Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש משהו שמאוד מציק לי ברכב,

אני יודע שהוא לא ספידי גונזלס ובכל זאת בימים חמים אלו כאשר אני מדליק מזגן

התגובה של הרכב פשוט מעצבנת עד כדי חירפון.

כאשר אני לוחץ על הגז נראה כאילו אין תגובה מהרכב ואני צריך לתת עוד לחיצה ואז הוא "נזכר" להוריד הילוך

ולהאיץ.

ככה כמעט כל פניה שאני מאט ומאיץ ביציאה אין תגובה ואז אני לוחץ עוד טיפה ויש קיק דאון.

השאלה היא האם זו יכולה להיות בעיה של מצערת מלוכלכת שפשוט מזהה רק לחיצה כבדה על הגז

או שזו בעיה של הגיר? אולי זו לא בעיה וככה הרכב אמור להתנהג בגלל שהוא מאוד חלש?

ללא מזגן התגובה הרבה יותר טובה כמובן אבל עדיין יש מקרים שזה קורה.

מה שניסיתי זה להגביל ל3 הילוכים אבל גם אז הרכב נשאר על שלישי ביציאה מפניה ולא מגיב עד שאני לוחץ חזק ואז מוריד לשני.

ניסיתי להגביל גם ל2 הילוכים בלבד בעיר אבל ב50-60 המנוע קצת צועק ואני מניח שזה גם יתבטא בצריכת דלק גבוהה לאורך זמן.

אז מי האשם כאן המצערת, הגיר או המזגן?:|

פורסם

האם התקלה היתה קיימת גם בחורף כאשר לא הפעלת את המיזוג ?

אם התשובה חיובית,אין ברירה,אלא להתחיל לברר מהיכן התקלה (לכאורה הגיר מושך הילוך).

אם לא,אז חוץ מזה שהרכב יחסית חלש,המזגן מכביד עליו(ד"א גם אצלי ביונדאי זה כך) והמנוע עובד בסל"ד גבוה יותר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

ללא מזגן משמעותית המצב טוב יותר, אבל עדיין יש מקרים שזה קורה.

אולי אני מבקש יותר מדי מהקטר הקטן הזה אבל עדיין אני מצפה לתגובה קצת יותר נורמלית

של הגיר.

אם אני לא נותן מכה קטנה על הגז אני יכול ללכת להכין קפה ולחזור והוא לא יוריד הילוך.

הבעיה היא לא שהוא מושך הילוך, הבעיה שבמקום להבין שהורדתי מהירות ועכשיו אני מאיץ שוב

הוא נשאר בהילוך גבוה עד שנותנים מכה ויש קיק דאון.

פורסם

זה רכב 75 כ"ס.

אם אצלי שמדובר בסופר לנסר ישנה 113 כ"ס עם מזגן דולק שלא ממש מגיבה לקיקדאון, אז אני מפחד להרגיש איך זה על 75 אוטומטית.

בעקרון לדעתי אתה מצפה לקצת הרבה מהמנוע הנ"ל, במיוחד כשהמזגן דולק.

יצא לי לנהוג על ה 107 כשהמזגן דולק ובאמת שהרכב התגלגל על הכביש

Opel Adam S 2017

• ספונסר פורום
פורסם

יכול להיות שיש לך תקלה במזגן שגורמת לעומס רב מידיי על המנוע .

אם תרצה אתה מוזמן לבדיקה מקצועית אצלנו ללא תשלום .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...