Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

שלום לכולם.

ברשותי טויוטה פריוויה ואני חייב להצל את פנים האוטו.

אני לא יודע מה עדיף מבחינה אפקטיבית, בטיחותית וכלכלית,

וילונות אני יכול לתפור אצל חברה שלנו במחיר עלות, אך אני לא סגור על עצמי מבחינת הנוחות וכו'

אשמח לקבל עצות טובות.

שבוע טוב,

אריאל

פורסם
בס"ד

שלום לכולם.

ברשותי טויוטה פריוויה ואני חייב להצל את פנים האוטו.

אני לא יודע מה עדיף מבחינה אפקטיבית, בטיחותית וכלכלית,

וילונות אני יכול לתפור אצל חברה שלנו במחיר עלות, אך אני לא סגור על עצמי מבחינת הנוחות וכו'

אשמח לקבל עצות טובות.

שבוע טוב,

אריאל

יש היום וילונות שמותאמים במיוחד לחלונות הרכב מבחינת גודל והתאמה ולדעתי הם הרבה יותר נוחים כדי להציל את הרכב, מבחינה בטיחותית אני לא ממש רואה הבדל כי בד"כ לא מסתכלים בחלונות האחוריים, וגם אם כן אני לא רואה הבדל בין ווילון מצל לבין חלון עם השחרה יחסית גבוהה.

מבחינה כלכלית - ווילון במחיר עלות יעלה לך הרבה פחות מחלונות שחורים.

אל תשכח את היתרון של הווילון בעובדה שאותו תמיד אפשר להוריד כשרוצים / אפשר גם על חלונות קדמיים וזה יעבור טסט (מקסימום מורידים ושמים אחרי הטסט) ואם אתה מכין אותם תוכל להכין ולעשות חור בווילון במקום המתאים כדי לראות במראות (ראיתי כבר כמה רכבים כאלה כנראה יש גם כאלה אוניברסליים למכירה).

אם זה כזה מושלם למה לא כולם עושים ווילונות ? בגלל היופי, הרבה יותר יפה חלונות שחורים לדעתי ולדעתם של רבים, אם זה לא ממש מה שמפריע לך - לך על ווילון.

בהצלחה.

פורסם

אצלי היו וילונות בדובלו ומאחור קשרתי אותם,ככה שגם הייתה ראות וגם צל,בנוסף זה נותן תחושה ביתית יותר ואין בעיה עם הטסט במידה ואתה משחיר מאחור.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...