Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שי תתעורר אף אחד לא חייב לתת למוסך לגזור עליו עמלת חלף שעולה 400 ש"ח כולל המשלוח בהזמנה מחו"ל. המחירים בחו"ל הם כשליש מהמחירים כאן, מביאים את החלק ויש מי שמתקין.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

אני לא ככ מבינה באתרים שניתן להזמין מהם. האם יש אםשרות לקבל מכם לינק לממיר קטליטי טוב כדי שאוכל להזמין?

לגבי חיישן חמצן, ייבדק העניין.

אגב, זה לא משהו שאמור להופיע במחשב?

כלומר, למה דווקא הופיע ממיר קטליטי ולא חיישן חמצן?

וגם, האם האם אני אמורה להזמין רק ממיר או גם סעפת?

פורסם

אני גם לא הבנתי למה הממיר הדליק את המנורה והחיישן (אם הלך) לא.

אצלי בגולף המנורה לא נדלקה מהחיישן שסיים את חייו, פשוט נכשלתי בטסט על זיהום אוויר, נסיעה למוסך רון וחיבור למחשב רכב הראה כי החיישן חמצן עשה את שלו.

לא הבנתי למה מהסעפת, בסה"כ ממיר קטליטי.

אני לא יודע לענות לך לגבי תאימות החלק, זה כבר לא התחום שלי.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

לא תאמינו !!! הבחורה מהמוסף התקשרה ואמרה לנו שהיא ניהלה מלחמה עם הספק שלה

שבהתחלה לא רצה לקחת אחריות. אחרי זה הוא רצה לתת הנחה של 50% על ממיר אחר.

בסופו של דבר, היא גרמה לו להתקפל ונקבל ממיר ללא עלות במסגרת האחריות, למרות שעבר חודש (שנה וחודש).

זה מוסך!

• תוכן חדש...