Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לכל חסידי גורדון ראמזי (Kitchen Nightmares)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בתור ״חסיד״ גורדון רמזי כפי שרשם פותח השרשור, ראה את כל עונות התוכנית הזו, מטבחי הגיהנום - גרסא בריטית ואמריקאית, התוכנית Hotel Hell החדשה שלו, ומדריך בישול בין כמה פרקים ללמידת טכניקות בסיסיות וטיפים מהטלוויזיה האנגלית.. אני יכול לומר לכם שלדעתי פרק זה, למרות שהיה מבדר ברמות [ולמען ההגינות אני חושב שדווקא סמי יחסית בסדר בעניין ונראה כי באמת מנסה לתת צ׳אנס אבל לא יכול מול אשתו ונראה כי לא מעוניין לומר אף דבר רע נגד אשתו שזה ראוי לציון (רק תראו פרקים אחרים בסדרה בה הבעל יוצא נגד האשה ולהפך), פשוט איימי הזו סתומה ברמות בלתי הגיוניות.] הוא כאין וכאפס אל מול הפרק בתוכנית הזו בעונה הראשונה פרק 6 בו גורדון ביקר במסעדה Sebastian's.

שם תראו בעלים אטום באמת וסובל מהזיות. מומלץ בחום לאוהבי הסדרה.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

האמת שאני מרחם עליה, וזה קצת לא הוגן לעשות לה bashing כזה.

היא חיה בהזיה שהיא טבחית מעולה (אולי היא באמת כזו ואולי לא), בעלה דואג לה ומשמר לה את האשליה, וכשהיא מתנפצת ול מנות שחוזרות כל תחושת הערך העצמי שלה נהרסת והיא תוקפת כמו שור שרואה אדום.

יש שם כאב רציני בנשמה, שבן אדם לא יכול ככה לקבל ביקורת בכלל.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
בתור ״חסיד״ גורדון רמזי כפי שרשם פותח השרשור, ראה את כל עונות התוכנית הזו, מטבחי הגיהנום - גרסא בריטית ואמריקאית, התוכנית Hotel Hell החדשה שלו, ומדריך בישול בין כמה פרקים ללמידת טכניקות בסיסיות וטיפים מהטלוויזיה האנגלית.. אני יכול לומר לכם שלדעתי פרק זה, למרות שהיה מבדר ברמות [ולמען ההגינות אני חושב שדווקא סמי יחסית בסדר בעניין ונראה כי באמת מנסה לתת צ׳אנס אבל לא יכול מול אשתו ונראה כי לא מעוניין לומר אף דבר רע נגד אשתו שזה ראוי לציון (רק תראו פרקים אחרים בסדרה בה הבעל יוצא נגד האשה ולהפך), פשוט איימי הזו סתומה ברמות בלתי הגיוניות.] הוא כאין וכאפס אל מול הפרק בתוכנית הזו בעונה הראשונה פרק 6 בו גורדון ביקר במסעדה Sebastian's.

שם תראו בעלים אטום באמת וסובל מהזיות. מומלץ בחום לאוהבי הסדרה.

אני לא מצליח למצוא את הפרק יש לך אותו אולי להורדה?

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם
טוב, סיימתי לראות את זה.

אני מופתע מדבר אחד - איך לעזעזל יש להם עדיין לקוחות? :shock:

ואני מופתע שיש להם עדיין עובדים! :shock:

את האמת? פרק ענק! נקרעתי מצחוק!

פורסם

אתם מתבקשים לשתף בקישורים לצפייה בפרקים מומלצים :)

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם
ואני מופתע שיש להם עדיין עובדים! :shock:

כבר אין להם. כל הצוות התפטר אחרי הצילומים של הפרק.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

זה פשוט נהדר. טראש אמריקאי במיטבו מתובל ברמזיות הבריטית, מתכון מנצח. היה די ברור לאן זה הולך מלכתחילה, כשהם אמרו שכל מה שהם רוצים מרמזי זו חותמת איכות. בשום שלב הם לא הביעו רצון או נכונות לשינוי. האישה היא משוגעת אמיתית, לא בצחוק. יש לי בעיקר רחמים עליה, היא שמה את מבטחה באל ויהיה מאוד קשה למישהו לעזור לה (אלא אם כן הוא קיים, אבל לא נפתח עוד דיון בעניין). הבעל מתוך רצון לעזור לה ולגונן חוסך ממנה את המציאות, מה שרק שולח אותה למדרון חלקלק עוד יותר. היא מאכילה אותו חזרה בתבשילים שהוא רוקח (מטאפורית), והוא מגבה אותה ומשתכנע בצדקתה למרות שעמוק בפנים ברור לו שהיא טועה. חייב להיות כאן קאצ', מקלט מס או רצון לפרסום בכל מחיר, או שבאמת אמריקה היא ארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות.

אבל מה - המלצרית מותק.

בזכות השרשור הזה גיליתי שיש עונה רביעית! יש לי המון להשלים... אין לי מושג איפה עצרתי ב-Hell's Kitchen, אבל גם שם בטח יש הרבה שלא ראיתי. תענוג! תודה.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

אני לא כזה חובב גדול של התוכנית.

אני אוהב את הMEME של רמזי בסגנון הזה

gordon-ramsay-yelling-meme-chicken.jpg

אבל מה שקורה ב 2 פרקים האלה פשוט מגעיל וגועל נפש O_O

אבל בפרק שמקס שם המלצרית חמודה לגמרי! :-D

צריך שיעבור לאיזה ביקור בארץ באיזה מסעדת דגים ויגיד מה דעתו על הקלמרי שמכינים פה בטעם צמיגים O_O

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

• תוכן חדש...