Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונה -ייעוץ כיצד לפעול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים ,

אתמול חבר טוב נסע בחיפה מכיוון העיר התחתית לכיוון טירה /קניון חיפה

החבר היה בשמאלי כי תכנן לפנות שמאלה לקניון חיפה מצד ימין ישנה השתלבות מחוף הים שבהשתלבות כמובן ישנו תמרור זכות קדימה

הגיע רכב נוסף נהוג בידי נהג חדש כבן 18 והשתלב ישר לשמאלי כי רצה לפנות גם לכיוון קניון חיפה,חבר שלי שנסע במהירות המותרת בכביש בלם בלימת חירום כמה מטרים טובים אך לצערו לא הספיק לבלום ונכנס ברכב מאחור, הבחור שחבר שלי נכנס בו יצא מהרכב וטען כי נסע במהירות מופרזת וכשהוא השתלב הכביש היה פנוי

חבר שלי טוען כי הבחור השתלב ישר לשמאלי במקום לימין

אשמח לעזרתכם בעניין מבחינת ביטוח וכו' ..

תודה מראש,

מאור

גם ישן כמו תינוק לא אומר שהבנאדם ישן עם טיטול ועשה בו צרכים.

פורסם

בגלל זה נוסעים עם מצלמה לרכב.

לחבר שלך אין מה לעשות הוא נכנס ברכב מאחורה אז הוא אשם, אלא אם יש לך הוכחות מצולמות או עדים?

פורסם

ברכב של החבר הפרונט קיבל מכה הרכב השני נפגע מאחור..

גם ישן כמו תינוק לא אומר שהבנאדם ישן עם טיטול ועשה בו צרכים.

פורסם

באיזו מהירות החבר נסע? כעקרון זה משהו שקשה מאוד להוכיח. רק מצלמה, וגם אז צריך לקוות שהשופט יבין מהצילום שהמהירות שלך סבירה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...