Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יגן ועוד איך יגן. אני לא חובב גדול, אבל אוסליבן הפך את הסנוקר לאומנות. פשוט פנומן.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

טראמפ לא פרייאר. לדעתי מי שינצח מבין שניהם לוקח את התואר בהליכה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

יורוספורט 2 ושידור פלאש איכותי מאד באתר wiziwig.

כרגע סשן מבולגן של וולדן והוקינס.

משחקון 11 - וולדן חטף נצחון ובמקום 5-6 יש 7-4 לטובתו, חביב...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אוסליבן ניצח בצורה משכנעת ועלה גמר. קשה לראות אותו שומט את הגביע.

Winston S. Churchill -

פורסם

אויש, בחורה. :-P

אפרופו בחורה, מייקלה טאב ממש לוהטת, איך אפשר להתרכז במשחק כשהיא בסביבה?

Winston S. Churchill -

פורסם

לא יודע מה איתכם אבל זה הקרוסיבל היחיד שאני מכיר:

mass-effect-3-crucible-concept-art-11.jpg

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
אויש, בחורה. :-P

אתה יכול לומר אויש בחורה כמה שאתה רוצה - אני חושבת שדי סביר שידעתי מי זה רוני אוסליבן לפני שבכלל גילית את יורוספורט. עדיין מעדיפה דיון על דוקטור הו :D

וזו הקרוסיבל -

Crucible.jpg

פורסם

אאווין, בענייני גיל נראה לי שההפרש בינינו הוא כמו בין ארגורן לנשואת שמך בסיפור המפורסם.

והמשחק בין וולדן להוקינס הופך למעניין ומרתק...

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...