Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

100 אחוז ג'אנטים תוצרת סין, מי אמר זבל סיני ולא קיבל?אחר כך אנשים פה עוד מעזים לדבר על כך שג'אנטים תוצרת סין זה בסדר גמור, כן ראינו. ובינינו צריך להיות תינוק\טיפש כדי לא להבין שהג'אנטים הלא מקוריים האלו הם בעצם תוצרת סין במחיר זול, לא עובר בדיקה ולא נעליים והאיכות בהתאם.

אני מאוד מקווה שאלו לא הג'אנטים האחרונים (כמו של אוריס החדשה).

אם ככה, אני הייתי מציע ריקול.

פורסם

באמת לפעמים שמתי לב לג'אנטים זולים על מכוניות חדשות מהיבואן ולא הבנתי מה הקשר, עכשיו הכל התבהר לי

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

מדהים כמה מנסים לחסוך עלינו בכל תחום במדינה הזו.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
באמת לפעמים שמתי לב לג'אנטים זולים על מכוניות חדשות מהיבואן ולא הבנתי מה הקשר, עכשיו הכל התבהר לי

שלא תעז לדבר על ג'אנטים תוצרת סין כאן בפורום, זה סחורה בדיוק כמו מומו איטליה וOZ RACING.

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4377372,00.html

אמנם לדעתי היבואן לא היה צריך להתכחש לתקלה הנקודתית אבל מכאן ועד לחמדנות של הלקוח להגיש ייצוגית על 600 ומשהו מיליון שקל, רב המרחק. אין ספק שטויוטה אחראית על החישוקים שמכרו ללקוח והיו יכולים לחסוך לעצמם את הסקנדל הקטן הזה במחיר של כמה אלפים, אבל כשמתחילים לבחוש בקלחת עורכי דין צמאי דם וגרידים על כזאת שטות, זה כבר מגוחך ומקווה שהשופט יגלגל אותו כמו צמיג סליקס מכל המדרגות

פורסם

ואי, כתבה ביזיונית וכתב בזיוני עוד יותר. אני מניח שאין תקציב לגהה בידיעות.

ולעניין: בפסקה הראשונה הוצע ללקוח חישוק מקורי וחישוק לא מקורי. לא נאמר איזה הוא בחר - רק שהיה עליו סמל של טויוטה. אם הוא קנה מזוייף, לאחר שאמרו לו שזה מזוייף, הטענה שעקב כך שמופיע על זה הסמל של טויוטה, יוניון אחראיים לנזק מופרכת. אני מקווה שהשופט יתן לו ולעורך דין שלו כאפה עם הצד המעליב (בהנחה והוא קנה את הזיוף)

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

לא יודע מה מוכר או מכר היבואן של טויוטה, אבל זה בדיוק המקרה שתיארתי http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=289724&highlight=%D7%A4%D7%99%D7%92%27%D7%95

כשהזמנו פיג'ו, הלקוח מבקש לשדרג לחישוקי סגסוגת ואיש המכירות מציע לו איזה זבל סיני עם סמל של פיג'ו. "בטח, נבדק על ידי מהנדסי פיג'ו, ועוד כהנה וכהנה בבל"ת".

הקונה הקשיב לעצתי ונשאר עם ג'נט הברזל המקורי. עדיף מלשלם על זבל שהוא גם מסוכן.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

עוד אינטיליגנט שמשוכנע שהוא יהפוך למליונר תוך לילה.

כמה מקרים של התנתקות \ שבר בחישוק מתרחשים בכל שנה בארץ? בודדים? כמה עשרות?

כמה רכבים נוסעים עם ג'אנטים מגנזיום סיניים? עשרות אלפים?

מילא אם היה מתרחש שבר בשבוע הראשון, חודש. אבל הרכב כמעט 3 שנים על הכביש, עבר אי אלו כמה קילומטרים על כבישי ישראל המצולקים ועכשיו באים בטענות?

צריך להיות שופט ממש ממש ממש טיפש כדי לקבל תביעה כזו ולא לשלוח את התובע לקיבינימט בתוספת הוצאות משפט.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
שלא תעז לדבר על ג'אנטים תוצרת סין כאן בפורום, זה סחורה בדיוק כמו מומו איטליה וOZ RACING.

לא.... לא חיפשת לא מזמן איזה סט מאוטודיפו?

מאיפה אתה שואב את כל המידע הדבילי הזה ועוד כותב אותו פה בפורום :? ??

מציע לך לקרוא קצת על אופן הייצור של המותגים שציינת ולאחר מכן להשוות בינם לבין מוצר סיני עלום שם.

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

יש הרבה קשקשת על הג'אנטים מסין מצד אחד והרבה קשקשת על הג'אנטים הממותגים מצד שני.

יש יצרנים שמייצרים בסין תחת בקרות איכות בדיוק כמו שיש כאלה שמייצרים ללא בקרות איכות, לכן יש סחורה שהיא מצויינת (ויקרה יותר בהתאם) ויש סחורה שנראית טוב אבל באיכות ירודה ולכן זולה יותר.

לגבי היצרנים הממותגים זה פועל אותו דבר, יש סדרות מצויינות ויש סדרות פחות טובות.

לי היו ברכב הקודם O.Z סופר לאגרה, ג'אנט ממותג ולא ממש זול, במקרה יצא לי לדבר עם נציג של OZ שהשאלה הראשונה שהוא שאל אותי לגבי הג'אנט זה אם הוא כבר הספיק להתעקם (לקבל צורת אליפסה).

מסתבר שלג'אנט הזה ולעוד כמה אחרים של OZ יש נטייה להתעקם די מהם.

אני בטוח שגם אצל החברות הממותגות האחרות יש בעיות כאלה ואחרות.

זה לא שאני אומר לכם "תקנו רק תוצרת סין", אני רק אומר שאל תיהיו אטומים, לכל מוצר יש פלוסים ומינוסים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

עידן בסופו של יום כל מתכת ניתנת לעיקום ושבירה,

הסבירות שזה יקרה בחברה שמכבדת את עצמה ועובדת תחת פיקוח וחומרים ברמה גבוהה יותר

נמוכה משמעותית מאחת שלא, מכאן נובע גם פערי המחיר שנמוך משמעותית.

בוא נגיד שלרכב שלך היית מעדיף חברה עם שם מוכר שכן מכבדת את עצמה והשקיעה בפיתוח מוצר

מאשר חברה שפשוט עשתה יציקת ברזל לתבנית ושיצא מה שיצא :shock:

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

לרכב שלי אני אקנה מוצר שיעמוד בתקנים הנדרשים, כל עוד המוצר, נניח ג'אנט לצורך העניין, עומד באותם תקנים נדרשים במחינתי יכול להיות רשום בקאפה שלו O.Z או "אופנת מוריס", זה לא מעניין אותי.

אחרי שאני יודע שמוצר בו אני מעוניין עומד בתקנים השיקול הבא שלי (לפחות בג'אנטים) זה עיצוב\משקל וכו', השם לא משחק לי תפקיד.

יש ג'אנטים שהייתי שמח מאוד להתקין ברכב שלי (של VOSSEN), סט מקורי עולה 3000$, אם אמצא יצרן סיני\צ'רקסי שמייצר את אותם ג'אנטים, ועומד באותם תקנים ובמחיר מופחת, נניח 2000$, כנראה שאשקול בחיוב לרכוש ממנו.

ב-1000$ הפרש אוכל לקנות פולי קטן לסופרצ'ארג'ר עם תוכנת ניהול מנוע ולהקפיץ הספק ל-520 כ"ס.

:)

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
יש ג'אנטים שהייתי שמח מאוד להתקין ברכב שלי (של VOSSEN), סט מקורי עולה 3000$

נכנסתי לראות על מה מדובר, אין להם ג'אנטים לפחות מ 19" :shock:

אגב שאלה לגבי תקינה, האם לא כל הג'אנטים שנכנסים לארץ צריכים אישור של משרד התחבורה? קשה לי להאמין שיוניון מוטורס הגניבו לארץ ג'אנטים ללא תקינה מתאימה.

• תוכן חדש...