Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לכל חסידי גורדון ראמזי (Kitchen Nightmares)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז למי שלא מכיר, לגורדון ראמזי יש תוכנית שבה הוא מסייע למסעדות במצוקה. הוא בא, בוחן, מדבר עם הבעלים ומיישם שינויים בשביל להחזיר את המסעדות לדרך הישר. יש הרבה צעקות, בכי, רגעים קשים אבל בסך הכל המסר של התוכנית הוא אופטימי.

בימים האחרונים שודר פרק שסחף אחריו את כל האינטרנטים. הפעם היה מדובר במשהו אחר לחלוטין. בגדול, מדובר ב"גנגסטר" סמי בוזגלו ואשתו איימי בוזגלו המטורפת. הם החליטו לפתוח מסעדה באריזונה, אך אבוי, המקום כושל. כאן נכנס גורדון.

המפגש של הלקוח האמריקאי עם הערס הישראלי לשעבר סמי ואשתו ההזויה והנוירוטית הופך את זה לחוויה בלתי נשכחת.

חלק ראשון:

G6LY7TJ16pg דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

חלק שני:

XQDtoHpAWhg דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

הפרק שודר בארה"ב והפך ללהיט היסטרי. הנה תקציר של מה שקרה אחר כך.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נפלא !

מעניין שהמקום עדיין רץ אחרי 6 שנים. לפחות זה מה שהצלחתי להבין מכל התגובות וההערות.

!AWDSOME

פורסם

הבעל של אחותי למד אצלו בישול. בהחלט משוגע:twisted:

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם
נפלא !

מעניין שהמקום עדיין רץ אחרי 6 שנים. לפחות זה מה שהצלחתי להבין מכל התגובות וההערות.

מישהו ברדיט העלה סברה שכל המקום הזה הוא אופרציית הלבנת כספים ותו לא. לא הייתי שולל את זה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

פשוט הזוי.

לצערי לא הרגשתי מסופק בסוף הפרק, רציתי שמישהו ינפץ להם את הבועה וזה לא קרה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

זה זהב, אני אומר לך. זהב!

זה בידור אמיתי :roflmao:

וגם: זה פיצה זה? :|

וגם2: תבקרו בדף שלהם. צחוקים מובטחים.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
מישהו ברדיט העלה סברה שכל המקום הזה הוא אופרציית הלבנת כספים ותו לא. לא הייתי שולל את זה.

אחד המגיבים בעמוד כתב שהיא כבר הייתה בבית סוהר על הונאה

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

מסכים עם אקסודוס.

תראו בקישור השלישי מה הגברת איימי כותבת בפייסבוק של המסעדה, לא מאמין למראה עיני. :shock:

יש לי חזק עז לכתוב לה שהיא פשוט מטומטמת, מנותקת מהמציאות שחושבת שהיא מבינה הכל ולא יודעת לקבל ביקורת מפאקינג שף שהוא אחד מהטובים בעולם שבסך הכל רוצה לעזור להם.

בשביל מה אתם פותחים עסק? בשביל להצליח או לריב עם לקוחות?! :idea:

אני במקום המלצרית הזאת הייתי זורק לה עוגת קצפת לפרצוף!:evil:

עריכה:

אתם חייבים לראות את הפוסט האחרון בפייסבוק שלהם ואת התגובות, אני בוכה מצחוק!

https://www.facebook.com/amysbakingco?fref=ts

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם
the couple pocketed the waitstaff's tips, admitted to firing more than 100 people, picked a fight with a customer who'd been waiting an hour for his pizza and served up pre-made frozen raviolis

מה אתם מתפלאים, מסעדה טיפוסית בישראל :roll:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

החלק היחיד היפה פה זה שלסמי ממש אכפת ממנה והוא משתדל שהיא לא תפגע מהביקורות על האוכל.

בתור בן זוג הוא תומך, בתור בעל מסעדה, נו...

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

טוב, סיימתי לראות את זה.

אני מופתע מדבר אחד - איך לעזעזל יש להם עדיין לקוחות? :shock:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...