהיינו בדרך אליה והתחיל לנסוע. כביש צר, כלום מימין ושום דבר משמאל, מטפסים על גבעה קטנה ולמעלה שלד של בית מעץ. גלן היה טיפוס עם ידי זהב, ראש של מהנדס ונשמה של מושבניק. הבחור בונה את הבית לבד, כל פעם קצת. לוקח אותי למחסן, פותח - ושם בפנים לנד קרוזר סדרה 40 (כמו זה שאצלי בסמלון), שחור, מוגבה, יפהפה. פותח מכסה מנוע - מנוע שברולט 5.7. כן כן, בניו זילנד מותר לעשות בערך הכל מבחינה מוטורית,

. לא להיבהל מהאורך, תראו רק את שלוש הדקות הראשונות ותחליטו אם להמשיך. למי שלא מכיר את החבר׳ה האלה - שווה לכם להתחיל. מצחיקים בטירוף וחוראנים כמו שצריך.

בחזרה לגלן, הקרוזר היה מושבת אז לא יצאנו לטיול, הוא הבטיח שברגע שיתוקן נוסעים. לא קרה בסוף. למה בעצם נזכרתי בכל הסיפור הזה? כי הבית של גלן ישב על שטח מכובד, שחלקו שמורת טבע. זה אומר שמותר לו לטייל שם אבל לא לבנות או לשנות כלום. עובר לו נחל בשטח, בערך 200 מטר מהבית. הוא מספר לי שברגע שהנחל בשטחו מותר לו להשתמש במים למה שהוא רוצה. אני עם הראש הישראלי ישר שואל ומה עם שאר האנשים שהנחל עובר בשטחם? אם אחד יבנה סכר אז אין לאחרים. גלן מסתכל במבט מופתע ושואל למה שמישהו יעשה כזה דבר? מותר להשתמש בנחל כל עוד זה לא פוגע באחרים. מאוד ברור להם שם בניו זילנד העולם.

---

ובינתיים ביוטיוב, סחבק רוצה קצת ג׳אז ללילה,

. כותב Mil, וכל ההשלמות האוטומטיות אומרות מיילי סיירוס. לפעמים אני בטוח שאני כאן הדפוק.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
לפעמים בא לי לזרוק הכל ולעבור לגור באיזה יער בבית עץ אבל עוד לא מצאתי את האומץ.

גררררר, אתה דורך לי על היבלות.

אני גם מפנטז על בית העץ ביער, או בקתה במדבר, או צריף ליד הנחל. הכי קרוב שהגעתי היה בית קטן במושב. עוד יקרה.

גררררר, אתה דרכת על כל אלה שהוא פיספס.

כשטיילתי בניו זילנד...

וואו.

יופי, עכשיו נכנס לי למח שאני רוצה להגר לניו זילנד.

העצים, היערות, ההרים, הנופים, הטבעות...

רבותיי, אבקש דעה לגבי הבניות שלי שאת תמונותיהן העליתי לפה. מאחר ואין שירשור מתאים בפורום, (אולי הגיע הזמן שיהיה שירשור DIY כחלק מהאוף?) העליתי את זה לפה חלקית על מנת לקבל ביקורת בונה וחלקית על מנת לחלוק את הטעויות בבנייה כדי ללמד את מי שרוצה מה לא לעשות :lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני היחיד שהאווירת רוגע שעולה לו בראש היא עיר אירופאית גדולה בשלג, שעת לילה, אורות ואנשים ממש מעטים בחוץ ואני נוסע לי ברכב עם/בלי סיגריה ונהנה מהאווירה הקרירה והרגועה?

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

משום מה גרמת לי לחשוב על גותהם סיטי.

פורסם

אנלוגי בוא לאירלנד יש מלא שטח פנוי. הבחור שקניתי ממנו את התופים בזמנו גר בבית ענק מעץ באיזה חור 45 דקות מדבלין. את הבית הוא יבא מפולין. אחד מהבתים הכי יפים שראיתי ופשוט לא הפסקתי להזיל ריר שם.

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

וואללה האוטו הזה הזכיר לי את הסצנה ברמזור מ-"dude, where's my car"....:lol:

לניו זילנד אפשר להיכנס חופשי חופשי, לא?

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

ברווז, אתה המבין בסכינים, אתה זה שבאים אליו ושואלים אותו מה כמה ולמה.

בנצי מה קורה איתך ?

עזוב מרצדס, אני ודניקס רוצים זוג צרפתיות שובבות.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אני מוכן להתפשר על אחת בלי, צריך לשאול את דניקס איך הוא רוצה את שלו.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
ברווז זה שאתה כבר מייצר כלים בעצמך זה כבר יפה.

תודה!

יש איזה בחור פולני שמרשים אותי כל פעם מחדש: http://

הבאת קישור לאחד הסרטונים האהובים עליי, אני ניסיתי בעצמי להגיע לצורה כזו של להב שתהיה אסטתית וזורמת, הרבה פעמים, ללא הצלחה- והוא עשה את זה מקסים. ראיתי את הסרטון הזה כבר כמה וכמה פעמים.

אנלוגי בוא לאירלנד יש מלא שטח פנוי.

איך עוברים? מה צריך?

ברווז, אתה המבין בסכינים, אתה זה שבאים אליו ושואלים אותו מה כמה ולמה.

:-D8):mm_yeah::king:

עם שערות בבית השחי?

Hairy-Art-Car-Commercial.jpg

• תוכן חדש...