Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי כולם,

מתלבט בין הרכבים או אפילו מחפש משהו אחר,

לא אכפת לי מירידת ערך, לא ביטוחים, לא טיפולים ותיקונים.

מה שחשוב הוא נטו הרכב, מה יתן תמורה טובה יותר לכסף?

שתי המכוניות לצערי בגרסה הפשוטה בגלל הליסינג.

המחיר שלהן די דומה.

הגרסה הפשוטה של הפורטה מאוד מאובזרת.

בסקודה ממש לא, אבל המנוע הוא זה שבכלל גורם להתלבטות.

אשמח לעצות ואפילו אפשרויות אחרות.

פורסם

אני לא מכיר את הסקודה ראפיד , אבל יש להורים שלי את הפורטה .

יצא לי לסוע כמה וכמה פעמים יש להם פורטה 2012 הדגם הכי מאובזר עם מגנזיום 6 הילוכים ועוד ועוד ..

לפי דעתי זה אחלה של רכב בנסיעות בינעירוני הוא חסכוני שחבל על הזמן . ובתוך העיר הוא בינוני (אפילו בינוני מינוס ) .

הייה לנו גם את ה 2010 הדגם הלא מאובזר הסטנדרט במשך שנתים . לא הייתה אפילו בעיה אחת .. ! רק דלק ולסוע .

אבל זה רק שנתיים ככה שקשה להגיד מה יהיה בעוד 5-7 שנים .

בסה"כ ההורים די מרוצים מהפורטה , אני גם נהנה לסוע עליה . - אחלה של אוטו .

פורסם

נהגתי על שתיהן.. הקיה מאובזרת עד אין סוף. מנגד, המנוע של הסקודה הוא היתרון שלה כמובן.

ירידת ערך, טיפולים, תיקונים וכל השאר כלל לא מעניינים.

פורסם

לקחתי את סקודה ראפיד לנסיעת מבחן. התרשמות שלי היא: מנוע וגיר טובים אבל חזק מדי לרכב כזה, מרגיש לא יציב. ברקסים טובים, בגאז' גדול וזהו. שאר הדברים לא אהבתי, רכב מרגיש זול מדי.

• תוכן חדש...