Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייבוא רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לא מעט חברות כאלה (וכולן די ידועות...)

- כלמוביל

- דלק מוטורס

- סוכנות מכוניות לים התיכון

- צ'מפיון

- בני משה קרסו

- לובינסקי

בקיצור בשל המחירים הנמוכים שמקבלים יבואני הרכב מהיצרנים לא משתלם לרכוש מכוניות שאינן רכבי יוקרה בחו"ל, וייבאן באופן אישי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ייבוא של מכוניות יוקרה תבדוק ב700000 עיניים.

הרוב שם נוכלים.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אתה בטח מתכוון ליבוא מקביל. חכה עם זה. לא נראה שיש כאן בשורה אמיתית. שר התחבורה ירום הודו הודיע ברוב זחיחותו כי המחירים יוזלו ב-20%. בינתיים הוא כבר הספיק לחזור בו ולהסביר שהוא התכוון ש-20% זה יהיה "בערך" כולל מחירי טיפולים, ביטוח, וחלפים. עדיף לשלם כמה אלפי שקלים יותר ולקנות מיבואן אמין ומבוסס ולא מאיזה חאפר שהיום הוא כאן ומחר שם

• תוכן חדש...