Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי מיני קופר 2002.

פילטר הדלק לא הוחלף - מעולם .

למה אני חושב ככה :

במוסך מרכזי איפה שאני מטפל, אמרו לי בפירוש כל פעם שאני עושה טיפול , שהפילטר אוויר הוא "Life Long" ולא

מחליפים אותו .

אם אני מתעקש להחליף אותו , זה מגיע כיחידה אחת עם המצוף דלק - וזה בדוק (על ידי)

עכשיו עם כל הכבוד למיני ולBMW , אני לא מאמין במשהו שנקרא Life Long , בטח כשהפילטר עשוי מקרטון שוכב

בתוך מיכל דלק ממיס כל וכל.

חשבתי להתקין פילטר דלק חיצוני . למקם אותו בתא המנוע ,פשוט לחתוך את הצינור ולחבר פילטר של רכב אחר אפילו העיקר שיהיה איכותי וישב טוב ...

האם זה רעיון טוב?

פורסם

לא, זה לא רעיון טוב.

הסר דאגה מלבך, במרבית הרכבים החדשים אין פילטר דלק (הניתן להחלפה), וכנראה שאפשר לסמוך על היצרנים שהם יודעים מה הם עושים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

שלום איתמר

רכב בן 11 שנה הוא לא כלכך חדש כבר...

כשאני חושב על הדלק שנמצא במיכל והשאריות, האיכות הירודה של הדלק בתחנות שמתדלקים , לא מבין איך פילטר עומד בזה שנים.

האם לדעתך יש איזה פגיעה בלחץ הדלק בצנרת אם אני מוסיף פילטר ?

פורסם

הדלק בארץ לא ירוד ולא מזוהם. פתח את מיכל הדלק של רכבך וראה בעצמך. לא תאמין מה מצב מיכל הדלק.

ממש, אבל ממש לא הייתי מציע לעשות קומבינות במערכת הדלק. רוצה להיות רגוע? החלף את המשאבה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...