Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה,

ברשותי סקודה פאביה 5 דלתות מודל 2004.

בשטיפה של האוטו נפל לי המכסה של המתז מים של החלון האחורי (אין לי שמץ של מושג מה שמו של החלק).

מדובר בחלק שלמעשה מכוון את המים להשפריץ לכיוון החלון האחורי וכרגע, המים פשוט משפריצים לאחור.

חיפשתי את החלק בכמה מקומות (אני ירושלמי) אך ללא הצלחה.

ניסיתי גם באתרים בחו"ל אך אין לי מושג מה שמו של החלק כך שלא מצאתי.

אשמח מאוד באם מישהו יוכל לעזור לי למצוא מקום בו אוכל לקנות את החלק (עדיף בירושלים) או לפחות איך קוראים לחלק באנגלית.

הבנתי מחנות אביזרי רכב (אני לא מאה אחוז סומך על כך) כי לפולקסוואגן גולף יש חלק דומה, אולי זה יעזור.

בתודה מראש למסייעים.

פורסם
האם אתה מתכוון לחלק הזה?

SKODA FABIA REAR WIPER ARM WASHER COVER CAP

http://www.ebay.com/itm/VW-CARS-SKODA-FABIA-2-ROOMSTER-REAR-WIPER-ARM-WASHER-COVER-CAP-6Q6955435D-/121107777990?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item1c329609c6

תחפש את שנת המודל המתאימה לך, גם מה שמתאים לפולו או גולף מהשנה הזאת מתאים לך.

קודם כל תודה על שלפחות יש לי את השם כרגע. אך לצערי הלינק הספציפי הוא רק לסקודה מעל 2007 ושלי 2004.

אם יש לך או למישהו לינק אחר או מקום בארץ לקנות, אשמח מאוד.

תודה מראש.

פורסם
חיפוש קל והכל נמצא בקלות, קו מחשבה לפעם הבאה.

האמת שאני די יודע לחפש (כך חשבתי) ולא מצאתי. אז... קודם כל תודה רבה ובעיקר תודה על הלינק הספציפי כי בסוף הצלחתי למצוא משהו אך הוא היה הרבה יותר יקר (בסביבות 40 ש"ח יותר).

• תוכן חדש...