Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה בדיוק העיניין, הצדקנות. תחייה בשקט בפינה שלך ועזוב אותי בחייך.

אמרתי לגיסי שהוא לא פחות מצבוע. הוא מחזיק ג'קו בכלוב ומדבר איתי על

אהבת חיות.

הבן אדם גרם לי לסלוד מטבעונות רק בגלל הפאנטיות שלו ושל זוגתו.

רופיני, גבר אמיתי צד את ארוחת הערב שלו.

Gn'f'R

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם אתה צורך בשר במתינות אין סיבה שאיכות החיים שלך תהיה פחות טובה.

אני לא רואה את עצמי מפסיק לאכול בשר אי פעם. למה לי?

-זה טעים.

-זה בריא.(במידה)

-כיף להכין.

-זה טעים.

גם אני מתעב את התעמולה הצמעונית (צמחונית/טבעונית). במיוחד את זה שמשווים את תעשיית הבשר לשואה.

גם צריכת ירקות ופירות מעודדת הרג של בע"ח רבים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

זה לא גיבוב של בוקר, זה לא גיבוב של לילה ולא של שעת דימדומים.

בשבועיים האחרונים אני יישן בלחץ שעה ביום.

העיניים שלי שורפות מעייפות

התפתחו לי עיגולים שחורים וסגולים מסביב לעיניים

הגוף שלי קורס אך עובד על אוטומט

ואני פשוט לא נרדם.

Gn'f'R

פורסם
זה לא גיבוב של בוקר, זה לא גיבוב של לילה ולא של שעת דימדומים.

בשבועיים האחרונים אני יישן בלחץ שעה ביום.

העיניים שלי שורפות מעייפות

התפתחו לי עיגולים שחורים וסגולים מסביב לעיניים

הגוף שלי קורס אך עובד על אוטומט

ואני פשוט לא נרדם.

מזל טוב, אתה חי במאה ה21.

לצערנו הרבה מאוד אנשים נמצאים במצב מתמיד של סטרס מטורף.

סיפור מהתחת.:shock:

פורסם

קפה של בוקר

dick-coffee.jpg

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

זה איבר המין של הנוסע השמיני.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני לא הולך לישון לפני 1, מתעורר לפני 7 בד"כ יש פחות מ5 שעות שינה והרבה פעמים גם פחות מ3.

אני עובד קשה, אני מגיע הביתה אחרי 8 מהעבודה והעבודה כרגע היא 5 דקות מהבית.

למדתי לא לתכנן תוכניות, הכל מתחרבש בצורה כ"כ יפה, אומנות ממש, כשאני מתכנן את היום שיבוא הכל יוצא לי הפוך, למדתי לזרום יותר, לתכנן פחות, לקבל הכל עם חיוך ולהאמין שבסוף כל חתיכות הפאזל ימצאו את מקומם בתמונה.

שובר שורות הסתיימה לה, את המשבצת שלה בטלוויזיה תתפוס המתים המהלכים, כשהעונה הזאת תסתיים, ילדי האנרכיה ישתבצו שם מצויין ואח"כ מד מן, מה יבוא לאחר מכן? אני לא יודע. אני סומך על amc, בינתיים יש סדרה חדשה שהקלטתי אך לא צפיתי בפרק אחד, בפרסומת ראיתי את אלון אבוטבול, אמרתי לאשה זה ישראלי זה, אלון אבוטבול שמו, היא הביטה בי מוזר ושאלה עם חיוך, מה בולבול? קשה ללמוד עברית, קשה כשכבר מדברים 4 שפות, זה מבדר מאוד.

איזו חיה עושה מיאו? חצול!

טוב בשרים, היום אכלתי צהריים באיזו מסעדה ישראלית, באמת שהופתעתי מהפלאפל, בטלוויזיה הייתה תוכנית על תושבים חוזרים ומה היחס שהם מקבלים, הסתלכתי ואמרתי בקול רם, אלה, נפולת של נפולת של נמושות. מישהו אחד הבין וצחק, אני חייכתי והלכתי לדרכי.

אז בשרים, אני אוהב בשר, לצוד ניסיתי, אני אוהב רובים אבל הבנתי שעדיף להתפרע במטווח או במדבר מאשר לטייל ביער ולחפש את במבי.

היום אכלתי mac & cheese לארוחת ערב, בליווי פיצה, גלידה, עוגת קוקוס וסיגריות.

רזיתי המון, 158 פאונד, לא אכפת לי כמה זה בקילו, אני פשוט זוכר 208 פאונד מהתקופה שבה הייתי רחב, איבדתי בעיקר שרירים, ואיזו כרס חביבה וגם התחת הצטמק, אני מסגל הרואין שיק לאט לאט אבל בלי ההרואין כחלק מהדיאטה, אני האנטי תזה המושלמת למישהו בדיאטה, אני מתחיל את הבוקר עם קפה, דונאט גדול בצד (Boston cream) מנשנש איזו בננה עם עוד קפה, צהריים זה בדרך כלל ג'אנק פוד, אם זה מקדונלדס אז זה 3 המבורגרים מינימום, קצת מתוק בשביל הגוף לאחר מכן, בד"כ עם אספרסו כפול. ארוחת ערב? מה שיש במקרר ובפריזר או במסעדה. ואז לפני השינה איזו עוגה.

ואני מרזה.

אני רוצה לקנות משהו לעצמי, יש לי צורך לפנק את עצמי עם משהו חדש.

מדי פעם כשאני מוצא את עצמי עובד קשה הצורך הזה מדגדג אותי מבפנים, קשה להסביר.

אני רוצה משקפי שמש חדשות, היו לי חמישה עד לפני שבועיים, עכשיו אני לא מוצא אחד.

ישבתי על ה"מון בלאן", את הריי-באן שמתי איפושהוא אבל אני לא זוכר איפה, את השאר אני אפילו לא זוכר ששמתי איפושהוא, אולי יש כנופייה של משקפי שמש באיזור. לא יודע.

אז משקפי שמש? טום פורד. בא לי, אבל אני אשבור או אאבד אותם, אולי אשבור ואז אאבד?!

מעיל, יש לי 5 ז'קטים חדשים מהחורף הקודם, אפילו קניתי מעיל רכיבה חדש.

נעליים... יש לי יותר נעליים ממה שיש לחצי מהנשים של חברי הפורום, כייף לקנות נעליים. נעל נהיגה בחום, נעל אלגנטית בחום, נעל שפיץ ז'מש חום בהיר, נעל עור לבנה, נעל שחורה מבריקה, נעל שחורה פחות מבריקה, עוד אחת, מגף חצי איטלקי שחור, מגף צבאי שחור, מגף צבאי חום, מגף לשלג (לא יורד פה שלג), אולסטאר מז'מש, אולסטאר מג'ינס שחור, סניקרס של טרו רליג'ן, סניקרס של הוגו בוס, סניקרס של לקוסט, סניקרס של שכחתי את השם, סניקרס גבוה של איזה מעצב שגם את שמו שכחתי, נעלי ריצה סקוני שחורות וגם זוג לבן, נעלי ריצה של אדידס אדומות, סנדלים חומות, סנדלים שחורות, סנדלים לבנות, כפכפים של ריף עם פותחן, לא שימושי.

נעליים לבית, מגפי רכיבה של ספידי.

הסיבה שרשמתי את כל זה...

אני הולך לנצל את השרשור, אני אפתח את ארון הנעליים, ואעבור על הרשימה, אם יש נעל ששכחתי - סימן שהיא לא חשובה לי ואני צריך לתרום אותה. ואז יהיה לי מקום לעוד נעליים.

טוב, אני אקנה לי משהו בסופש, יש שרשור על עניבות והתחילו לדבר על שלייקס וחפתים, אני אוהב חפתים.

חשבתי היום, אין לי קעקועים על הגוף, מה שהופך אותי לעוף מוזר, לכולם יש קעקועים, אמא שלי, אבא שלי, אחיי ואחותי.

רק לי אין.

אבל איך בוחרים משהו?

אני חושב על המלאך של הלד זפלין, שיהיה על כל הגב או משהו, אבל זה ילדותי כזה.

אולי אני פשוט ארשום Chuck Norris בכתב מחובר כזה יפה על הגב התחתון.

חחחח, אני מצחיק את עצמי, כייף.

יאללה כבר חצות וחצי, אני זז למקלחת, בחור שעיר, יש לי איזה 20 דקות חפיפה לפניי.

צירפתי תמונות, מי רוצה לאכול מה?

uploadfromtaptalk1380785427800.jpg

uploadfromtaptalk1380785590900.jpg

uploadfromtaptalk1380785651372.jpg

uploadfromtaptalk1380785936359.jpg

uploadfromtaptalk1380785972816.jpg

uploadfromtaptalk1380786073746.jpg

haters will hate

פורסם

רזיתי המון, ... בלה בלה בלה אני טוחן מלא אוכל וג'אנק פוד בלה בלה .. ואני מרזה.

איך?

כי ג'יפ לפני איזה חודש לא סיפק אותך?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

בנצי,

חליפת הסלוודור שלי יפה, חכה אני עוד אצלם אותה. אבל תנחש היכן אני עכשיו?

נכון, אני ער מאתמול ב 12:00 וגם עבדתי 12 שעות בנוסף אל תוך הלילה

ובדיוק כששכבתי על הספה והייתי בטוח שאני הולך אולי להרדם צלצל הטלפון.

כן! הלוקומוביל מוכנה!

אז עכשיו עליתי על האוטובוס לבאר שבע כדי לקחת אותה, האדרנלין הפיג את העייפות שוב פעם.

אז עכשיו אני אשיר לכם מהאוטובוס:

"שעון מראה 3, מתי מתי כבר 8, רוצה אותך לראות, רוצה אותך לשמוע.

הולך לשם לוקו, משם לכאן לוקו, מכאן לכאן לוקו, לוקו שלי או לוקו"

Gn'f'R

פורסם

הג'יפ אצלי רק חודש?

איך רזיתי? לא יודע, זה למה תהיות מתגבבות.

לוקו, אני בטוח החליפה יפה. רוצה תמונות, הציורים של דאלי הזויים, אני מקווה שהחליפה לא סוריאלסיטית.

geqyhehy.jpg

uploadfromtaptalk1380785770374.jpg

haters will hate

פורסם

איזה משפט נורא. ז"א, נורא שזה קורה. אני כ"כ מכיר את ההרגשה, שיפור מצב הרוח באמצעי חומרי לגמרי. הבעיה הגדולה היא שזה עובד. כמה כיף להתחדש בצעצוע חדש, או סתם פריט לבוש? אני לפעמים מרגיש קצת אשם על השטחיות, זה באמת מה שעוזר לי? אבל כן, כל פעם כשאני קונה משקפי שמש חדשים או נעליים חדשות או עכבר למחשב, אני מסתובב כמה ימים קצת זקוף יותר, קצת קורן יותר, קצת מחייך יותר. המין האנושי, אנחנו קצת חלשים.

בדיוק לפני כמה ימים נכנסתי במקרה לחנות משקפי שמש, ראיתי סטנד של משקפיים בהנחה, נדלקתי על איזה דגם, לא היה את מה שרציתי בדיוק, עשו קצת שמיניות באויר והזמינו לי מסניף אחר. היום הולך למדוד סופית ולקנות אם זה באמת מגניב כמו שהיה נדמה לי. ורק לשם הבנה, יש לי משקפיים שאני מבסוט מהם עד הגג, רק לפני כמה ימים החלפתי להם עדשות והן טובות מתמיד. אין לי 500 ש"ח למשקפיים חדשים, אבל פאק איט, צריך קצת בוסט לשמחת החיים.

לוקו, שיהיה בהצלחה עם הלוקומוביל! איזה חדשות טובות. אני מחזיק המון אנלוגימובילים, ככה שאם אחד נדפק יש תמיד גיבוי.

יש לי של אגד, יש של דן, יש אחד שמסובבים פדלים עם הרגליים.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• תוכן חדש...