Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הרגע סיימתי לראות פרק וחצי של איזה מן מיני סדרה דוקומנטרית שעוסקת במתגייסים טריים לצבא הגרמני (שלמי שלא יודע הפסיק לפני שנה או משהו כזה לגייס לחובה וכעת הוא צבא מקצועי עם מתגייסים מתנדבים).

אני חייב להגיד שיחסית לצבא שלנו מדובר שם בקייטנה של ממש, לפחות לפי מה שנראה בסרט.

מצד שני, הכל מושקע ועשוי טוב. חדרים שראויים לשינה ומיטות שאחרי שנות ה70. הכל מסודר בסדר מופתי והכי חשוב (ומתעלה על צה"ל) כל המבנים מחוברים לאדמה עליה הם יושבים!

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

לוקו, תחביב רצית? למה שלא תבנה דברים?

לא חייב לבנות דברים ברמה של תערוכות וכדומה, אלא לבנות דברים בשביל הכיף, דברים שימושיים למשל (כמו כלי עבודה שונים ומשונים, כלי אוכל), דברים לא שימושיים במיוחד (כמו למשל כן לציור, אין לי מי יודע מה דוגמא טובה לזה...) ודברים לא שימושיים בעליל

בנייה מעולה מכמה בחינות:

1) להעביר את הזמן. דההה.

2) פיתוח יכולות חשיבה יצירתית.

3) חידוד יכולת פתרון בעיות.

ויש עוד כמה יתרונות, שאני לא זוכר כרגע.

כרגע אני ממוקד על עץ ומתכת, ובונה להנאתי דברים עם שניהם, משניהם ובעזרת שניהם.

יש גם טונה וחצי של מידע ביוטיוב, סרטונים על "איך" ו"כיצד" לכל תחום בנייה אפשרי, החל מבניות בעץ (מתחילים ועד מתקדמים) וכלה באלקטרוניקה (ממתחילים ועד מתקדמים, מתחיל ב"היום נלמד איך עובד מעגל חשמלי של מנורה פשוטה" ונגמר ב"היום נלמד איך לבנות ספקטרופוטומטר הכולל סינטיסייזר דיגיטלי, מד-אוץ ואוסילוסקופ".

לך אני גם יכול להמליץ בשקט על להתנסות בסיגריה אלקטרונית. מדובר על תחום שנכון להיום מהווה גאדג'ט נחשב בקרב המעשנים, וגם הוא עולם שלם בפני עצמו- ולעיתים קרובות גם מצריך בנייה.

וגם אפשר לבנות סיגריה אלקטרונית בעצמך. בניתי אחת לא מזמן, ממכשיר סלולרי ישן שהיה לי...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מה נשמע תפוחי ? אתה יודע בפורום, ממש כמו בווצאפ יש אפשרות לראות מתי משתמש התחבר לאחרונה, אתה עשית את זה היום ב21:02, זו ההוכחה שאתה לא מסוגל להיפרד מאיתנו, זה בסדר, אתה יכול להגיב. :lol:

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

ניקו, יוליאן, מיכאל, ספיידרמן, רופיני וברווז:

(רצף השמות הזה נשמע כמו חבורה של גיבורי על )

מחר תגיע תגובתי בקשר לתחביב, יש לי הזדמנות פז וחלון הזדמנויות

נדיר לפרוש כעת לישון.

תודה, "נרקו-מן".

Gn'f'R

פורסם

קנה רכב אספנות ותריץ עליו פרוייקט.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
בקשה מוזרה: אני צריך תמונה של שלט אלקטרוני בנתיבי איילון שכתוב עליו "התנועה זורמת עד הרצליה"

על המצלמים תבוא ברכה שהאוקטן בדלקם לעולם לא יפחת והלחץ בצמיגיהם תמיד יהיה תקין

חוזר על הבקשה ומוסיף ברכת מלח-מים-מלח-מים.

וגם: מה הקטע שאומרים למישהו ״לך תישן על האף״?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

שיקום עם אף מכוער.

יוליאן, לגו זו החולשה שלי (אמיתי לגמרי). ברומא נכנסו לחנויות לילדים, על מנת לקנות לאחיינים דברים, ומצאתי את עצמי עומד מול חבילות לגו דקות לא מעטות בכלל. חולה!

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

משלחת לחיפוש תפוחים תצא עם הזריחה למבואות ערד, המשתתפים מתבקשים להביא נעליים נוחות, ליטר וחצי וויסקי ומצב רוח טוב, אפשר גם כובע - אבל שלא יבלוט יותר מהכובע של לוקו.

מכוניות אלטעזכן/נ-נח-נחמ-נחמן עם טייפ שיכול לקרוא בלופ "תפוח איפה התמונה שלי" יתקבלו בברכה.

רופני, בבקשה להביא איתך את תיק הראיות שאספת עד כה.

עריכה:

גיליתי רק הרגע שיש הגבלה בפורום של 60 שניות בין הודעה להודעה, אני כל כך מתבייש בעצמי, הדרך עוד ארוכה לגיבוב מקצועי.

• תוכן חדש...