Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

סוף סוף הצלחנו להתארגן למשחק קבוע עם קבוצה מסודרת, תמיד הייתי משחק עם עדשות מגע אבל עכשיו אסור לי לשים - ואחרי שניי משחקים עם משקפיים רגילות הבנתי שזה לא זה, לא נוח ומסוכן לעיניים.

התחלתי לחפש ואני פשוט לא מוצא אף חנות שמחזיקה משקפיים לספורט, המלצות מישהו?

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

גש לחנות שעושה משקפי שמש עם עדשות ראיה,

בחר מסגרת ספורטיבית, ותבקש לעשות לה עדשות שקופות.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

• חברי המעגל הראשון
פורסם
גש לחנות שעושה משקפי שמש עם עדשות ראיה,

בחר מסגרת ספורטיבית, ותבקש לעשות לה עדשות שקופות.

לא מדוייק, מסגרת ספורטיבית לאו דווקא תחזיק בכדורסל ותעוף מהעיניים, ואז צריך לקשור מאחורה כמו שאני עושה עכשיו וזה גומר על הפנים אם המשקפיים לא בנויות להיות צמודות לפנים.

Renault Megane RS Trophy

פורסם

אז מה הפרט הלא מדויק?

תבחר מסגרת משקפי שמש ספורטיבית שנוח לך לקפוץ, איתה, לרוץ איתה ולהזיע איתה.

תברר שאפשרי להרכיב לה עדשות ראיה.

תבצע הזמנה ושלום על ישראל.

פורסם

http://www.rudyproject.co.il/products/glasses/guardyan/matte-black/photochromic-polarized-grey.html?s=0

תרד קצת למטה בעמוד, יש שם תמונה של המשקפיים כאשר 2 המוטות שיושבים על האוזניים מפורקים ובמקומם מחובר אביזר כלשהו עם גומייה.

אני לא כל כך בטוח אם זה מתאים גם לכדורסל, כי לפי התמונה נראה שזה יותר לספורט אתגרי.

נראה לי שבכל זאת אם תקבל מכה במשקפיים זה יכאב

Instagram:

VWPolo6R

• חברי המעגל הראשון
פורסם

פחות מפחד ממכות, אני אחרי ניתוח בעיניים ואסור שדבר ייגע בהן - אין לי בעייה להרכיב את המשקף המגוחך בעולם..

Renault Megane RS Trophy

פורסם

לא בטוח אם הייתי מספיק ברור, אבהיר:

להבנתי אתה רוצה להרכיב משקפי ראיה עם מסגרת שתתאים לפעילות ספורטיבית, אבל לא מוצא מקום שמחזיק כאלה.

ההצעה שלי הייתה שבמקום לחפש חנויות למשקפי ראיה, תחפש חנויות למשקפי שמש שמתעסקים גם עם משקפי ראיה.

תקנה משקפי שמש שנועדו לשימוש ספורטיבי, ותבקש להרכיב להם עדשות ראיה שקופות.

כך תהנה ממשקפיים שאוחזים היטב, וגם תראה טוב.

בגלל שהמאפיין העיקרי של משקפיים ספורטיביים זה הקימור הרציני שלהם, תצטרך עדשות קמורות "מונו פרי" ודומיהן, שיקרות משמעותית מעדשות רגילות.

לדוגמא, צירפתי תמונה של משקפי שמש, שמניסיון אישי אני יכול לספר שאוחזים היטב בצידי הראש.

מחיר למסגרת הספציפית שבתמונה + עדשות "מונו פרי" שקופות עד מספר 4+/- ועד צילינדר 2- יהיה 700 שקל.

f0_0850_0450_3031-3(4).jpg

פורסם

לדעתי - משהו בסגנון קארים עבדול ג'אבאר - הכי צמוד לקרקפת ועם שדה ראייה גדול. כאלה שגם יגנו על העיניים (אם הן רגישות).

השאלה - אם ניתן להשיג כאילו בארץ ומה המחיר. אולי ב-EBAY.

Kareem-Abdul-Jabbar.jpg

alfa 156 2.5.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לא בטוח אם הייתי מספיק ברור, אבהיר:

להבנתי אתה רוצה להרכיב משקפי ראיה עם מסגרת שתתאים לפעילות ספורטיבית, אבל לא מוצא מקום שמחזיק כאלה.

ההצעה שלי הייתה שבמקום לחפש חנויות למשקפי ראיה, תחפש חנויות למשקפי שמש שמתעסקים גם עם משקפי ראיה.

תקנה משקפי שמש שנועדו לשימוש ספורטיבי, ותבקש להרכיב להם עדשות ראיה שקופות.

כך תהנה ממשקפיים שאוחזים היטב, וגם תראה טוב.

בגלל שהמאפיין העיקרי של משקפיים ספורטיביים זה הקימור הרציני שלהם, תצטרך עדשות קמורות "מונו פרי" ודומיהן, שיקרות משמעותית מעדשות רגילות.

לדוגמא, צירפתי תמונה של משקפי שמש, שמניסיון אישי אני יכול לספר שאוחזים היטב בצידי הראש.

מחיר למסגרת הספציפית שבתמונה + עדשות "מונו פרי" שקופות עד מספר 4+/- ועד צילינדר 2- יהיה 700 שקל.

תודה, הבנתי את הכוונה בפעמים הקודמות.

אני צריך לבדוק את הנושא - המשקף הזה אינו בנוי לדוגמא לקבל מרפק בעדשה.. לעומת משקף ייעודי לכדורסל.

במקרה שלי נגיעה בעין יכולה להסב לה נזק בלתי הפיך לכן אני חייב הגנה מקסימלית.

Renault Megane RS Trophy

פורסם

לא ידעתי שיש משקפיים יעודיים לכדורסל. תמיד לומדים משהו חדש.

אופציה אחרת היא לקחת משקפי מגן, שהם בטוח עמידים למרפק, ולהרכיב להם עדשות ראיה.

רק צריך לוודא שהעדשות עצמן יהיו עמידות מספיק.

ד"א, גרמת לי להריץ חיפוש בגוגל שהעלה את התוצאה הזאת:

http://www.opticdepot.net/page200.asp?catnum=46&gclid=COuu6NiA3rcCFUNP3god90MA8A

אולי יעניין אותך.

חולגי המשקפיים בתמונה שהעלת נועדו כנראה לספק הגנה לעיניים, אבל לא לספק ראיה טובה.

נראה שהעדשות והידית הן חתיכה אחת.

• תוכן חדש...