Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, קראתי את הפוסט על קנית רכב ממגרש פרטי לעומת מגרש של חברה - תודה רבה.

האם יש רשימה של איזה מגרש הוא פרטי ולכן לא מומלץ ואיזה שייך לחברה מכובדת?

למשל אוטו-סנטר?

פורסם

אוטו סנטר,טרייד מוביל ומגרשי חברות הליסינג (AVIS,אלבר..) האלו מקומות בטוחים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אוטו סנטר,טרייד מוביל ומגרשי חברות הליסינג (AVIS,אלבר..) האלו מקומות בטוחים.

כמובן שיש להוסיף מגרשי טרייד אין של היבואנים כמו :UMI,אוטו דיל,שברולת סרטיפייד,טופ טרייד מוטורס (מאזדה),לובינסקי,קרסו.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

כל המגרשים שיתהדרו לך במגוון מכוניות וגם השכרה וליסינג אך לא נמנות בין החברות הבאות:אויס,אלבר,אלדן,שלמה(?),פריים-ליס,אופרייט ליס,באדג'ט,ליס פור יו(?) והרץ(אוטוסנטר) הן לא חברות ליסינג ולא אמינים.

אם תגיע למגרש "ז.ז ליסינג השכרה ומכירה" יש סיכוי לא קטן שתאכל ממנו הרבה ז'.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

או שיבטיחו לך גם אחריות והכול,ופתאום יום אחד המגרש נסגר,מה תעשה אז?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ובגזרת היבואנים:

לובינסקי,קרסו טרייד אין,טרייד-מוביל,יפנאוטו,טרייד מובייל,טופ מוטורז(?),כלמוביל,וכנראה יש עוד ששיכים ליבואנים ושכחתי.

לעומת זאת מ-"שמשון סחר רכב" לא מומלץ לקנות.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

גם אני מעדיף את המגרשים של היבואנים.

בזמנו שלפיאט עוד היתה מחלקת טרייד רכשנו דרכם פונטו ספייס ששירתה אותנו נאמנה.

כמו כן, רכשתי אימפרזה טורבו דרך סוכנות סובארו בחיפה.

ההרגשה שיש אבא ואמא ובדר"כ כל הדפקטים הקטנים (צמיגים וכו') נסגרים במעמד הקניה.

גילוי נאות- הכותב מנהל את תחום הטרייד אין באינפיניטי.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

גיל מאויס - אתה שולח לי הודעות פרטיות אבל אין לי הרשאות לענות בפרטי

בכל מקרה היום באויס גלילות ונאמר לי במפורש עי איש המכירות שם שאין להם ליסינג פרטי, רק מכירת רכב.

פורסם
גיל מאויס - אתה שולח לי הודעות פרטיות אבל אין לי הרשאות לענות בפרטי

בכל מקרה היום באויס גלילות ונאמר לי במפורש עי איש המכירות שם שאין להם ליסינג פרטי, רק מכירת רכב.

לגבי ליסינג פרטי תוכל להשאיר פרטים בקישור http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9C%D7%99%D7%A1%D7%99%D7%A0%D7%92-%D7%A4%D7%A8%D7%98%D7%99

• תוכן חדש...