Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשבועיים רכשתי את הפנדה 2007 של אסף מירון.

בבדיקה לפני הרכישה נמצאה נזילה מן המערכת הרובוטית. זאת למרות שאסף החליף גיר רובוטי החלפה מלאה בחודש אפריל (בעקבות השרשור הזה). פנינו למוסך שביצע את ההחלפה (מותר לציין כאן את שמו?); שם קבעו רשמית ובכתב שאין נזילת שמן.

זה נשמע לי קצת מוזר בזמנו, כי אני סומך על מכון הבדיקה. אבל, האיש אמר אז אמר. וגם, הוא יעץ לי לבדוק שמפלס השמן נשאר באותו גובה.

אני קופץ קצת קדימה. מסיבות שלא אציין כרגע יצא שהבוקר הייתי במוסך מורשה (הכוכב רג'ד). בין היתר, ביקשתי מהם לבדוק את מצב הגיר הרובוטי. הם קבעו רשמית כי ישנה נזילה ויש צורך לשפץ או להחליף את המערכת הרובוטית. חזרתי למוסך המשפץ; הם דבקים בעמדתם; הם סימנו את קו השמן ואמרו "אם האוטו נוסע בלי בעיות בהחלפת הילוכים, ואם מפלס השמן לא יורד, הרי שאין כל בעיה."

מצידי, אני לא בטוח מה אני רואה באוטו בעצמי. אני לא חושב שהבחנתי בירידת מפלס שמן, אבל אני אפילו לא בטוח בכך לגמרי, ובכלל, אני לא מכיר מכוניות עם תיבת הילוכים רובוטית.

שאלות:

• למי להאמין?
  • מהם הסימנים לתקלה/נזילת שמן בגיר רובוטי? האם ייתכן שתהיה נזילה למרות שמפלס השמן לא ירד?
  • האם לחכות עד שתיווצר בעיה יותר רצינית (אם בכלל)?

פורסם
לפני כשבועיים רכשתי את הפנדה 2007 של אסף מירון.

בבדיקה לפני הרכישה נמצאה נזילה מן המערכת הרובוטית. זאת למרות שאסף החליף גיר רובוטי החלפה מלאה בחודש אפריל (בעקבות השרשור הזה). פנינו למוסך שביצע את ההחלפה (מותר לציין כאן את שמו?); שם קבעו רשמית ובכתב שאין נזילת שמן.

זה נשמע לי קצת מוזר בזמנו, כי אני סומך על מכון הבדיקה. אבל, האיש אמר אז אמר. וגם, הוא יעץ לי לבדוק שמפלס השמן נשאר באותו גובה.

אני קופץ קצת קדימה. מסיבות שלא אציין כרגע יצא שהבוקר הייתי במוסך מורשה (הכוכב רג'ד). בין היתר, ביקשתי מהם לבדוק את מצב הגיר הרובוטי. הם קבעו רשמית כי ישנה נזילה ויש צורך לשפץ או להחליף את המערכת הרובוטית. חזרתי למוסך המשפץ; הם דבקים בעמדתם; הם סימנו את קו השמן ואמרו "אם האוטו נוסע בלי בעיות בהחלפת הילוכים, ואם מפלס השמן לא יורד, הרי שאין כל בעיה."

מצידי, אני לא בטוח מה אני רואה באוטו בעצמי. אני לא חושב שהבחנתי בירידת מפלס שמן, אבל אני אפילו לא בטוח בכך לגמרי, ובכלל, אני לא מכיר מכוניות עם תיבת הילוכים רובוטית.

שאלות:

• למי להאמין?
  • מהם הסימנים לתקלה/נזילת שמן בגיר רובוטי? האם ייתכן שתהיה נזילה למרות שמפלס השמן לא ירד?
  • האם לחכות עד שתיווצר בעיה יותר רצינית (אם בכלל)?

תסמוך על עצמך, אם אתה רואה שהכל בסדר ומפלס השמן לא יורד סימן שהכל בסדר לא? תמשיך לעקוב ותראה מה יהיה.

פורסם

קשה לי להאמין ששני גופים בלתי-תלויים טענו שישנה בעיה - אותה בעיה - והגוף היחיד שמכחיש זאת הוא הגוף בעל האינטרס להכחיש. אם הייתי בעל פנדה ותיק הייתי סומך על עצמי יותר, אבל בתור מתחיל אני לא רוצה לחכות אחרי תקופת האחריות ואז לשמוע "טוב, אתה כבר לא באחריות, אבל בגלל שאתה בחור נחמד נעשה לך מחיר."

פורסם

אם יש נזילה קטנה, לא תרגיש בירידה במפלס.

תלוי מאוד מהיכן הנזילה, מכיוון שנזילה שמתחילה מ 2-3 טיפות ביום יכולה לגדול עד למצב שתישאר ללא שמן בתיבה.

בכל מקרה. אם יש לך מסמך בכתב של המוסך אתה מכוסה עם יקרה לתיבה משהו.

שי

• תוכן חדש...