Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

בעבר פרסמתי כאן שמיגון הפלסטיק מתחת למנוע שלי נסדק והומלץ לי לא לתקן.

כרגע הבעיה החריפה (לפי דעתי חתולים ניצלו את השבר והרווח שנוצר וניסו לטפס פנימה) והשבר התרחב לרמה כזאת שיש לי כרגע מעיין מניפה של פלסטיק שמגרדת באמפרים ומתנדנדת מתחת לרכב.

האופציה היקרה היא להחליף לגמרי את הפלסטיק לחדש ויש לי תחושה שמדובר בהמון כסף ולכן אשמח לקבל המלצה לדבק חזק מאוד, עמיד בזעזועים ובעיקר בחום גבוה שיכול להחזיק את החתיכה השבורה.

תודה,

ניר.

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

אתה פירוקייה עם חלקים לרכב כמו שלי?

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

תשים אזיקונים שחורים וסגור עניין

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• ספונסר פורום
פורסם
אתה פירוקייה עם חלקים לרכב כמו שלי?

חלקים משומשים לסיאט איביזה תוכל למצוא אצל טי-ג'י חלפים לרכב, פירוקיה שמתמחה ברכבי קבוצת פולקסווגן.

דבק מיוחד לחלקי פלסטיק תוכל למצוא אצל מירקל, שמשווקת כל מיני סוגי דבקים לכל השימושים האפשריים.

פורסם

הלחמת פלסטיק

עשיתי אצלי (אתה מוזמן לחפש) על ידית דלת, בנתיים כמה חודשים עברו, הידית בשימוש קבוע עם לחצים שונים ומשיכות מסיביות ועדיין חזק מאוד.

פורסם

אם כל ההמלצות האחרות לא יעזרו - דבק סופר 7 יתאים. בא במזרק כמו של סיליקון, 30-40 ש"ח בטמבוריות.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

כרגע הלכתי על פתרון האזיקונים... אם זה לא יחזיק נעבור להמלצות האחרות - תודה בכל מקרה על ההצעות המגוונות

פורסם
חלק חדש לא בהכרח יקר. לבדוק לא עולה כסף, שווה לנסות.

בפאסאט 2005 שלי, הספויילר הקדמי היה שבור עקב התנגשויות במדרכות (בעל הרכב הקודם).

מדובר בפלסטיק שחור - חלקו התחתון של הפגוש הקדמי.

מדובר בחלק די גדול, אך מכיוון שהייתי בטוח שב-VW זה יעלה לי כמה אלפי שקלים התחלתי לבדוק ב-EBAY.

מכיוון שהכנסתי את הרכב לפחחות וצבע השבוע (שרשור יפתח עם תמונות בסיום העבודה), הפחח הבטיח

לי לבדוק את המחיר ב-VW.

להפתעתי המחיר הוא כ-350ש"ח (מקורי מהחברה)

ולחשוב שפלסטיקים הרבה יותר קטנים עולים הרבה יותר...

• תוכן חדש...