Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
קטר - זכית בלוט(ק)ו? מה אתה מפזר כסף?

אם כבר אתה במצב רוח נדיב, אני זקוק נואשות לגיטרה אקוסטית הגונה. נואשתי מלמצוא אחת בחנויות, כי אין לי כסף לשום דבר באמת טוב. אני גם לא רוצה גיטרה חדשה חסרת זהות שיצאה מאיזה פס יצור בקוריאה. רוצה משהו עם אופי, עם נשמה. אני לא איזה פיינשמייקר מבחינת סאונד, אבל נשבר לי מגיטרות בינוניות. למה אין במדינה המוזרה הזו חנויות יד שניה הגונות? למה הכל יקר כאן בטירוף?

רגע, איפה הגרמנייה?

Gn'f'R

פורסם

הגרמניה היא גרמניה טיפוסית. נראית נהדר, אבל קשה כמו אבן. אין לה טראס רוד, והצוואר מעט עקום, ויחד עם הגשר הצף - אין מצב לכוון אותה לאינטונציה מדוייקת ושתהיה נוחה. לפחות אני לא מצליח. הזמנתי מיתרים בעלי מתח נמוך במיוחד שאמורים לשפר את המצב, אבל כנראה שלא יהיה פיתרון אמיתי. קנייה אימפולסיבית שעדיין עושה לי טוב על הלב, אבל לא עוזרת לי לנגן. אני חוזר כל פעם לגרמניה השניה, הפראמוס המדליקה, גיטרת שני שקל וחצי אבל הדבר הכי נוח בעולם. גם היא קצת מזייפת, או יותר נכון יש לה דיוק משלה.

רוצה אקוסטית איכותית, עם אינטונציה מדוייקת וצלצול פעמונים מגניב. כזאת שאתה פורט E פתוח ונהיה לך חיוך של ילד מפגר.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

אחח אקוסטית....

לחבר טוב הייתה גיטרה אקוסטית מדהימה, לא זוכר בדיוק איך היא התגלגלה אליו אבל זה היה במתנה (וחוקי כמובן, זה לא סיפורי לוקו) והיה לה צליל מדהים.

כמה ימים לפני שטס לבדוק כמה דולפין הוא יכול להיות במזרח הוא החליט לשכן אצלי כמה דברים וביניהם הגיטרה. מיותר לציין שגם כמה שנים אחרי שחזר הגיטרה עוד שימשה אותי בנאמנות. יום אחד הוא הגיע לבקר וניגנו, הוא סיפר לי שפעם הייתה לו גיטרה ממש כזו, עם צליל מדהים ושהג'אם עשה לו חשק לחזור לנגן. לצערי לא עמדתי בפיתוי והודיתי בפה מלא שהגיטרה שלו ושמה שמונע ממנו להפוך לנגן מוכשר בטירוף זה כבר לא הגיטרה אלא רק העצלנות שלו. אחרי שעברו אי אלו שנים מהפגישה הזו אנו יודעים שני דברים: 1. הוא עדיין עצלן.

2. לי עדיין אין אקוסטית, אבל אולי מישהו יטוס לחו"ל מתישהו.

וללוקו שמשעמם לו ויש לו טלפון ואין לו עם מי לדבר, קצת גיבוב בלוז ישראלי.

http://www.youtube.com/watch?v=_YfZI5K1TiI דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

אתה צריך guild (ואבא עשיר ).

אבל דוגרי, האקוסטית שהעלתה לי את החיוך הכי מפגר ומסמיק הייתה של.guild.

בערך כמו...(שנייה, אני חושב על דימוי מפציץ...) כמו סטייק עם חמאה,

כמו...(טוב, אני חלש בארטילריה היום ), אבל הבנת.

האמת שחשקה נפשי במגבר איכותי (גם לא חוקי הולך ).

Gn'f'R

פורסם

אני מפנטז על Guild, למרות שניגנתי רק על אחת ורק פעם אחת. היא הייתה 12 מיתרים משנות ה-70, וזה בדיוק מה שאני צריך, כלומר לאו דווקא זאת, אבל סגנון הצליל הזה.

יהודי, אתה ואני צריכים להיפגש איזה יום לשמוע תקליטים. אני מבסוט עליך. תכננתי ללכת להופעה שלו בשישי האחרון אבל בסוף דפקו לי ברז ולא היה לי חשק ללכת לבד.

מדובר על אחד הגיטריסטים הטובים שיש, לא רק בלוז - הבחור מוזיקאי קלאסי מרשים מאוד. יש לי בין היתר אלבום אינסטומנטלי שלו יפהפה. הוא גם כותב אדיר, ולא רק שירים, בעוונותיו הוא מפרסם אחלה סטטוסים בפייסבוק. בנוסף יש לו את האלבום עם השם הכי מגניב בעברית - בלוז חצי אחוז. להורים שבינכם, יש לו גם שירי ילדים משעשעים,

לחברינו המגעגע.

http://www.youtube.com/watch?v=pVllfqPNC7g דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

לוקו -

שהיהודי שם.

ר. פרסקי

פורסם

תודה, האמת שיש לי טלפון ואני מקבל עצבים כשהוא מצלצל.

זה קצת אבסורד, כאילו למה קניתי טלפון אם ככה?

תקשיבו, אומנם אני לא הכי מתחבר לשירים שאתם שומעים

אבל אם תעשו מפגש בערד אני אצטרף בכייף (אני מוכן להצפין גם לצומת שוקת ).

Gn'f'R

פורסם
רופיני, אני אשלם לך אם תפזר קמח על הרצפה ליד המיטה שלך היום בלילה.

השטן מתואר עם רגלי תרנגולת על פי המקורות, אם תראה בבוקר עקבות

תדע שמישהו ביקר אותך.

אני שולח לך הודעה פרטית עם כתובת למשלוח צ׳יק

haryqu6y.jpg

:lol:

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

רופני, תיזהר עם החתימה שלך. גארי יורופסקי עלול לבוא ולהפיל אותך מהכיסא. :lol:

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

אתה דורך פה על פצעים, כמעט הערתי את שרשור הפטיפון הגדול השבוע אבל החלטתי שקודם אנסה שוב לתקן את הפטיפון לבד לפני שאבקש סיוע. המשפט פתיחה היחיד שהצליח לי בשנה האחרונה היה "רוצה לבוא אליי לשמוע תקליטים?" פרץ הצחוק ההיסטרי נעצר ברגע שהגענו לבית והיא הבינה שהייתי רציני לגמרי.:lol:

האמת שאני קצת מתבאס שכל הופעות הבלוז במרכז, כנראה שאכנע ואתחיל לנסוע למייקספלייסים ושות' או שנתחיל להביא לכאן הופעות. אני כבר לא מתפדח ללכת להופעות לבד ברגע שהבנתי שכבר אין הרבה חברים בסגנון המוזיקלי שלי ושלא בא לי לוותר על הופעות בגלל זה.

לוקו, תן כיוון וננסה לקלוע גם לשם, אפילו להופעה במוזה הגעתי פעם במיוחד.

פורסם

אדון יורופסקי ידוע כאדם אלים ביותר, ואף נאסרה עליו כניסה לבריטניה וקנדה, לא מפתיע שהוא כ״כ פופולרי בישראל האלימה.

עשן הזמן מביאים מדי פעם הופעות טובות, לא? בב״ש אמורה להיות סצינת פולק/בלוז לא רעה למיטב ידיעתי, דוד פרץ לא מתפקד?

ר. פרסקי

פורסם

מי זה יורפטבסקי ? זה שרוצה שכולם יהיו צמחוניים ? סתם אדיוט, נראה אותו אני יזרוק עליו אבנים (בתקופה באחוריה זאת העבודה שלי, אני לא רע בזה בכלל).

יהודי מאיפה אתה ?

בנצי מה איתך ? קנית בסוף אוטו ?

דניקס איך בבית ספר ?

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אינעל דינק לוקו, התעוררתי בבוקר הורדתי רגל מהמיטה ודרכתי על הקמח, סימון שבא השטן עאלק :evil:

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

ספגטי אנלוגי,

אם יש משהו באזור ב"ש, אני שם.

רופיני,

אתה מסתלבט?! פיזרת שני גרגירים? תפזר עוד! הוא יגיע.

לכל מען דבעי,

איבדתי(אשתי איבדה ) צרור מפתחות של הרכב והבית, תעזרו לי לחפש!!

Gn'f'R

• תוכן חדש...