Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתכנן לקנות ניסאן ג'וק עוד כחודשיים. רציתי לשאול האם עתיד לצאת דגם חדש ב-2014 ויש טעם לחכות? עשיתי חיפוש באינטרנט אבל לא מצאתי מידע בנושא.

מתי בד"כ יוצאים דגמי 2014?

תודה.

פורסם

דגמי 2014 הם רכבים שעולים לכביש החל מהראשון בינואר 2014. זה לא אומר ששינוי הצורה יתרחש בדיוק באותו יום, זה יכול להיות גם ב-20 בדצמבר 2013.

לגבי הג'וק, לא ידוע לי על דגם חדש בקרוב. כנראה שתהיה מתיחת פנים בעתיד הנראה לעין כי הדגם כבר מתקרב לזמן מחצית החיים, אבל לדעתי זה לא יהיה מאוד מהותי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הכוונה שלי בדגם 2014 היא באמת שתהיה איזו מתיחת פנים, שינוי באבזור או משהו בסגנון.

האם תוכל להסביר מה הכוונה בזמן מחצית החיים? הרי ראיתי פה פוסט שלך לגבי הקשקאי שעתיד לעבור שינוי לקראת סוף 2014 והוא יצא ב-2007 לעומת הג'וק שיצא ב-2010, מדוע אם כן הג'וק מתקרב לזמן מחצית החיים?

כאשר אמרת בעתיד הנראה לעין, האם מדובר בשינוי שצפוי להיות בעוד כשנה או כשנתיים או עד סוף השנה? מאחר ואם תהיה מתיחת פנים עוד כשנה אין לי טעם לחכות ואקנה אותו כעת, אולם עד סוף השנה אין לי בעיה לחכות.

תודה.

פורסם

כלל האצבע בתעשייה הוא שאורך חיים של דגם מסוים הוא בין 5 ל-8 שנים. בדרך כלל במחצית השנייה של החיים של הדגם נהוג להעביר אותו מתיחת פנים, שתאפשר לדגם ״להמשיך לסחוב״ עוד כמה שנים, עד שיופיע הדגם החדש. לפעמים המתיחת פנים היא יותר מסיבית (ראה למשל מה עשו עם מאזדה 3 בשנת 2009) ולפעמים פחות (ראה למשל שברולט קרוז בשנת 2013). לפעמים גם יש יותר ממתיחת פנים אחת, במיוחד בדגמים שקיבלו ביקורות לא מחמיאות בהתחלה או ברכבים יוקרתיים שפיתוח שלהם מאפס הוא יקר יחסית.

גם הקשקאי עבר מתיחת פנים, זה היה בסביבות שנת 2010. כיוון שהוא הוצג כשלוש שנים לפני הג׳וק, סביר להניח שבקרוב תוכרז מתיחת פנים גם לג׳וק. אבל, זאת טרם נחשפה בחו״ל ומרגע שתחשף יקח זמן עד שתגיע ארצה. אני לא יודע להגיד לך אם לחכות או לא, כי אין לי מושג מתי תופיע אותה מתיחת פנים ומה תכלול.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

א.נקווה שלא.

ב.ייקח עוד לפחות 8-9 חודשים עד שהוא יגיע לארץ.

בהנחה והוא יוכרז בקרוב.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • תוכן חדש...