Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זוכרים את תפאורת הבקבוקים המגובבים שהיתה בתוכנית "לילה גוב"?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בטח שהיתה תפאורה מבקבוקים ממוחזרים, הנה:

http://www.youtube.com/watch?v=SuYS9b9n4vQ דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

פורסם

ניסיתי להיות צמחוני לשבוע, אכלתי בעיקר הודי, אחרי שהשילשולים לא פסקו, קניתי סטייקים והכנתי אותם עם המון חמאה.

haters will hate

פורסם

בתקופת המבחנים האחרונה הייתי צמחוני לחודש וחצי בטעות (לא היה לי כח להכין משהו אחר חוץ מלחם עם חומוס), בבדיקת דם גיליתי שההמוגלובין שלי ירד לרמה של ילדה בת 7 עם קוקיות. NEVER AGAIN

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

זה כי לא היית צמחוני, אלא אכלת רק לחם עם חומוס.:roll:

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

עצלנות בני הנוער

גיבוב יקר שלום, היום היה היום הראשון שלי בעבודה מסודרת (ולא שדוד של סבא של אבא סידר לי ויש לי קשרים אז אני עושה חצאי עבודות).

עבדתי בתור מסביר של אחד המועמדים לראשות העיר בחיפה (השם המלא שמור במערכת) והעבודה הייתה לחלק עלונים ולקוות שירצו לשמוע, בגלל שזה היום הראשון שלי שיבצו אותי עם שתי המסבירות המצטיינות, שתי בנות בכיתה י"א.

השעה 16:30 מתחילים בהתחלה אמרו לי להסתכל וללמוד, אחרי רבע שעה של הסתכלות נמאס לי ואני מתחיל (לנסות) לחלק פלאיירים אחרי חצי שעה הן אומרות "טוב שב, עכשיו הפסקה" אני :shock: מה הפסקה ? רק התחלנו, הן בתגובה, "כל שעה עגולה הפסקה", מה הפסקה ? אני ממשיך לנסות לחלק, אחרי 10 דקות הן ממשיכות לעבוד ומז**נות את השכל כמו שרק בנות יודעות, שלוש שעות כל מה שהן עשו זה לחפור אחת לשניה על עם מי הם היו, עם מי הן רוצות, להיות ואיזה חתיך ההוא בכתום. אני בזמן הזה מחלק לבד כמו איזה חמור.

ימותו העצלנים.

בפרק הבא, האנשים ההזויים של חיפה.

ועכשיו לשאלה היומית, מאיפה משיגים לוח שנה, כן כן, כזה שתולים ועם תמונות אני רוצה לראות את כל החודש מול העניים זה של האייפון לא מספיק טוב בשבילי.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עדיף לשבור את הגב באיזה מפעל מ7 עד 4 ולא לעבוד בח#א הזה של לבלבל לאנשים חפים מפשע את המח ולזהם את הסביבה בניירת בשביל איזה פוליטיקאי מושתן.

תדמיין אותי יורק אחרי שקראת את המשפט.

פורסם

SlowRide אני מסכים איתך לגמרי גם אני לא אוהב את המחלקי פלאיירים (ועוד חצי מהאוכלוסיה) אבל מה לא עושים בשביל כסף, הבעיה שלי הייתה שאני עוד לא בן 18 ואף אחד כמעט לא רצה להעסיק אותי אבל הבחירות ב22 לחודש ושבוע אחרי זה יש לי 18 אז זה סוגר לי בדיוק את הפינה הזאת.

הלוואי שהיה איזה מפעל שהייתי יכול לקרוע את התחת מ4 עד 7, כבר עבדתי בעבודות כאלה וחזרתי הביתה הרבה יותר שמח ממה שחזרתי היום.

לוקו שים לב שאני מתעלם.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...