Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
תפוחי, אתה נפגש עם בנצי ? יש מצב שאתה מקפיץ לי את המשקפיים ?

השרשור החדש על הדואר מלחיץ אותי למרות שבדרך כלל יש לי מזל עם משלוחים.

אני לא סובל שמתעלמים ממני :evil:

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יורי, קראתי את הגיבוב שלך, מקווה שיעבור במהרה ותגיע לדרך המלך.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
attachment.php?attachmentid=363478&stc=1&d=1386085560

^^RUPNI^^

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

מה סליחה :evil: כן או לא ?

אני במצב רוח קרבי בצחוק, כל מה שמעצבן אותי יוצא לי בצורה עצבנית אבל לא רצינית.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
מה סליחה :evil: כן או לא ?

אני במצב רוח קרבי בצחוק, כל מה שמעצבן אותי יוצא לי בצורה עצבנית אבל לא רצינית.

אני אעביר לך את זה לקרבי לא בצחוק. :twisted:

אבל לא עכשו,

כי עכשו אני חייב לזוז לשעתיים.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
עזרתי להומלס לסדר את החדר, וואלה מאזן הקארמה שלי אמור להיות בסדר.

חבל שאין לי מקום בשביל זה בחתימה :lol: :lol: :lol:

בגמרא כתוב שאדם טוב חולם חלומות רעים וההפך. זה נלמד מדוד המלך אשר היה חולם חלומות רעים. תסיקו לבד :cool:

חלומות רעים... תצטרך להגדיר חלומות רעים עבורי.

אין לי הרבה סיוטים. יש לי לא מעט חלומות שהיו גורמים לאנשים לזיעה קרה והתעוררות שלא כדרך הטבע, אבל הם לא מזיזים לי, ומרובם אני נהנה אפילו.

אבל, יש פה ושם, סיוטים שנשארים איתי למשך שבוע לפחות, ולפעמים אני נזכר בהם גם אחרי שנים.

היה לי אחד כזה ממש השבוע.

כמו שאמרתי, אין הרבה דברים שיכולים להשפיע עליי. אבל מה שכן משפיע, מאד משפיע. הרגשה כל כך מחורבנת, אין מילים כדי לתאר אותה.

אני יודע ממה זה נובע, כך שזה רק תורם להרגשה של הח*א. איך אומרים, מבוסס על סיפור אמיתי, הסיוטים האלו.

הלוואי שלא הייתי צריך לעבור את הסיפור האמיתי. עם החלומות אני אתמודד. עם מה שקרה, כנראה שלא אצליח לעולם. כבר מעל עשור ועוד לא הצלחתי להתמודד עם זה בצורה מוצלחת.

אני גם לא אוהב לדבר על זה. :cry:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
I am Jacks fat.

I AM IRON MAN.

http://www.youtube.com/watch?v=9q7oYjyAw2g דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

פורסם

ערב טוב לכולם.

היום הגדרתי את היום בעסק כיום הגביה השבועי. כרגע אני כל כך עצבני על המנטליות הישראלית שחייב להירגע כדי לגובב בלי שגיאות. אז אקח הםסקה קטנה ולבנתיים קבלו את זה-

אחד המערכונים הטובים.

החיים הם כמו....

פורסם
אתה צודק, התכוונתי שזה לא בסגנון של משהו יקרה מתישהו אלא דבר x יקרה אם תעשה y.

אפשר דוגמא?

יורי, מאחד שמבין בדיוק או בערך איפה אתה נמצא, ולא יודע איזו עצה לתת לך חוץ מלהשקיע בלחפש עבודה ואולי לשקול תחום אחר עכשיו כשיש לך את ההזדמנות,

לא מנחם או אולי קצת:

http://www.youtube.com/watch?v=LAFVyCUxbWU דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

לגבי דוד, שחרר את מועדון קרב, זה לא ישתפר.

מיכאל, ענייני גביה ובכלל התעסקות עם לקוחות הם מרכיב חשוב, גם אם לא עיקרי, בכך שאני מחפש להפסיק להיות עצמאי בעל עסק קטן. מבין לליבך וכועס בלי שתספר.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
ערב טוב לכולם.

היום הגדרתי את היום בעסק כיום הגביה השבועי. כרגע אני כל כך עצבני על המנטליות הישראלית שחייב להירגע כדי לגובב בלי שגיאות. אז אקח הםסקה קטנה ולבנתיים קבלו את זה-

אחד המערכונים הטובים.

:lol: :lol: :lol: :lol:

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם
:lol: :lol: :lol: :lol:

איך האתיופים?

הפסים לא דהו עדיין?

פורסם
ערב טוב לכולם.

אחד המערכונים הטובים.

גם אני באותו מצב.

היום אמרתי לשני לקוחות שאני לא עובד איתם יותר ואם הלקוח שמתקשר אלי ב21:00 כדי שאני אקרא דברים לא מפסיק עם זה, אני גם אומר לו שיילך לקיבינימאט.

עכשיו הרמתי עליו קצת את הקול ואמרתי לו שאם יש תיקונים או הוא צריך משהו מחוץ לשעות העבודה הרגילות שלי, שישלח לי במייל. אין צורך להפריע לי לראות סרט בזמני החופשי, אחרי שמהבוקר התעסקתי עם תרגומים בשבילו.

אנשים מציקים...

פורסם
אז אקח הפסקה קטנה

ממני אליך:

L4mcEeC5DIY דרך יוטיוב

לגבי דוד, שחרר את מועדון קרב, זה לא ישתפר.

אחרי התגובה של מר. ברווז התחילה בי התחושה שאנשים לא יזהו. סיימתי לראות אותו שוב אחרי הרבה שנים שלא ראית.

נתנו לנו יום חופש מחר, אם יהיה גשום אני אפילו לא אוכל לנצל אותו להשכרת אופנוע AKA לימודי אופנוע.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

להגנתי ייאמר שלא ראיתי את הסרט הזה כבר הרבה מאד שנים. אני לא זוכר כל פיפס שראיתי בכל סרט אי פעם.

מה שכן, העליתי לפה חידה לפני כמה וכמה עמודים, אף אחד לא ניסה למעט...

הנה התשובה.

http://www.youtube.com/watch?v=QZBbQm1avEY דרך יוטיוב

• תוכן חדש...