Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה לא רע בכלל להיות עובד טבע.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אין לי כוח לגובב אז אני רק אגיב על התמונות של בנצי

הראשון נדמה לי שזה לנדקורזר 73 (אנלוגי יכול לאשר או לאושש כי אני לא בטוח) השני נראה כמו CJ8 שעבר עיצוב מחדש ומאחוריו מרצדס G ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

2 הרכבים הם ג'יפ, אחד זה סיקס ישן שהורכבה לו קבינה של מיצובישי פאג'רו ישן, מה שנקרא בארץ יונדאי משהו.

השני זה רנגלר tj שהוארך ושונה קצת.

haters will hate

פורסם
כמה? אם זה מגרד מה עושים? מגרדים. אחחח, זה כזה כיף.

זה רק עושה את זה יותר גרוע.

כשהיה לי את זה אז, לקח לרופאים 5 חודשים להבין מה זה בגלל רופא אחד אידיוט שלא הבין שהכתם הכי גדול לא קשור, אלא נגרם מכוויה.

הוא צעק עלי שאני לא רופא אז אני לא יודע על מה אני מדבר ושהוא רופא כבר 30 שנה אז אני צריך לשתוק.

הוא אמר שהוא היה מנהל בית חולים ברוסיה ושאני חוצפן שמפריע לו באבחון.

בקיצור, הוא נתן אבחון לא נכון.

אחרי שהעברתי סופ"ש שלם מאושפז בבית החולים "העמק" וספגתי את העובדה שאני היחיד בכל בית החולים (כולל הצוות) שמדבר עברית ושיש לי 4 ערבים שמעשנים לי בחדר עם קרובי המשפחה שלהם שעושים חאפלה כל היום, הלכתי לרופאה אחרת והיא פתרה את זה תוך שבועיים-שלושה.

פורסם

אני סבלתי מדבר דומה כמה שנים.

ראיתי 10 רופאים שלא ידעו מה זה. זה היה יוצא בשמש או מאמץ. פעם אחד רופא שאל אותי מתי זה יוצא לך? עניתי כשאני מתאמץ ורץ. תשובת הרופא לא איחרה לבוא ונאמר לי כך: אז בוא תרוץ מסביב לבית החולים ותראה לי. :eek::confused:

רצתי כמו משוגע ואז קיבלתי מכתב שאסור לי להתאמץ.

בסוף רופא בבית חולים אחר אמר לי קח כדור נגד אלרגיה ושזה יעבור עם הזמן והיום אני כבר מאחורי זה.

החיים הם כמו....

פורסם

התחזית להיום: גרוע

התעוררתי ב11 (זה לא טוב כי אני לא אוהב להתעורר מאוחר), ארגנתי את התיק ולא מצאתי את הנעליים שלי, טרמפ למטה מסבא הדיוק שהגעתי הגיע האוטובוס (גם זה לא טוב כי רציתי ללכת לברר מה לגבי שבוע הבא ובאוטובוס הבא מגיע 45 דקות אחרי) עליתי לאוטובוס, החזקתי 10.5 שקלים הנהג אוטובוס התחיל לנסוע שהתיק לי בחוץ עשיתי פעולת קומנדו כדי להציל את התיק ונפלו לי 10 שקלים.

עריכה: זה ממשיך, נכשלתי בזיהוי הג׳יפים של בנצי (בנצי אולי אני אמיל את כבודי, זה מרצדת g שמתחבא שם מאחורה ?), ולא הכנתי כסף לאוטובוס כמו שאנלוגי דורש (בדרך כלל אני עושה את זה).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
בנצי, אין ספק שאתה משורר רגיש.

רבותיי, זו כבר פעם לא זוכר כמה שבה אתם מחמיאים לבנצי על יכולות השירור שלו. (רגע, מה?...)

אני מרגיש מחוייב לציין שגם אני שיררתי בפורום הזה ולא אחת, ומעולם לא נאמר לי דבר על כך.

הודעה 57.

לפעמים אני לא מבין למה לטרוח לכתוב מילים אם ממילא אף אחד לא מקשיב.

המורות לספרות אחר כך ישאלו את התלמידים למה התכוון המשורר כשהוא דיבר על זוגיות, ומבחינת המורה זה היה בכלל שיר על מכונית מעופפת.

דווקא יש, חכה שפרוקסימה יחזור.

:lol: :lol: :lol:

"האשימו" אותי שאני עובד טבע. זו מחמאה או קללה? (או גבבה?)

אני מעדיף להיות חבר של קבע בחברה להגנת הטבע.

אבל לא הטבע הזו.

:lol::lol::lol: עצוב, אבל קורע מצחוק. רק אצלך.

לא רק.

אני שונא רופאים. ב-99% מהמקרים, הם מטומטמים. נקודה. המקרה של פרנקוס לפחות לא היה מסכן חיים, המשפחה שלי עברה כמה קטעים הרבה יותר גרועים כי הרופא היה מטומטם.

בסופו של יום, הדרך להתעסק איתם זה להנחות אותם בעדינות לגבי מה יש לך ומה אתה צריך כטיפול, לא להגיד להם בברוטאליות מה זה ומה צריך לעשות (יוסי, בטח התעקשת איתו במקום להיות דיפלומט). ככה אני עושה עם הרופאת משפחה שלי כבר שנים...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
2 הרכבים הם ג'יפ, אחד זה סיקס ישן שהורכבה לו קבינה של מיצובישי פאג'רו ישן, מה שנקרא בארץ יונדאי משהו.

השני זה רנגלר tj שהוארך ושונה קצת.

זה הערסים המקומיים?

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

עם רופאת המשפחה. לא ההיפך. ויוסי כותב כמו ברברי, אבל הוא עדין נפש ודיפלומט לא קטן.

תפוח, בארץ מדובר בערסים שלא מבינים דבר וחצי דבר, בחו"ל מדובר באניני טעם. יחי ההבדל בינינו, למדינת "התפוח הגדול" (אני ממציא שמות, נכון).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• אחראי פורום
פורסם
זה לא רע בכלל להיות עובד טבע.

אתה יודע כמה עובדי טבע מרוויחים מינימום?

לגבי ההערות על רופאים מטומטמים - רע לכם - תחליפו. אל תציירו תמונה מכלילה של סנדלרים רק כי אתם נפלתם על כאלה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...