Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לכל חסידי גורדון ראמזי (Kitchen Nightmares)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חשבתם שהם פסיכים? צפו בפרק הזה, ובפרק ההמשך(!). לעומת הפסיכים האלו, אמי וסמי דווקא סבבה לגמרי :D

Cf98LOFVvTc דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

8A451zjTj1Y דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

vm9JM0qlp-4 דרך יוטיוב

ronbwmE64DM דרך יוטיוב

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
חשבתם שהם פסיכים? צפו בפרק הזה, ובפרק ההמשך(!). לעומת הפסיכים האלו, אמי וסמי דווקא סבבה לגמרי :D

אני לא אהרוס למי שעדיין לא צפה, אני יכול לומר רק שמאוד נהניתי לצפות בפרק הזה, ואין בכלל מה להשוות, בוזגלו הזה הוא ערס אמיתי, היה ונשאר במקום הראשון ברשימת בעלי המסעדות הדוחות שהיו לראמזי, לפחות ממה שיצא לי לצפות.:idea:

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

אולי הוא ערס, ואיימי מטורללת לגמרי אבל כאן הבעל והאישה פשוט נבלות

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.

• תוכן חדש...