Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יחסית למשפחתית, בהחלט כן. בעצם לא רק יחסית למשפחתיות, יש האצ'בק חמות כיום שהיה נחמד אם היה להן היגוי כזה וחיבור כזה לנהג.

פורסם

כן, כן ושוב כן

כיף גדול בעיקר בכיכרות ועל כביש רטוב.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

לא ראיתי את הסירטון אבל מנסיוני האישי, אני מאמין שמבחינת נתוני אחיזה פוקוס סטנדרטית לא מצטיינת על יתר המידה לעומת משפחתיות אחרות, מה שכן הפוקוס מצטיינת בהגה מתקשר מאוד יחסית למשפחתית, ושלדה מאוזנת כיפיית מבחינת התנהגות - ובגלל זה היא מועדפת עלי בקטגוריית המשפחתיות המשעממות עד היום, למרות שזה רושם ישן בלבד מכיוון שלא יצא לי לנהוג עדיין בדור האחרון, ואני בספק שזה נשמר עד היום.

BMW E30 325i Coupe

פורסם

זה לא נשמר היום, והפוקוס החדשה לא מהנה לנהיגה, לפחות לא בדגמי ה 1.6.

הפוקוס החילפה את האסקורט הכושלת ב 99', שללא ספק היתה אחת הקומפקטיות הגרועות ביותר שיוצרו אי פעם, ובניגוד לשיטת הטלאי על טלאי שנקטו בה באסקורט מאז שהוצגה ב 90', פורד פיתחה מכונית חדשה לחלוטין, סדר עדיפויות נכון גרם לה להיות אחת הקומפקטיות הטובות ביותר שנוצרו אי פעם.

אבל כמיטב מסורת פורד, הדגמים שבאו אחריה היו מהנים פחות והפכו לעוד קומפקטית טובה ותו לא.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

ציטוט מדיון על הגאים בפורום PistonHeads:

Watching this thread with intrest as I own a mk1 focus and an E46 330, I'm selling both this year, the focus is the better steer out of the two

פורסם
הפוקוס החילפה את האסקורט הכושלת ב 99', שללא ספק היתה אחת הקומפקטיות הגרועות ביותר שיוצרו אי פעם, ובניגוד לשיטת הטלאי על טלאי שנקטו בה באסקורט מאז שהוצגה ב 90

האסקורט הייתה כושלת ?

ואני לא מדבר על כל מיני קומבינות שהביאו כאן לארץ (ברזיל למשל).

פורסם

הייתה לי MK1 אוטומטית (:roll: ), למרות שהיא הייתה חלשה אני יכול בהחלט לומר שבהשוואה למקבילות שלה מאותן שנים שהיו מהירות יותר, היא עדיין הייתה מתקשרת יותר ומהנה יותר.

V5

פורסם

הפיג'ו 306 (בגרסת ה-1.8 ידנית) הייתה עוד יותר טובה מהפוקוס. לא עושים דברים כאלה יותר :-(

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

מעניין דווקא להשוות את הפוקוס מול מכוניות ספורטיביות/סמי-ספורטיביות מאותה תקופה ועם ביצועים קרובים.

כמו לדוגמא היאריס TS, אלפא 147 1.6, מיני קופר, 206XS וכו'.

פורסם
מעניין דווקא להשוות את הפוקוס מול מכוניות ספורטיביות/סמי-ספורטיביות מאותה תקופה ועם ביצועים קרובים.

כמו לדוגמא היאריס TS, אלפא 147 1.6, מיני קופר, 206XS וכו'.

אני קורא את השרשור הזה ואני צוחק.

עברתי מסע מפרך של שנה עד שמצאתי אחת כזאת,שנה של חיפושים נרחבים בכל הארץ במהלכם נתקלתי בכל מיני אנשים מוזרים מאישה שרדפתי אחריה במשך חודשיים והתחרטה ברגע האחרון אחרי שכבר קבענו לבדיקה,

ועד סוחר "בן דוד" שהקדים אותי כל פעם בקנייה,שיקר לי בטלפון ואילץ אותי פעמיים לנסוע לקריות.

שנה שבמהלכה התייאשתי וכמעט קניתי יאריס TS(יקרה באופן מופרך ללא הצדקה לטעמי) וגם ראיתי 147 ידנית,206XS/GTI.

אחרי שכבר התייאשתי סופית וכבר חשבתי שלא נשארו כאלה יותר,צצה לה בשעות בערב המאוחרות התראה בסוכן החכם ביד2,על אחת עם נתונים שמתאימים יותר לרכב בן 3-4,אחת שככל הידוע לי היא גם אחת מתוך 3-4 (יותר נכון 3.5 אם מחשיבים את זה שלאחת מהן הייתה פגיעה בשאסי).

יצאתי שוב לחיפה ב-5 בבוקר,ונתקלתי ב-יקה מבוגר שאיך שנכנסתי לאוטו שלו התנפל עליי עם כל הניירת של הרכב,וגם הראה לי תמונות כדי להוכיח שהרכב שלו תמיד חנה בחנייה מקורה למרות שאפילו לא ביקשתי-תענוג(: ) לקחנו את הרכב לבדיקה (כמובן שהוא לא הסכים שאנהג ברכב,וגם התווכח עם הבוחן שלא ינהג לו ברכב במהלך הבדיקה) קניתי את הרכב והשאר היסטוריה.

אז כנראה שאם ממש מתאמצים אפשר למצוא זהב (פוקוס האצ'בק ghia ידנית בבעלות יקה) בערימה של חרא(שוק הרכב בישראל)

THE END

turboy

• תוכן חדש...