Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד עכשיו היתה לנו ג'טה 1.2 TSI {שבצער רב הוכרזה כטוטל לוסט בתאונה} , היינו מאד מרוצים מהרכב שהיה מושך חזק מאד בסלד נמוך מאד , אך לשם הגיוון היינו רוצים לחשוב על אופצייה אחרת , האופציות הן לרכבים בעלי מנוע טורבו , ככה זה כשהעבודה בירושלים והורגלת למשיכה של הטורבו , האופציות הן שוב ג'טה , או אוקטביה{יכול להיות אופציה ל1.8בגלל המבצעים של סקודה אך אני לוקח בינתיים בחשבון רק את ה1.2} או אסטרה ברלינה , עשיתי כבר נסיעת מבחן על הברלינה והיא מרגישה מאד איכותית וחזקה לא פחות מהג'טה {אע''פ שבוואלה קטלו את האסטרה כמעט בכל פרמטר מול הג'טה} , לגבי האוקטביה אין לי הרבה ניסיון אך הבנתי שמבחינת נהיגה אחד לאחד הג'טה ומרגישה איכותית יותר, אשמח לשמוע חוות דעת מלומדות על שני הרכבים {אוקטביה והאסטרה}

יש לציין שלגבי שמירת ערך וחסכון בדלק הפרטים הללו פחות רלוונטים היות והרכבים רכבי ליסינג...

פורסם

מה הפרמטרים?

אני אהבתי את האסטרה יותר מהאוקטביה.

מצד שני אם יש לך ילדים אז הבגאז' של האוקטביה הוא MUST בשבילך

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
מה הפרמטרים?

אני אהבתי את האסטרה יותר מהאוקטביה.

מצד שני אם יש לך ילדים אז הבגאז' של האוקטביה הוא MUST בשבילך

האמת שאני אחד הילדים...{18} , הבגאז של הג'טה ז''ל היתה 510 ליטר אז אני מכיר מקרוב בגאז' ענק {מה שאני הכנסתי לבגאז' הזה..... עשיתי ממנו ממש טנדר} , הפרמטרים הם , מנוע חזק {בגלל השריטה שלי והעבודה של אבא שנמצאת בי-ם ולכן צריך רכב שיוכל לטפס טוב את העליות} שיהיה נוח מבחינת איכות וכולי , לגבי אמינות אולי גם קצת חשוב , צריכת דלק פרמטר אחרון מכייון שרכב חברה , לסיכום אני צריך רכב חזק מאד ואיכותי

פורסם

גם נהגתי על האסטרה ברלינה והיא מרגישה טוב מאד {התרשמות נסיעה של בערך 10-15 דקות..} , מה שהציק לי היה פעולת התיבה בהאצה , הוא טיפה מתעכב בהעברת הילוך , האם זה סתם פרנויה שלי כאחד שהורגל לDSG או שמא יש משהו בדברי ? עד כמה זה משפיע על נהיגה יומיומית+ ?

פורסם

בקשר לאוקטביה, אני גם צעיר ומדובר באוטו של אמא שלי לצורכי עבודה ואני נוהג רק עליו בערך מאז שהגיע אלינו וזה אוטו מהנה.

הביצועים טובים, מרווח יחסית(אם אפשר להעמיס 5 חברה בגיל 22 ועוד הרבה שטויות לים ואף אחד לא מתלונן, אז יש מקום) ואבא שלי שנהג גם על הג'טה וגם על האוקטביה לפני שהם קיבלו החלטה, אמר שהסקודה הפתיעה לטובה ולא נופלת מהג'טה.

פורסם

האוקטביה היא דגם שהוחלף בחו"ל והדגם החדש צפוי להגיע לארץ בעוד מספר חודשים מועט.

האוקטביה הנוכחית עדיפה לדעתי על הג'טה מבחינת איכות החומרים והנסיעה, הג'טה הוא דגם שמיועד לשוק האמריקאי ומיוצר במקסיקו וחסכו שם. לאוקטביה גם תא מטען בעל דלת חמישית ושימושי יותר מתא המטען בג'טה.

הג'טה לעומת זאת מרווחת יותר, לאור בסיס גלגלים גדול יותר ויותר בטוחה, 5 כוכבי ריסוק חדשים, לעומת 4 כוכבי ריסוק ישנים לאוקטביה.

האסטרה אופציה טובה בעיקר מאחר שצריכת הדלק לא חשובה לכם. היא פחות טובה מהרכבים הנ"ל מבחינת איכות החומרים והמנוע יותר גס.

אם אתה יכול לחכות לאוקטביה החדשה זאת ההמלצה שלי.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם
האוקטביה היא דגם שהוחלף בחו"ל והדגם החדש צפוי להגיע לארץ בעוד מספר חודשים מועט.

האוקטביה הנוכחית עדיפה לדעתי על הג'טה מבחינת איכות החומרים והנסיעה, הג'טה הוא דגם שמיועד לשוק האמריקאי ומיוצר במקסיקו וחסכו שם. לאוקטביה גם תא מטען בעל דלת חמישית ושימושי יותר מתא המטען בג'טה.

הג'טה לעומת זאת מרווחת יותר, לאור בסיס גלגלים גדול יותר ויותר בטוחה, 5 כוכבי ריסוק חדשים, לעומת 4 כוכבי ריסוק ישנים לאוקטביה.

האסטרה אופציה טובה בעיקר מאחר שצריכת הדלק לא חשובה לכם. היא פחות טובה מהרכבים הנ"ל מבחינת איכות החומרים והמנוע יותר גס.

אם אתה יכול לחכות לאוקטביה החדשה זאת ההמלצה שלי.

אתה אומר שהאסטרה נופלת מהשניים באיכות החומרים ? אני יכול לומר בוודאות שמול הג'טה האסטרה מרגישה מרצדס , מול אוקטביה אני לא חושב שהיא נופלת מהאוקטביה , ולגבי המנוע ? מה זאת אומרת יותר גס ?

וגם אני ראיתי את האוקטביה החדשה אבל לצערי לא נוכל לחכות את הכמה חודשים בגלל שאנחנו צריכים להחליט על רכב בקרוב כי אנחנו בינתיים עם חלופי

• תוכן חדש...