Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא שוכח,

באה אלינו אחת חדשה והמשפט הזה מתאר אותה בצורה הטובה ביותר:

אלוהים נתן לך גוף ובעט בפרצוף.

לוקו השאלה הייתה לגבי שיחות עם אחרים.

לא השתתפות בהחלטות האישיות שלי.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לך לך גם כן אתה:)

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

תפוחי גם אני נמצא היום יותר מתמיד במצב קרוב לשלך. אני זכיתי לשותף עיסקי שהוא גם חבר ילדות ולפעמים לאחר שיחת סגירת יום, אנחנו גולשים למחשבות ולשיחות עמוקות מאוד. זה מאוד, מאוד משחרר אותך מהרגשה של דחיסה של מערכות בגוף ואת הנפש עצמה. היום אני נמצא לפני הגשר שהוא רופף אבל מצד שני שלו יש סיכוי למטמון. אצלי ההחלטה היא או לקחת סיכון או להישאר בצד שבו אני נמצא היום עם שיפור או שינוי קליל.

להגיע להחלטה אתה חייב לבד ולא לנסות לחפש את התשובה אצל אחרים. כמובן לשמוע דעה ויעוץ זה בגדר חובה, אבל לא לקבל אותם כגורם המכריע.

אני יכול להמשיך, אך נאלץ ללכת לישון.

מקווה שתרמתי קצת ;)

לילה טוב לכולם.

החיים הם כמו....

פורסם

יהודי - שיחקת אותה, ועל הדרך גנבת לי רעיון לגיבוב עתידי, שירים בעלי שורה אחת. בגלל שאין הרבה כאלה חשבתי להרחיב לשירים שהיו צריכים להיות בעלי שורה אחת, כי השורה הראשונה בהם מסכמת את כולם ושאר הטקסט בהם הוא גיבוב. דוגמא מצויינת היא ״בדקה אחת שפויה״ של נטשה:

בדקה אחת שפויה הצלחתי לראות את אוניות הצער טובעות בים גדול של תקוות קטנות ויין.

גאונות צרופה, לא פחות. השאר - קיטש דביק. כשאפגוש את מיכה שטרית אומר לו את זה, אני חותם שהמשפט הזה היה תקוע לו בראש ואת השאר הוא הפליץ בגלל שלא היה לו אומץ לכתוב שיר עם שורה אחת.

לגבי השיר של שלומי שבן - היופי בו הוא שהוא מדוייק לגמרי. האלבום הזה היה יחסית כנה, מאז שבן רק הולך ונעשה יותר יומרני.

תפוח - אתה לא נשוי?

לך למילואים, מעוז שיחות העומק מאז ומתמיד (וגם המון נאדים). לך לפסיכולוג. תזמין את הבחור הכי דכאוני בפאב לבירה.

אין אנשים לא עמוקים, יש רק כאלה שעוד לא גילו כמה נמוך אפשר לרדת כשחופרים עמוק.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
תפוחי גם אני נמצא היום יותר מתמיד במצב קרוב לשלך. אני זכיתי לשותף עיסקי שהוא גם חבר ילדות

היום אני נמצא לפני הגשר שהוא רופף אבל מצד שני שלו יש סיכוי למטמון. אצלי ההחלטה היא או לקחת סיכון או להישאר בצד שבו אני נמצא היום עם שיפור או שינוי קליל.

אני יכול להמליץ לך על דבר אחד, מניסיון: לא בריא במיוחד לעשות עסקים עם חברים. גם אני פתחתי את העסק עם שותף שהוא חבר ילדות. זה לא כיף כמו שחשבתי שזה יהיה. :?

ואני חושב שאני נמצא באותה הצומת, האמת. רק שאצלי, הצומת היא הרבה יותר מפחידה.

מחד, הגשר לא יכול להחזיק ציפור אנורקסית עליו. מאידך, הקרקע בצד הזה שלו מלאה בח*א, ואין לי מושג מה יש בצד השני...

וכמובן, שזה גשר מאד גבוה ואין רשת ביטחון.

מיני גיבוב של לילה אחרי בירה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אז מסתבר שהביטקוין עולה עכשיו 767$ , קקה רצינית. כשהוא עלה 200$ חשבתי שעשיתי טעות ענקית שלא קניתי כשהוא עלה $15 (אבל לא היה לי אז יותר מדי כסף ספייר). לאורך בערך חודש עקבתי אחריו , הוא ירד למשהו באיזור ה 100-120$ וחשבתי לקנות , אפילו פתחתי ארנק דיגיטלי לביטקוין ומה לא , והיה לי כסף, אבל אמרתי לעצמי משהו כמו "נהה נראה לי הוא רק יפול ואם הוא יעלה אז זה לא יהיה במספיק כדי שכול ההתעסקות תשתלם. טעיתי ובגדול. הייתי יכול להרוויח עכשיו יותר מ 300K שקל בקלות ובלי להרגיש בכלל.

לא שהכסף הזה היה משנה לי משהו בהתנהגות או בהוצאות, אבל 300K אף פעם לא מזיקים.

faQ0wT3GgiM דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אבל אני אוהב , עם זה אני גם אוהב מטאל , ג'אז ועוד הרבה סגנונות. וגעגע היא בהחלט לא שיא האיכות, אבל היא גם לא ממש רעה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

יכולת גם להפסיד את כל סכום ההשקעה, אף אחד הרי לא הבטיח לך רווחים.

שוקל לגבב לראשונה, האם יש קורסים למתחילים ? דרישות קבלה ?

פורסם

^%389834=--390223---====-2!@2349080-8383@#$%%^*(@#__ @#)#_# ##$()!@)~~!!!!!

אה, רופני תשנה את החתימה לשירשור שמתמקד בערב.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

בנצי, מה שכתבת בשרשור על נהיגה ספורטיבית, איזה רכב?

פורסם

דניס, תפוח שותה 1.5 כפית קפה שחור בלי סוכר ולא להגזים עם הגיבוב.

• תוכן חדש...