Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
צודק.

שמתי לב, יש כאלה שבוכים וזועקים, לילדים שלהם יש אייפון 5 או גלאקסי 4, ועוד שאר אקססוריז.

שוב, זה לא כולם, אבל כן חלק די גדול.

אם נסתכל על הדור של היום, ככה רובו הגדול, מתחילים עם רכב חדש וטיסות ובילויים בלי סוף.

בדורות של ההורים שלנו, שנות ה70 ככה, זה היה הפוך לגמריי.

לגבי הג'יפים.

חרם לעלות עם X5 לשטח.

היא באה אורגינל עם חתך נמוך. (אם אני לא טועה).

הרוב זה פוזה.

יש בזה גם עניין של נוחות. (מה שיותר מתסבך אותי, זה כאלה שקונים קרוסזיבי ב180K שח, ואורגינל אין בו כלום, גם לא מרווח ונוחות, אתה בפחות כסף קונה רכב מנהלים שמציע הרבה יותר!)

דעתי היא, יש לך כסף, זה מה שעושה לך טוב, תיהיה בריא ושיהיה לך עוד.

לחבר שלי יש X5 יבוא אישי, 2011 או 2012 אם אני לא טועה.

הסיבה שהם קנו את זה, זה רק בגלל המרחב. הבעלים הוא אדם גדול (מאוד, אם אפשר להגיד), שהיה חייב אוטו גדול כאשר המאזדה 3 כבר הייתה קטנה מדי בשבילו (צורה חדשה). זאת הסיבה היחידה שהוא קנה את ה X5.

אז יכול להיות אנשים קונים את הרכבים הללו מטעמי נוחות, ולא בשביל לעשות טיולי ג'יפים.

Volkswagen Golf 06' 1.6

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
פוזה בישראל זה שם הבמה שמדובר בכלי רכב אבל שזה מגיע לג'יפ ? זה מיותר ...אני לא מדבר על אלו עם הסופות החולי שטח שהולכים כל סופש לדיונות , אני מדבר בעיקר על בעלי הלנד קרוזר/פג'רו/X5/Q5 וזה לא משהו שהוא לפי דעתי זה משהו ששאלתי את האנשים עם הבעלי ג'יפים האלו והם אמרו לי שהם קנו לכיף וליוקרה , ברצינות , לא חבל?

פג'רו וקרוזר כן זה חבל, BMW ו- AUDI לא הייתי מכניס לשטח הם לא כ"כ בנויים לזה, עם כל הכבוד להם!

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם
לחבר שלי יש X5 יבוא אישי, 2011 או 2012 אם אני לא טועה.

הסיבה שהם קנו את זה, זה רק בגלל המרחב. הבעלים הוא אדם גדול (מאוד, אם אפשר להגיד), שהיה חייב אוטו גדול כאשר המאזדה 3 כבר הייתה קטנה מדי בשבילו (צורה חדשה). זאת הסיבה היחידה שהוא קנה את ה X5.

אז יכול להיות אנשים קונים את הרכבים הללו מטעמי נוחות, ולא בשביל לעשות טיולי ג'יפים.

שיהיה לו לבריאות, קפיצה ממאזדה מצ'וקמקת לX5.

כל אופן, כל אחד והכסף שלו, אם ג'יפ עושה לו טוב על הלב שיהיה לו לבריאות.

אני יודע שבמקום לקנות ג'יפ הייתי קונה איזה אמריקאית (לאקרוס לדוגמא), ואם לא אמריקאית אז מרצדס או BMW, אבל רק סדאן. (נגיד E קלאס)

פורסם

חובבי שטח אמיתיים לא קונים ג'יפים יוקרתיים בשביל התחביב.

בעצם, אולי רק בדובאי:

אף אחד לא יכניס לשטח ג'יפ שעולה קרוב למיליון (או קרוב לחצי מיליון במקרה של הלנד קרוזר למשל)

מי שמתכוון להיכנס לשטח קונה ג'יפים כמו הסופה וכו'

Instagram:

VWPolo6R

פורסם

העלו כאן את הטענה של הבטיחות של ג'יפון מול רכב פרטי מצדו של נהג הג'יפון, אבל מישהו חשב על נהג הרכב הפרטי? כשאתה בוחר ברכב כבד יותר, אתה משפר את הבטיחות שלך על חשבון הנהג השני בלבד. זאת בשונה מרכב באותו גודל, שפשוט מתוכנן כבטיחותי יותר, אשר מפחית את עוצמת ההתנגשות עבור כל המעורבים בהתנגשות.

זאת מבלי שנכנסו לשיקולי חסכון בדלק, מרחב פנימי (שאינו גדול יותר בג'יפון), שיכוך מהמורות, רמת הבטיחות הראשונית (שדה ראיה, אחיזה, מרחקי עצירה ויציבות) ושיקולים נוספים. לטעמי, סגמנט הג'יפונים משרת רק אינטרס של ראוותנות והחצנה. זה שיש הרבה אנשים כאלו בעולם (בעיקר במקומות הזויים כמו ארצות הברית) לא יוצר שום הצדקה לכך.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

הבה ננהג כולנו בסוזוקי אלטו ואז לא נחשוש במקרה של התנגשות חזיתית באיזו פאסאט או מונדאו. בכלל, אם אתה נהג יחיד וקונה רכב שהוא לא אלטו אתה תורם לזיהום הסביבה, מפחית את כמות החניות האפקטיבית בת"א וגם גומר מהר יותר את כמות הדלק בעולם.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
העלו כאן את הטענה של הבטיחות של ג'יפון מול רכב פרטי מצדו של נהג הג'יפון, אבל מישהו חשב על נהג הרכב הפרטי? כשאתה בוחר ברכב כבד יותר, אתה משפר את הבטיחות שלך על חשבון הנהג השני בלבד. זאת בשונה מרכב באותו גודל, שפשוט מתוכנן כבטיחותי יותר, אשר מפחית את עוצמת ההתנגשות עבור כל המעורבים בהתנגשות.

זאת מבלי שנכנסו לשיקולי חסכון בדלק, מרחב פנימי (שאינו גדול יותר בג'יפון), שיכוך מהמורות, רמת הבטיחות הראשונית (שדה ראיה, אחיזה, מרחקי עצירה ויציבות) ושיקולים נוספים. לטעמי, סגמנט הג'יפונים משרת רק אינטרס של ראוותנות והחצנה. זה שיש הרבה אנשים כאלו בעולם (בעיקר במקומות הזויים כמו ארצות הברית) לא יוצר שום הצדקה לכך.

לא מסכים !

דלק: הCX5 מבזבז דלק כמו מכוניות רגילות אחרות בערך ליטר ל15 ק''מ.

מרחב פנימי: לא יודע לגבי הקדימה אבל מאחורה יש יותר מרחב משמעותית.

ג'יפון גם יכול לרדת לשטח כלשהו...

בבטיחות והכל, הג'יפים כמובן מנצחים.

כמובן שיש את עניין השחצנות, גודל והנוחות.

פורסם

ה X5 היא גם לא כזו מכונית מרווחת.

יש סדאן מרווחות ממנה בפחות כסף.

אני מעדיף סדאן/האצ'בק-אבל נמוכות,כמה שיותר קרוב לכביש.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

לגבי שטח:

לחבר מהעבודה יש סוזוקי סמוראי בן כ-15 שנים, לפני כמה זמן היינו בטיול בגלבוע על הסמוראי, הג'יפ קטן וחזק מאוד.

פשוט עבר הכל כמו גדול.

פורסם

נוסע בלנד קרוזר ולא נכנס איתו לשטח.

למה הוא נוסע באוטו כזה, בגלל:

1) הוא צריך רכב חזק שיכול למשוך עגלה עם משקל של מעל 1000 ק"ג.

2) הוא נוסע לא מעט והדיזל זה יתרון מאוד גדול.

3) הוא מוביל לא מעט דברים על בסיס שבועי, ברגע שמקפל את הספסלים האחוריים הוא מקבל שטח העמסה שלא רחוק מטנדר, וכך נכנס הכול כמו מכונת כביסה\שולחנות וכסאות\כלי עבודה ועוד ועוד (רוב הזמן הכסאות מקופלים)

4) הוא צריך רכב שהוא יכול להכניס את הילדים\נכדים שהוא צריך (עד 7 מקומות)

5) הוא צריך אותו גם כרכב משפחתי, לפעמים יש ארועים, חברים ועוד.

6) הוא בנוסף לזה צריך גם רכב מספיק ייצוגי כאשר יש לו פגישות חשובות, אורחים מחו"ל שמגיעים לארץ (עבודה ) וכו'.

עכשיו נכנס אחד לפורום יעוץ ברכישת רכב, כותב את הדרישות האלו שהם לגמרי לגיטמיות.

מה אתה מציא לו לקנות? קורולה, בגלל נוחות נסיעה ואחיזה...

כניראה בגלל שלך מספיק רכב פרטי לצרכים שלך, אז כל אחד שקונה משהו אחר זה רק בגלל פוזה.

אם תחשוב קצת מעבר תבין שיש לאנשים שיקולים וצרכים נוספים בחיים, וכניראה שבלהיכנס לאנשים לחיים אנחנו אלופים.

פורסם
שיהיה לו לבריאות, קפיצה ממאזדה מצ'וקמקת לX5.

כל אופן, כל אחד והכסף שלו, אם ג'יפ עושה לו טוב על הלב שיהיה לו לבריאות.

אני יודע שבמקום לקנות ג'יפ הייתי קונה איזה אמריקאית (לאקרוס לדוגמא), ואם לא אמריקאית אז מרצדס או BMW, אבל רק סדאן. (נגיד E קלאס)

את המאזדה נתן לאשתו, את הב מ וו שמר לעצמו.

יש כסף אין דאגות.

Volkswagen Golf 06' 1.6

פורסם
נוסע בלנד קרוזר ולא נכנס איתו לשטח.

למה הוא נוסע באוטו כזה, בגלל:

1) הוא צריך רכב חזק שיכול למשוך עגלה עם משקל של מעל 1000 ק"ג.

2) הוא נוסע לא מעט והדיזל זה יתרון מאוד גדול.

3) הוא מוביל לא מעט דברים על בסיס שבועי, ברגע שמקפל את הספסלים האחוריים הוא מקבל שטח העמסה שלא רחוק מטנדר, וכך נכנס הכול כמו מכונת כביסה\שולחנות וכסאות\כלי עבודה ועוד ועוד (רוב הזמן הכסאות מקופלים)

4) הוא צריך רכב שהוא יכול להכניס את הילדים\נכדים שהוא צריך (עד 7 מקומות)

5) הוא צריך אותו גם כרכב משפחתי, לפעמים יש ארועים, חברים ועוד.

6) הוא בנוסף לזה צריך גם רכב מספיק ייצוגי כאשר יש לו פגישות חשובות, אורחים מחו"ל שמגיעים לארץ (עבודה ) וכו'.

עכשיו נכנס אחד לפורום יעוץ ברכישת רכב, כותב את הדרישות האלו שהם לגמרי לגיטמיות.

מה אתה מציא לו לקנות? קורולה, בגלל נוחות נסיעה ואחיזה...

כניראה בגלל שלך מספיק רכב פרטי לצרכים שלך, אז כל אחד שקונה משהו אחר זה רק בגלל פוזה.

אם תחשוב קצת מעבר תבין שיש לאנשים שיקולים וצרכים נוספים בחיים, וכניראה שבלהיכנס לאנשים לחיים אנחנו אלופים.

שאפו פלג, סיכמת את השרשור :mm_yeah:

באמת שדיי כבר להיכנס לאנשים לכיס, מה יהיה השרשור הבא? באוף טופיק ישאלו למה אנשים רוכשים ספות עור ובפורום טכני יתווכחו למה כבר מועיל חלון בגג ולמה יש אנשים שפותחים אותו כלפי מעלה כשבעצם זה אולי פחות מועיל לסירקולציה של האוויר באוטו ומאידך יקומו בעלי רכבים כאלה ובני משפחותיהם יצטרכו להגן על ההחלטה לרכוש דבר כזה?

בכלל הפורום הכללי הפך לפורום "התמרמרות, עיניים צרות ולמה לי אין ולהם יש" אני רואה יותר מדיי שרשורים כאלו בזמן האחרון ותכל'ס זה כבר נהיה מגעיל.:?

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

נקודת המוצא מוטעית, אין הבדל בין ישראל לשאר העולם המערבי בכל הנוגע לקניית מכוניות כאלו, לסיבות בשלהן אנשים רוצים מכוניות כאלו ואפילו לטעמי ההתנגדות לתופעה. ואפילו לא צריך להכנס לדיון בענין הזה, די בעובדה שמכוניות כאלו מיוצרות וע"י גדולי היצרנים ובמבחר וכמויות הולכים וגדלים בכדי להבין שלמרות ייחודו וגודלו של השוק כאן, לא רק עבורו הן מיוצרות.

פורסם
כמו שאמרו בתחילת השרשור, רק אצלינו חושבים שזה רק אצלינו. אם כבר, אחוז בעלי הג'יפים שיורדים לשטח די גבוה בארץ - השטח כאן נגיש ביותר ומגוון.

בהחלט נכון.

Porsche 944 turbo

• תוכן חדש...