Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה ימים החלטתי, החלטה הרת גורל, לא משהו שבא בקלות, שינוי משמעותי לחיי, בחודש האחרון ראשי לא מצא מנוח, אפשר לאמר שללב היה תפקיד חשוב והפאזל האין סופי הזה שנקרא "חיים" הפך להיות בעייתי, כל פיסה של פאזל אמרה לי משהו, אך נלחמתי בהיגיון וניסיתי להתאים את אותה פיסה למקום שבו רציתי שהיא תהיה, לא למקום בו היא אמורה להיות.

לא קל להרים ידיים, לא קל כשאתה לוחם, הקיץ אוטוטו נגמר ואת החורף אעביר במקום אחר, אני כבר רגיל לזה, הרי כל הסיפור שלי התחיל ממזוודה אחת קטנה וצעידה אל הערפל, שלום, אני בן, בנצי אם בא לכם, אני כבר בן 28, ואני עדיין לא יודע מה אהיה כשאהיה גדול.

בינתיים יש לי שעה להתארגן ולצאת לאחת המסעדות הכי טובות בבוורלי הילס, חבל שחיממתי את הדומינוס מהמקרר.

דרך חדשה, אפילו התגלחתי לפני יומיים בשביל המאורע, לא קל, לא קל לסגור דלת ולדעת שאין לאן לחזור.

אני רק בן 28, החיים האלה מעייפים אותי, יום קייצי היום וחם, יצא שישנתי 8 שעות, ממש התפנקתי. פעם ראשונה שאני באמת בחופש אחרי תקופה ארוכה.

צריך שינוי, להבדיל ממשפחת לפיד, השינוי מתחיל בי, שוב לקחת סיכון, לקפוץ ללב ים, כל פעם כשנדמה לי שהגעתי אל חוף המבטחים, משהו בי אומר לי לא.

בינתיים אני מאזין למוזיקה שלא עושה לי טוב, אם זה "למה הלב שלי מרגיש עצוב" של מובי.

או הדוניזם של הקירחת המפחידה.

יהיה טוב, בסופו של יום אני תמיד מוצא את דרכי אל כמה קוביות קרח, דרמבויי ומוזיקה ספק משמחת ספק הורסת.

אני אסע, אשים את הפסקול של ג'קי בראון ברקע ואסתנוור מהשמש עם חיוך על השפתיים.

haters will hate

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה הכל בגלל המטומטם שקבע שכולם צריכים לקום בבוקר. מה רע בלהתעורר בצהריים ולא לעבוד בכלל?

למה צריך כסף? הרי אף חיה לא צריכה לשלם כדי לחיות, אז למה אנחנו כן?

אם הנחש המניאק ההוא לא היה משכנע את הסתומה לאכול מעץ הדעת, ואם המפגר לא היה הולך אחריה, הכל היה יותר טוב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ככל שתכיר פחות אנשים תהיה יותר מאושר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

2 שאלות על כלבים:

- למה יש כלבים שחותכים להם את האוזניים?

- מה הסימן הלבן שבתמונה יכול להיות?

20131004_120906.jpg

פורסם

התחזית להיות, חרא.

פתחתי את היום כמו כל יום, 11:00 יקיצה טבעית ומחשבה על מה עושים היום, לכאורה יום רגיל, 11:30 קיבלתי טלפון מאמא שלי, עשיתי תאונה, טוב בסדר מה קרה את נהגת זהירה, את לא אשמה בטח, לא משהי נכנסה בי בכיכר בעלה אומר שאני אשמה.

ספרי לי מה קרה, מסתבר שהנהגת הזהירה של הבית לא יודעת לעקוף כיכר עם שני נתיבים, הנזק (לפחות ממה שהיא אמרה) דלת נהג נפגעה, והיא מרגישה שהגלגל רועד.

בקיצור נדפק האוטו, נחליף דלת, אולי גם כנף הביטוח יעלה עוד קצת וכולם יהיו מאושרים (לא).

להזכירכם עד לפני שעתיים האוטו נראה ככה

hrju.jpg

נ.ב. יש גם סתימה בשירותים.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

לא, אין מזל.

לפחות עכשיו אין את הטיעון, אתה עשית תאונה ואני לא, אני נהגת יותר טובה.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

פתחתי חפיסת שוקולוד בשביל לקחת קוביה אחת וכבר חיסלתי את כל החבילה,

איך מפסיקים? :shock:

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

בנצי - החלפת בת זוג? החלפת מקצוע? מה קורה??

אפל - גיליתי לצערי שבפרברים (רמת גן) פשוט אוכלים יותר שטויות, תוך רביצה בגינה/סלון. האם אתה גר בפרבר?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
בנצי - החלפת בת זוג? החלפת מקצוע? מה קורה??

אפל - גיליתי לצערי שבפרברים (רמת גן) פשוט אוכלים יותר שטויות, תוך רביצה בגינה/סלון. האם אתה גר בפרבר?

בר-גר בעיר בינונית+.

בנצי-החלפת את הולוסטר?

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.

• תוכן חדש...