Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נאלץ להודיע על פרישתי מהפורום למשך זמן מה(כמה חודשים).

Have fun guys!

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

גיבוב של בוקר:

בעודי חוזר מנסיעה כלשהי, צמד שכניי הזקנים יורדים לאוטו, אני פותח את החלון, מברך אותם בשבת שלום, הבעל ליד ההגה האישה בחוץ היא מחייכת אליי (כרגיל), אומרת לי שבת שלום. מקווה שהז*ן הזה יניע!" (סקודה פליסיה סטיישן). קרעה אותי מצחוק :lol:

נ.ב

וואלה הניע.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

דווקא האחרונה יכולה לעבור בבני ברק.

זה הסימלון....

תפוחי, תוסיף אותנו בפייסבוק, לפה אתה מכור, גם אם לא תכתוב אני בטוח שתצפה...

Ben Attias, תרגישו בבית.

ומי שרוצה אוקלי, אפשר למצוא באינטרנט ולשלוח אליי בכייף, אני ממש מחורבן עם משקפי שמש ואם תרצה שאני אקנה לך משהו, זה יהיה יותר בכיוון של TOM FORD

haters will hate

פורסם

סאוחתו, לא החלמתי. מצונן, תשוש, סינוסים סתומים, קר לי.

אני עוד צריך לעבוד הערב - רכיבה קצרה בתוך העיר, איסוף ציוד, החלפה לרכב, נסיעה של 45 דקות, שעה וחצי עבודה, 45 דקות חזרה ברכב, חיפוש חניה, רכיבה הביתה, עוד שעה עבודה בבית. כיף חיים.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• תוכן חדש...