Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה ימים בדרך חזרה מהמשרד נסעתי במקביל ליאריס חדשה כחולה ולא יכולתי שלא לשים לב שהגלגל האחורי שמאלי שלה מקפץ! ממש חישוק אליפסי!

בשיפוצים

פורסם

גם הנסיון שלי עם ג'אנטים מגנזיום לא מקוריים מהיבואן (קרסו-ניסאן) לא טוב: לא מאוזנים ובעיות אחרות.

פורסם
אגב שאלה לגבי תקינה, האם לא כל הג'אנטים שנכנסים לארץ צריכים אישור של משרד התחבורה? קשה לי להאמין שיוניון מוטורס הגניבו לארץ ג'אנטים ללא תקינה מתאימה.

ואני עדיין שואל, איזה סוג של תקינה צריך בשביל להכניס לארץ ומה בודקים בה?

קניתי ג'אנטים סיניים וב-ג.מ. פורטל אמרו לי שהמוצר איכותי ועומד בכל התקנים הנדרשים. האם אני צריך לדאוג שינשור לי גלגל?

פורסם
צריך להיות שופט ממש ממש ממש טיפש כדי לקבל תביעה כזו ולא לשלוח את התובע לקיבינימט בתוספת הוצאות משפט.

אני מסכים עם כולכם שמי שמתקין אביזר כל כך חשוב תוצרת סין לוקח בעצם סיכון.

אבל, ההבדל כאן שהוא לא התקין זאת עצמאית - הוא הזמין זאת מטויוטה.

רוב האנשים לא מבינים זאת, וכשיציעו להם משהו זול יותר, שגם הוא מגנזיום - אז למה לא ?

השאלה הגדולה היא - מדוע יבואן מסכן את שמו הטוב ומתקין זבל סיני כזה ?

האם חברת טויוטה העולמית יודעת על הקומבינות האלה ? אני לא מאמין שהם יודעים או מסכימים לזה.

אתם מבינים שבנס הנהג הזה איתנו ?

לדעתי על החזירות הזו של היבואן - מגיע לו לשלם על כך - אני הייתי נוהג באותה הצורה בדיוק (אם הייתי יוצא חיי מדבר כזה).

פורסם
באמת לפעמים שמתי לב לג'אנטים זולים על מכוניות חדשות מהיבואן ולא הבנתי מה הקשר, עכשיו הכל התבהר לי

אני גם לא אתפלא אם מורידים לך את הג'נטים שמגיעים ושמים לך במקום זאת את התוצרת סין.

Opel Adam S 2017

פורסם

לא רק שרכבי טויוטה מסוכנים לנהג (ראה דוושה נתפסת, שריפה בחיווט החשמלי, משאבה בלמים מרכזית נוזלת) ועכשיו הנהג התמים צריך להיות מודאג שחלילה החישוק לא התפרק תוך כדי נסיעה.

פשוט גועל נפש של ייבואן המתנהג בצורה כזו אני לא נוגע ברכבים האלה גם עם מקל של מטאטא.

אלוהים יישמור.

איזה כייף לי :)

פורסם
לא רק שרכבי טויוטה מסוכנים לנהג (ראה דוושה נתפסת, שריפה בחיווט החשמלי, משאבה בלמים מרכזית נוזלת) ועכשיו הנהג התמים צריך להיות מודאג שחלילה החישוק לא התפרק תוך כדי נסיעה.

מה שמדאיג אותי, שרכבי טויוטה נמכרים במספרים יפים מאוד, כלומר לא חסר רכבי טויוטה מסביבנו בכביש.

חסר רק שאחד מהם יאבד גלגל כשאני נוסע בקרבתו...

בקיצור - זה צריך להדאיג את כולנו.

פורסם

מילא אם היה מתרחש שבר בשבוע הראשון, חודש. אבל הרכב כמעט 3 שנים על הכביש, עבר אי אלו כמה קילומטרים על כבישי ישראל המצולקים ועכשיו באים בטענות?

צריך להיות שופט ממש ממש ממש טיפש כדי לקבל תביעה כזו ולא לשלוח את התובע לקיבינימט בתוספת הוצאות משפט.

איתמר.

איך אף אחד לא התייחס למה שכתבת אני עדיין לא מבין. בן אדם נוסע על הכביש כבר כמה שנים, לך תדע מתי דפק את הגאנט ואיפה, ופתאום הוא בא בטענות. גם כן גאון.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
איך אף אחד לא התייחס למה שכתבת אני עדיין לא מבין. בן אדם נוסע על הכביש כבר כמה שנים, לך תדע מתי דפק את הגאנט ואיפה, ופתאום הוא בא בטענות. גם כן גאון.

כמו שאני מבין הגנטים שלו ושל רכב נוסף נבדקו במעבדה.

אני מאמין שלפני הכסף שהוא הוציא (מעבדה, עורך דין....) הוא בדק טוב טוב את הנושא.

פורסם
בן אדם נוסע על הכביש כבר כמה שנים

אני יותר מ-20 שנה על הכביש עם אותם הג'נטים (BORBET) - ואני לא ממש נוהג בעדינות.

עדיין הם בסדר גמור ולא מעוותים (טפו, טפו).

פורסם
לא.... לא חיפשת לא מזמן איזה סט מאוטודיפו?

מאיפה אתה שואב את כל המידע הדבילי הזה ועוד כותב אותו פה בפורום :? ??

מציע לך לקרוא קצת על אופן הייצור של המותגים שציינת ולאחר מכן להשוות בינם לבין מוצר סיני עלום שם.

כנראה שאתה לא מבין ציניות, כתבתי את זה בציניות, ואל תקרא לי דביל.

אני יכולתי לרכוש ממזמן סט מגנזיום, עוד מלפני 3 שנים כשהוצאתי רשיון, מידה 14 1200 מאוטו דיפו, רק שאני "השכלתי" והבנתי שהג'אנטים האלו פח תוצרת סין ולא משנה מה יגידו.

הרבה טוענים שג'אנטים סיניים בסדר גמור ולכן בכאילו השוויתי אותם לחברות האלו שצייניתי, לפני שאתה תוקף תקרא שוב, תודה.

פורסם
כמו שאני מבין הגנטים שלו ושל רכב נוסף נבדקו במעבדה.

אני מאמין שלפני הכסף שהוא הוציא (מעבדה, עורך דין....) הוא בדק טוב טוב את הנושא.

נבדקו ו? זה לא אומר שהם לא נפגעו באחת מהנסיעות שלו לפני הבדיקה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
נבדקו ו? זה לא אומר שהם לא נפגעו באחת מהנסיעות שלו לפני הבדיקה.

אני לא יודע בדיוק מה נעשה שם - אך אם כל ה-8 ג'נטים נמצאו עם אותו הפגם - יש כאן משהו בעייתי.

סתם כדי לדעת - איך אפשר להרוס כך ג'נט ?

פורסם
כנראה שאתה לא מבין ציניות, כתבתי את זה בציניות, ואל תקרא לי דביל.

.

כנראה שאתה לא מבין קרוא וכתוב, אם הייתי קורא לך דביל היה רשום במפורש,

מה שרשמתי זה: "מאיפה אתה שואב את כל המידע הדבילי הזה?" כאמור, הכוונה היא למידע, לא אליך.

סתם כדי לדעת - איך אפשר להרוס כך ג'נט ?

מספיק אפילו מכה חזקה ממדרכה, בור מזדמן וכו'.. בין היתר עייפות חומר ושילוב של מה שאמרתי.

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

• תוכן חדש...