Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים, ערב טוב.

השחרור לאט לאט מתקרב, אני התחלתי במסע חיפושים אחר עבודה.

אני ממש לא בעניין כרגע של נסיעות לתאילנד, דרום אמריקה וכדומה, זה בזבוז כסף

נוראי שהכיס כרגע לא מסוגל לספוג ולכן אני מעוניין להתחיל לעבוד ישר לאחר השחרור.

אני משתחרר בעוד כחודש וחצי ומעוניין לעבוד באחת מחברות הליסינג/ מכירה השונות.

המשרה הספציפית שחשבתי עליה היא עובד תפעול- משנע רכבי הסניף לשטיפה, תדלוקים, מוסכים,

סידור הרכבים במגרש, בדיקת רכבים והכנתם למכירה ועידכון המלאי במערכת.

זו עבודה שתפורה עלי! איך שאני חושב על המשרה הזו הדם אצלי גובר במהירות.

עקב החיפוש האינטנסיבי גוברים אצלי השאלות אודות הפרוצדורה, ופה אתם נכנסים לתמונה. אשמח לעזרתכם.

-האם יקבלו אחד כמוני? חייל משוחרר על 3.5 שנים על הכביש. הכוונה היא שאני עדיין נחשב נהג צעיר.

- אני חסר ניסיון מעשי. כלומר אני מבין בתחום יחסית, חי ונושם את התחום ונורא אוהב את התחום אבל על הנייר אין

לי שום ניסיון במשרות קודמות כמו אלה. האם זה קריטריון שנופלים בו? או שניסיון הוא רק יתרון ואפשר להתקבל גם בלי ניסיון קודם?

- כמו שכבר חלקכם יודעים, אני על סף רכישת רכב (למעוניינים לדעת יותר פרטים היכנסו ללינק הבא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477403 )

אם אגיע לעבודה עם רכב, אני זכאי לתשלום נסיעות או שלא? מה התעריפים היום לנסיעות?

תודה רבה רבה מראש לעוזרים.

שלומי.

פורסם

אם אתה בונה על הנהיגה - אל תלך. אבל אם אתה רוצה את העבודה רק לשם עבודה - גש לאלבר/שלמה/אלדן ושות', ותברר. אם אתה לא נהג חדש לא נראה לי שאמורה להיות בעיה, אבל תברר.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

רועי, תודה על היחס המהיר (אני מקווה שאני לא טועה בשם, זה מה שהבנתי מהכינוי).

יש סוג של סטריאוטיפ על אנשים בגילי, ואני דיי יכול להבין למה. אנשים בגילי נוטים להשתולל בכביש

ולנהוג בקלות ראש, ובטח זה יישמע לך בנאלי אם אגיד שאני נהג זעיר שלא משתולל אבל אני מבטיח לך שזאת האמת.

אני נורא זהיר על הכביש, כמובן שהיו מספר פעמים של חוסר שיקול דעת אבל אני מבטיח שאני לא מאלה שמשתוללים

על הכביש, אני לא עובר את ה- 110 קמ''ש על הכביש.

אני לא רואה את הנהיגה הזהירה שלי כמגבלה, מהירות נסיעה אף פעם לא עניינה אותי יותר מדי ואפילו הסובבים אותי

לעיתים מעירים לי על ''הפרעה לתנועה'' כלשונם, אבל הנסיעה הרגועה והכיפית, ממנה אני נהנה.

נהיגה אצלי משכיחה אותי מהצרות ברגעים שאני נוהג אני מתקשר ומדבר עם המכונית והיא אליי ופה זה מסתכם.

הסיבה שאני מעוניין במשרה כזו היא התחום! מכוניות, גלגלים דלק, הגה, ניקיון הרכב. זה מה שאני אוהב.

ברור מאליו שאני חושב על הנהיגה אך זה לא הדבר העיקרי ואני מודע לזה שיש סיכוי שההנאה תתפוגג עם הזמן

אבל אני 21 שנים חיי ונושם את התחום ואני מאמין שהאהבה לא תיעלם כל כך מהר ולכן אני אקח את הסיכון.

אשמח ומחכה לעוד עזרה בנושא.

שלומי.

פורסם

שלומי שלא תטעה - אני ואתה בני אותו גיל בערך. אני השתחררתי לפני שלושה שבועות בערך. אני פשוט מכיר את החברים שלי, שהתלהבו מהרישיון יותר מדי ואחד מהם יצא עם רישיון ביד וכרטיס 1WAY להר המנוחות.

אז תחשוב אם זו העבודה שאתה רוצה (אתה יכול להתקדם ולהיות מנהל תפעול ומשם הדרך סלולה, אבל יש הרבה זמן עד אז). אם יש משהו שאוכל לעזור לך, יש ה"פ תמיד ואף טלפון.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
שלומי שלא תטעה - אני ואתה בני אותו גיל בערך. אני השתחררתי לפני שלושה שבועות בערך. אני פשוט מכיר את החברים שלי, שהתלהבו מהרישיון יותר מדי ואחד מהם יצא עם רישיון ביד וכרטיס 1WAY להר המנוחות.

אז תחשוב אם זו העבודה שאתה רוצה (אתה יכול להתקדם ולהיות מנהל תפעול ומשם הדרך סלולה, אבל יש הרבה זמן עד אז). אם יש משהו שאוכל לעזור לך, יש ה"פ תמיד ואף טלפון.

תודה רבה רבה. אני אשתמש בעזרה שלך.

אני מבטיח לך שעד כמה שזה נשמע קלישאתי, באופי שלי על הכביש הגיל שלי הוא גיל של אבא בן 40 שדואג לילדים שלו ולבית שלו.

מה עשית בצבא?

משטרה צבאית (מקווה שאין סטיגמות טיפוסיות:lol: ).

שימשתי כשוטר צבאי.

בדר"כ בעבודות של הנהיגה יש דרישה לגיל מינימלי של 24, בגלל עניין ה"נהג צעיר".

באחת ממודעות בדרושים של אחת מחברות הליסינג היה רשום שיש עניין בחיילים משוחררים.

כך שאני חושב שלא אמורה להיות בעיה שאני עדיין נחשב לנהג צעיר, אני מקווה שאין בעיה.

אשמח לידע יותר מבוסס.

אצל הרץ השכרת רכב רוצים עובדים.

http://www.jobmaster.co.il/code/check/checkhevra.asp?cs=klpmhtududfbtqjtqgqiwlukh

וגם באלבר.

http://www.jobmaster.co.il/code/check/checkhevra.asp?cs=NMVLCNMLVLLBLRDTUDLRILSVW

תנסה לשלוח קורות חיים שיהיה בהצלחה!.:-)

בדיוק לפני מספר רגעים שלחתי קורות חיים.

אני מקווה שזה לא מוקדם מדי. מבטיח לעדכן.

שלומי.

פורסם

חבר שלי עבד באחד ממגרשי המכירה של שלמה ישר אחרי השיחרור.

העבודה היתה בעיקר לקחת רכבים לטיפול לפני מכירה,תדלוק ולפעמים למוסך.

אין שום בעיה,מחפשים בנרות אנשים כמוך.

הבעיה העיקרית לפיו היא המשכורת הזעומה והיחס המשפיל.

פורסם

משכורת מאוד נמוכה (כ-4,500 ש"ח) יחסית לשעות העבודה שהן בד"כ מ 08:00 עד 18:00 ועוד יום בשבוע שעושים לך "טובה"

ואתה מסיים יותר מוקדם בסביבות 16:00.

ימי שישי עובדים קבוע מ 08:00 עד 13:00/14:00.

העבודה היא לחוצה, לפעמים אתה נדרש מספר רכבים לטיפול/תדלוק/שטיפה וכו' בזמן מאוד מצומצם ולא פעם תמצא את

עצמך נוהג במהירות (מעל המותרת בעיר) בכדי להספיק את העבודה.

לפי דעתי עדיף לך לחפש מקום עבודה שיביא לך תמורה כספית יותר גדולה בשביל השעות האלה.

פורסם

עבודה מאוד "שחורה", רוב היום להיות בחוץ בשמש, או בחוץ בנסיעות, או בסניף ולקבל צעקות מלקוחות\מנהלים

שכר מינימום שכידוע לא מספיק למינימום מחייה בארץ וממש מתאים לכמות וסוג העבודה.

ושלא תחשוב שיצא לך יותר מדי להיות על הכביש או שהנסיעות זה משהו כיף.

רוב הפעמים מדובר בנסיעה ממוסך לסניף או מהסניף ללקוח או להביא רכב ללקוח שנתקע. וכל זה מלווה בצעקות והצקות מכל הגורמים סביבך.

היתרון היחיד או שיש סיכוי שיכול להיות שיצא לך לסוע על רכבים מעניינים פה ושם (לי יצא לנהוג על אינפיניטי G37 סדאן שבאופ מפתיע הייתה צריכה החלפת צמיגים אחוריים אחרי הסיבוב שעשיתי :twisted:)

יצא לך לנהוג בהרבה רכבים חדשים פחות או יותר איך שהם מגיעים לארץ.

וזו תוספת נחמדה לקורות חיים במידה ותרצה להתקדם למקום מעניין יותר בעולם הרכב.

אין סיבה שלא יקבלו אותך, זו לא עבודה דורשת נסיון קודם והם מחפשים חיילים משוחררים שעוד לא יודעים איך העולם האמיתי אמור להתנהל

תשלום נסיעות אתה תקבל לפי חוק, כלומר מחיר של חופשי-חודשי מהעבודה לביתך, לא תקבל שום החזרי דלק או החזקת רכב.

למרות שאחרי שתתחיל לעבוד אתה תגלה שאתה "פתאום" לא צריך לקנות דברים כמו מגבים,נורות ולפעמים אפילו שמן (זו לא גנבה,זה פיצוי על כמות העבודה שנותן והשכר הזעום שאתה מקבל :roll:)

מדבר מנסיון של שנה באחת מחברות ההשכרה המובילות.

בהצלחה :-P

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם

אני הייתי אמור לעבוד באלבר, בסוף ויתרתי אחרי שברתי את כל השלבים(סתם הרגשה שהם נותנים לך כדי שתרגיש נאמבר 1).

4300, 183 שעות חודשיות. מינימום כמובן.

יותר מדי כאב ראש בשביל כלום.

אם אתה אוהב את עולם הרכב אולי תהנה, אני לא הסכמתי לעשות את זה לעצמי.

• תוכן חדש...