Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאור כל הפרסומים החדשים, ובאופן כללי מכיון שיש נהגת חדשה על הרכב (בנוסף לאמא כמובן), מעדיף לא לקנות רכב חדש.

רוב הנסיעות הן עירוניות, אך באופן יומי. הרכב יסע כ 15K ק"מ בשנה.

ברכב יסעו בד"כ 2-2.5 אנשים בוגרים יחד, אין צורך במשפחתית גדולה.

על פניו אין לי דרישות מיוחדות, ואני לא סגור על איזה שנה עדיף (חשבתי לכיוון 2010, אבל אשמח לשמוע מכם).

איזה סופר מיני הייתם ממליצים (?

פורסם

מה התקציב?

לדעתי המיקרו-וואנים יכולים לקלוע מאוד לדרישות שלכם. מכוניות כמו טויוטה ספייס ורסו או הונדה ג'אז מבוססות על שלדה ומנועים של מכונית סופר-מיני (הג'אז בעצמה היא סוג של סופר-מיני סופר-שימושית) אבל מציעות הרבה יותר מרווח פנים והרבה מאוד תמורה לכסף.

אבל באמת שאם תגדיר פחות או יותר את הסכום שחשבתם להוציא יהיה קל יותר לכוון אתכם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

התקציב גמיש מעט, בסופו של דבר השאלה הוא מה מחיר שוק של סופר מיני/משפחתי קטן 2010 - אני מניח שזה בין 50-80 אלף.

אז למה למעשה מיקרו ואן ? למה לא ישר ללכת על סופר מיני ? מבחינת הגודל זה אמור להספיק. הרכב המוחלף הוא יאריס אגב, אבל לא רוצה יאריס בשנתון המדובר.

חשבתי על המיקרה ? לא יצא לי עדיין לנסוע עליה, אבל הביקורות של המשתמשים מעודדות (למעט ההרגשה הזולה), איך היא עומדת במבחן הזמן ?

שווה לשקול היברידי בכלל ? או שהפריוס סתם גדולה יותר ומן הסתם יקרה יותר (שוב, סופר מיני אמור להספיק בגודל, רכב גדול יותר יהיה פחות חסכוני וכנראה יותר יקר לתחזוקה)

פורסם

למה מיקרו-וואן? כי בכמעט אותו הכסף אתה מקבל "יותר רכב" אבל לא בהכרח משלם יותר על אחזקתו.

אני מאוד אוהב את המיקרה החדשה (אקו-מיקרה) אבל תכף יבואו כל המקטרגים ויגידו שהיא מכונית גרועה. בכל מקרה, נראה שהיא קצת קטנה בשבילכם כי היא קצת צפופה מאחורה. היא נופלת איפשהו בין מכוניות המיני לסופר מיני והיא לא ממש סופר מיני קלאסית.

בתקציב שלכם אפשר למצוא פריוס אבל היא תהיה ישנה יחסית (למיטב זכרוני גם מהדור הקודם, הפחות מוצלח). אם כבר היברידית אז הייתי מנסה למצוא הונדה ג'אז היברידית, שהיא לא "סתם גדולה" אבל כן היברידית. מכונית לא רעה בכלל לדעתי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ההונדה גאז חמודה, ויצא לי אפילו לבחון אותה שנה שעברה, אבל היא יקרה לטעמי.

הפוקוס 5 דלתות כבר נחשבת למשפחתית הגדולה משמעותית ?

פורסם
התקציב גמיש מעט, בסופו של דבר השאלה הוא מה מחיר שוק של סופר מיני/משפחתי קטן 2010 - אני מניח שזה בין 50-80 אלף.

אז למה למעשה מיקרו ואן ? למה לא ישר ללכת על סופר מיני ? מבחינת הגודל זה אמור להספיק. הרכב המוחלף הוא יאריס אגב, אבל לא רוצה יאריס בשנתון המדובר.

חשבתי על המיקרה ? לא יצא לי עדיין לנסוע עליה, אבל הביקורות של המשתמשים מעודדות (למעט ההרגשה הזולה), איך היא עומדת במבחן הזמן ?

שווה לשקול היברידי בכלל ? או שהפריוס סתם גדולה יותר ומן הסתם יקרה יותר (שוב, סופר מיני אמור להספיק בגודל, רכב גדול יותר יהיה פחות חסכוני וכנראה יותר יקר לתחזוקה)

ההונדה גאז חמודה, ויצא לי אפילו לבחון אותה שנה שעברה, אבל היא יקרה לטעמי.

הפוקוס 5 דלתות כבר נחשבת למשפחתית הגדולה משמעותית ?

לא הבנתי, מיקרו ואן גדול מידי בשבילך, אז אתה פונה למשפחתיות כמו פורד פוקוס?

מצטרף להמלצה על הJAZZ - מכונית אמינה, חסכונית, מרווחת מאוד ונעימה לנהיגה.

.We apologise for the inconvenience

• תוכן חדש...