Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש כרטיסים בלאומי באזר ב-55 ש"ח למישזה רלוונטי לו. ניתן יהיה למצוא כרטיסים במחיר כזה גם בהמשך דרך מועדונים כאלה ואחרים.

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מקווה שאתם כבר מתכוננים לאטרקציה הטובה ביותר באוטומוטור, מפגש פורום, כרגע חוץ מעדי כולם הצביעו שהם יגיעו אבל לא יודעים מתי אז כנראה זה יקבע לפיו, החלטה תתפרסם בסוף החודש (כדי שאף אחד לא יגיד שהוא לא ידע מספיק מוקדם).

בנתיים את התוצאות ניתן לראות פה

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

סוף החודש הגיע ואיתו התוצאות, אחרי ספירת הקולות, שקלול התוצאות יש החלטה,

יום שני 22.7.2013 בין השעות 14:00-16:00 ליד הביתן של vix (פשוט כי אני יודע איפה הוא נמצא) בכניסה לביתן 13.

אם למישהו יש הסתייגויות ניתן לשלוח בהודעה פרטית מנומקת לא יאוחר מה-5.7.2013.

שאלות גם כן בהודעה פרטית.

נא לאשר הגעה (אני לא מתכוון להגיע שוב ויהיה עוד מישהו אחד).

הפעם אין תירוצים, כולם מגיעים.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

68 שקל דרך מועדון טוב...נפלו על הראש עם המחירים :shock:

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

מי יגיד לי מתי השעות הכי נוחות להגיע לתערוכה? מבחינת עומס.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

22:00 עד 9:00, אני מאמין שמלא כל הזמן אבל אולי עדיף להגיע בבוקר (אבל כמובן שהכי טוב להגיע 14:00-16:00).

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

מישהו כבר רכש כרטיסים ? הכרטיסים הם ליום מסויים או שאפשר לבוא מתי שרוצים ?

מישהו מתכוון בכלל לבוא ?

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
מי יגיד לי מתי השעות הכי נוחות להגיע לתערוכה? מבחינת עומס.

השנה התערוכה מתקיימת ביולי ולא בפסח, בדיוק מהסיבה הזו, כדי שלא יהיה עומס מוגזם.

צפוי להיות נעים במיוחד בשעות הבוקר שכן רוב האנשים עובדים, בערב יהיה מעט עמוס יותר.

אגב, אצלנו בביתן יהיה עמוס תמיד :-D

פורסם

מה יהיה בדיוק אני לא יודע, אבל סביר להניח שהיו מכוניות (אני לא יודע אם חדשות או לא).

בנוסף הנושא של התערוכה השנה הוא סרטים, יהיו כל מיני מכוניות מסרטים (מהיר ועצבני, באטמן ועוד). וגולת הכותרת, vix וmeguires יהיו שם.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
מה יהיה בדיוק אני לא יודע, אבל סביר להניח שהיו מכוניות (אני לא יודע אם חדשות או לא).

בנוסף הנושא של התערוכה השנה הוא סרטים, יהיו כל מיני מכוניות מסרטים (מהיר ועצבני, באטמן ועוד). וגולת הכותרת, vix וmeguires יהיו שם.

יש סיכוי שהם יביאו דגימות שלא יעלו הרבה?

חבל לי לקנות חומר שאני לא יודע איך הוא עובד.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

מצטרף, אני מעדיף לראות חומרי ניקוי שהשתמשו בהם על המכוניות מהסרטים.. וגם דוגמיות כמובן :)

אגב, עדיין לא קניתי כי לא הבנתי מה בדיוק יהיה בביתנים של VIX ו-MEGS

• תוכן חדש...