Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כן את זה אני יודע, אבל לא הבנתי לפי מה אתה רואה כמה לועות יש ? (אתה רואה את זה או שזה מידע אישי)

לוקו, איפה הם היו ? החלפת כבר את כל המנעולים ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

הרגע מצאתי אותם בתוך אחד העציצים מחוץ לבית,

התכוונתי להחליף מחר מנעולים בבית, ברכב ובתיבת דואר.

אם בא לך נעשה החלפות לכמה זמן עם הגיטרות.

Gn'f'R

פורסם

אני בדילמה להכיר לכם את מייק. :confused:

נעלמתי קצת רק בגלל שהוא הגיע לביקור אצלי ואני חייב לקבל החלטה שיכולה להיות הגורם המכריע לעתידי.

החיים הם כמו....

פורסם

קודם כל אני מכיר את כל הדגמים האלו כי אני שרוט. אבל גם בלי לדעת מראש אני מזהה לפי התמונה את המבנה..

לוקו, מזל טוב. יא סנילי.

אה, סליחה, אשתך סנילית..

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

תודה לוקו, אני אסרב בנימוס - לא אוהב לקחת אחריות על דברים של אחרים. מה שכן מחר אני מתכוון לעשות עליה עוד סיבוב בכלי זמר, קראתי כמה ביקורות טובות עליה ואני חושב שאולי לא הערכתי אותה נכון. שלך היא מקסיקנית או אמריקאית?

אגב עדכון לגבי האייפון, חזר מהמעבדה. במקום פיקסל אחד שרוף שהיה שם אחרי החלפת הכפתור יש עכשיו ארבעה. כל המסך נראה קצת צהבהב וחסר קונטרסט ויש זליגות אור בפינות. כוסאוחתו של כל החאפרים במדינה הזו, איזו עזות מצח צריך כדי לפתוח מכשיר שעולה אלפי שקלים ולעשות עבודה בינונית? כמה אנשים כאן מתפרנסים בהלך הרוח הזה שאומר ״נו אני אחפף משהו, בטח לא ישימו לב״? זה כ״כ מעצבן אותי שהחלטתי לא לחזור לשם היום, כי לא הייתי מצליח לשמור על קור רוח. מחר אנסה להבין איך אני מטפל בנושא הזה. חבל לי, באמת נראים חבר׳ה נחמדים, אבל עשו חרא של עבודה.

בחיים שלי לא לקחתי עבודה שחששתי שיש סיכוי שלא אוכל לעשות אותה על הצד הטוב ביותר. ויתרתי על הצעות עבודה שידעתי שמישהו אחר ייתן פיתרון איכותי יותר ללקוח, ואני אפילו לא בתחום שיכול לגרום נזק לציוד של אחרים.

משגע אותי שלא עשיתי את זה בעצמי, ראיתי סרטוני הדרכה ביוטיוב וברור לי שאני יכול לעשות את זה, פשוט יש המון חלקים קטנים ועדינים, ועם ההמתנה לחלקים שיגיעו מחו״ל - החלטתי שבשביל 100 ש״ח אתן להם להתעסק עם זה. פעם הבאה עושה לבד. אי אפשר לסמוך יותר על אף אחד, אני כבר לא יודע אם להאשים את העולם או את המדינה, אבל מה שבטוח הפכנו חברה אכזרית, רמאית ונצלנית. ובינונית. איכות היא לגמרי מילה גסה.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

תודה שעזרתם לי בחיפושים!

אני בדילמה להכיר לכם את מייק. :confused:

נעלמתי קצת רק בגלל שהוא הגיע לביקור אצלי ואני חייב לקבל החלטה שיכולה להיות הגורם המכריע לעתידי.

?

*שלי מקסיקנית, קצת פאדיחה להודות בכך, אבל עליתי על זה אחרי הרבה זמן שהייתה אצלי. זה אומר משהו.

Gn'f'R

פורסם

אנלוגי אני מבין אותך,

אנחנו מתקנים גם טלפונים ( אני זה שסובל)

אנחנו יותר יקרים משאר החברה בעיר בגלל שאני את הטלפון מפרק בעדינות, בלי לחץ זמן, ומנסה לעשות את הדה בסט.

אל תתעצבן, ידוע שכולם חאפרים, תזמין את החלק לבד ולא קשה להחליך כמעט כלום, אם תצטרך הדרכה אשמח לעזור.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

• תוכן חדש...