Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר,

רכשתי השבוע פונטו 2001 ויש עליה רדיו דיסק ממש ממש ישן וגרוע ו4 רמקולים גרועים אפילו עוד יותר.

מדובר ברכב שני בבית ואני לא מעוניין במערכת יוקרתית, אני מעוניין ברדיו דיסק חדש סביר (לא חייב USB, לא חייב שלט -> כן עם עדיפות לפנל נשלף).

מעבר לזה ההתלבטות היא האם ללכת על סט קומפוננט אחד זול יחסית וזהו או האם ללכת על 4 רמקולים רגילים אחרים.

אשמח לשמוע את דעתכם והיכן אתם ממליצים להתקין באזור ת"א?

אני מעוניין שכל הסיפור כולל ההתקנה לא יעבור את ה700-800 שקלים.

הרמקולים האחוריים של הפונטו יושבים בצדדים של המגש האחורי (מחוץ למגש) - מישהו יודע מהו הגודל הסטנדרטי של הרמקולים שם?

פעם קודמת שהתייעצתי כאן הייתה לי אלטו חדשה והתקנתי אצל תומקאר ברינתיה סט טמפו מורל, הרכב מזמן כבר לא אצלי אבל אהבתי מאד את העבודה וגם את הסט עצמו. הפעם אני רוצה משהו יותר פשוט וזול.

תודה רבה.

פורסם

הגודל של הרמקולים האחוריים הוא 4 אינץ' .

"יש לי על השמשה הקדמית שריטות כנראה של חתול, שריטות קלות לא עמוקות.

יש מקום אולי שמשייפים שם זכוכית והם יכולים לשייף קצת כדי שזה יראה חדש?"

פורסם

בדלתות הקידמיות המידה המקורית היא 6.5 אינץ' , סביר להניח שזאת המידה שגם יש כרגע

אם תרצה לבדוק תוכל להסיר את הפלסטיק שמכסה את הרמקול ולוודא בעצמך (לא תהליך מסובך , רק טיפת עדינות).

קשה לי להמליץ לך על ציוד בסכומים שרשמת.

רק תיקח בחשבון שגם אם תחליף את הרמקולים האחוריים אל תצפה שהם יפיקו סאונד משובח בכל מקרה .

פורסם

תודה,

אז מה לדעתכם עדיף:

סט קומפוננט אחד וזהו או זוג 6.5 וזוג 4 לאחור?

עוד המלצות כלשהן לציוד בתקציב הזה?

כמה בדרך כלל לוקחים על התקנה של 2 זוגות רמקולים ורדיו?

פורסם

לדעתי תבחר hu שמתאים לך מבחינת פיצ'רים שאתה צריך, סט קומפוננט קדמי וזוג 6/9 למגש האחורי, אני לא רואה טעם בלהתקין רמקולים 4" מאחורה.

עלות התקנה של hu היא בסביבות ה 70-100 שקלים, אך התקנה עצמית היא פשוטה מאד.

בכל אופן קומפוננט קדמי,רדיו דיסק וזוג 6/9 קצת יחרגו מהתקציבבמידה והכל יקנה חדש אבל לא בצורה קיצונית.

SCANSPEAK

פורסם

יש לי גם פונטו אבל מ 06'

אם במגש האחורי שלך אין כרגע חורים לרמקולים 6X9 והוא במצב טוב אני מוכן להחליף איתך על מגש במצב חדש עם חורים ורמקולים של רוקפורד בתוספת של 50 שקלים מצידך כך תוכל גם לחסוך את עלות ההתקנה ולהשקיע יותר ברדיודיסק ורמקולים קדמיים .

צור איתי קשר אם תהיה מעוניין

פורסם
למישהו יש נסיון עם הרדיו דיסק הזה של פיוניר?

Pioneer DEH155MP

ויכול לומר עליו כמה מילים?

במקרה יש לחברה שלי כזה ברכב, יש כול מיני אופציות כיוון, יציאה למגבר ולפי מה שראיתי שליטה על הסאב.

לא יודע איזה עוד חוות דעת ניתן לתת עליו.

מהניסיון שלי עם הפונטו שהייתה לי, עדיף קומפוננט ואם אין מגבר וסאב אז 6X9 לקצת באס, למרות שאל תצפה ליותר מידיי, שלא תתאכזב.

פורסם

נוח לא נוח?

הוא נשלף ויש שלט נכון?

איך התאורה שלו ביום/לילה?

הייתי שואל על איכות הסאונד אבל זה כבר מזמן לא תלוי רק ברדיו :?

פורסם

נוח לדעתי, אצלה אין שלט, קנינו בלי בחו"ל, זה היה זול יותר. הפאנל נשלף.

התאורה טובה מאוד וחזקה, יש לו גם דימר אם זה חזק לך מידיי.

יש אופציה לבצע חיפוש בין תיקיות/שירים.

אם אני משווה אותו לרדיו הקנווד הישן שהיה מותקן שם אז האיכות טובה בהרבה, התקנתי לך שם קומפוננט הרץ מקדימה ו6X9 של JBL מאחורה, והשיפור ביחס לקנווד משמעותי.

• תוכן חדש...