Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברכב שלי(קסרה 01) דולקת נורית ABS לאחר שהתחברתי לרכב אחר עם כבלים, כי בטעות גמרתי את המצבר.

קיבלתי 3 דיאגנוזות, ואני רוצה חוו"ד:

א. מכונאי א' נסע ברכב שלי במהירות של לא יותר מ-20 קמ"ש וקבע נחרצות שה-ABS תקין והבעיה היא בנורה עצמה שסתם דולקת.

ב. מכונאי ב' נסע ברכב שלי במהירות של אולי 30 קמ"ש וקבע נחרצות שה-ABS לא עובד והנורה אכן לא משקרת.

ג. מכונאי ג' אמר לי שאי-אפשר בתנאים נורמלים לבדוק אם ABS עובד, ודיאגנוזה רצינית תהיה כרוכה בסיכון ובנסיעה מטורפת (התאבדות לדבריו).

השאלה באילו תנאים באמת אפשר לבדוק ABS, והאם זה סביר שהנורה בלוח השעונים נדלקת כי היא עצמה דפוקה וה-ABS עובד פיקס.

תודה.

פורסם

ראשית מומלץ להפעיל את הABS מדי פעם ברכב ע''מ לבדוק את תקינותו ולרענן את פעולתו.

בשביל לבדוק את תקינותו ,גש למגרש חנייה או משטח מבודד מאדם ורכבים ,כעת האץ בעדינות (אין צורך להגיע למהירויות גבוהות,50-40 קמ''ש זה מעל ומעבר) ובצע בלימת חירום ,אתה תרגיש את המערכת עובדת אם הוא תקין - רעידות בדוושת הבלם,במידה והוא נועל את הגלגלים לגמרי ומתבצעת החלקה ללא היכולות לנתב את הרכב עם ההגה כנראה שמשהו לא תקין שם.

var wtplaytorrent1_close = function() { var fade = document.getElementById("wtplaytorrent1_fade"); fade.parentNode.removeChild(fade); el = document.getElementById("wtplaytorrent1"); el.style.display="none"; setTimeout(function() {el.parentNode.removeChild(el)}, 500)}

פורסם

זה מזכיר תקופה שהייתי צעיר יותר וחסר ניסיון והיגיון :p אם יש בסביבה כביש ישן וחלק סע 40-50 ותעשה בלימת חירום ואתה תרגיש רעידות ברגל של הבולמת.

• תוכן חדש...