Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חבר שלי עבד באחד ממגרשי המכירה של שלמה ישר אחרי השיחרור.

העבודה היתה בעיקר לקחת רכבים לטיפול לפני מכירה,תדלוק ולפעמים למוסך.

אין שום בעיה,מחפשים בנרות אנשים כמוך.

הבעיה העיקרית לפיו היא המשכורת הזעומה והיחס המשפיל.

בנוסף לדברים שנאמרו בציטוט, צריך לקחת בחשבון שכל נזק שיגרם לרכב כאשר אתה נוהג בו/אחראי עליו ירד לך מהמשכורת,

בנוסף לכל דו"ח תנועה/עיריה שהחברה תקבל בזמן שאתה היית אחראי עליו.

ובגלל הלחץ הגדול כמו שנאמר, סיכוי לא מבוטל שייקרו דברים כאלה..

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

היתרון היחיד או שיש סיכוי שיכול להיות שיצא לך לסוע על רכבים מעניינים פה ושם (לי יצא לנהוג על אינפיניטי G37 סדאן שבאופ מפתיע הייתה צריכה החלפת צמיגים אחוריים אחרי הסיבוב שעשיתי :twisted:)

למרות שאחרי שתתחיל לעבוד אתה תגלה שאתה "פתאום" לא צריך לקנות דברים כמו מגבים,נורות ולפעמים אפילו שמן (זו לא גנבה,זה פיצוי על כמות העבודה שנותן והשכר הזעום שאתה מקבל :roll:)

מדבר מנסיון של שנה באחת מחברות ההשכרה המובילות.

בהצלחה :-P

אני ממש לא מבין אותך. אתה יודע שאלפי נהגי ליסינג גולשים באתר הזה וזה מה שאתה כותב? אני מבין שאתה כותב שזו עבודה קשה, חברות מחורבנות, תנאים ויחס חרא והרבה לקוחות חרא אך לא נראה לי שכך צריך לפעול.

גם אני כלקוח קיבלתי רכבים מנציגים בתשע בבוקר עם סירחון של אלכוהול וסיגריות מהפה, ללא אויר בגלגלים, אפס במחוג הדלק, חסר שמן מנוע, חסרים מים במיכל עיבוי, האוטו מסריח כמו מאפרה ומה לא. ועדיין לא הזקתי לאחד מהם או לצמיגי מכוניתו. ולא, לא פירקתי מצברים הביתה או כל מה שאפשר לקחת.

לא טוב לך תעזוב. אין צורך להשחית ציוד או לנקות מחסנים. לא זו הדרך.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

קח בחשבון שכל האלבר שמלבר זה ח*א עבודה. מה שאתה עושה זה לשטוף את הרכבים ולקחת אותם לטיפולים במוסך. כל היום יושב עם האייפון עד שמטפלים ברכב. או משנע רכבים מהסוכנות אל המוסך. ככה כל היום. זה לא שאתה נוהג במכונות מוטוריות נפלאות, אלא ברכבי ליסינג פשוטים. העבודה כוללת המון שעות (גם ימי שישי) והמשכורת היא כמובן מינימום. עדיף בשבילך לעשות מועדפת, לפחות זה יותר כסף.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לפני כשנתיים וחצי, כשהשתחררתי מהצבא גם אני התעניינתי בעבודה בליסינג בערך מאותן הסיבות שאתה הצגת.

אז להלן מסקנותי:

- משכורת מינימום בקושי.

- דרישות רבות ומגוונות של שעות מרובות ועבודה של 6 ימי עבודה בשבוע.

- דרישה להתחייבות של כשנה בחוזה.

- לא יממנו לך כל רישיון מתקדם יותר וכו'.

הסברתי להם יפה שכאשר הם לא נותנים לי משהו שווה ערך כלכלי כמו רישיון מתקדם יותר ובטח כאשר המשכורת

היא המינימאלית המותרת בחוק, זה ניראה לי מגוחך שהם דורשים התחייבות לשנה.

אחרי המבחנים שלהם שאותם עברתי בהצלחה והעובדת משאבי אנוש הודיעה לי שהם מוכנים לקלוט אותי עם התחייבות לשנה,

הסברתי לה שאשמח לעבוד אצלם אך התקופה המקסימלית שאהיה מוכן להתחייב עליה היא 3 חודשים.

הם לא היו מוכנים וכך דרכינו נפרדו (לשמחתי).

בקיצור, לדעתי כדאי לך לוותר.

אוהב הגה ואין לך בעיה עם עבודה קשה? תמצא חברה שתיהיה מוכנה לקחת אותך ולממן לך רישיון למשאית.

העבודה לא קלה, אך סביר שהמשכורת תיהיה גבוהה משמעותית ממה שתרוויח בליסינג.

פורסם

אם כבר שוטר צבאי - אז למה שלא תשקול הצטרפות למשטרת התנועה הארצית? אולי תכניס להם קצת רוח רעננה במפרשים וגם תהיה קשור לעולם הרכב בצורה זו או אחרת והכי חשוב שעם ישראל יקבל שרות נורמאלי מאנשים איכותיים ונחמדים

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
אני ממש לא מבין אותך. אתה יודע שאלפי נהגי ליסינג גולשים באתר הזה וזה מה שאתה כותב? אני מבין שאתה כותב שזו עבודה קשה, חברות מחורבנות, תנאים ויחס חרא והרבה לקוחות חרא אך לא נראה לי שכך צריך לפעול.

גם אני כלקוח קיבלתי רכבים מנציגים בתשע בבוקר עם סירחון של אלכוהול וסיגריות מהפה, ללא אויר בגלגלים, אפס במחוג הדלק, חסר שמן מנוע, חסרים מים במיכל עיבוי, האוטו מסריח כמו מאפרה ומה לא. ועדיין לא הזקתי לאחד מהם או לצמיגי מכוניתו. ולא, לא פירקתי מצברים הביתה או כל מה שאפשר לקחת.

לא טוב לך תעזוב. אין צורך להשחית ציוד או לנקות מחסנים. לא זו הדרך.

לא יודע מאיפה הבנת שגרמתי נזק לרכבים?

כל הציוד ש"השלמתי" (סט מגבים, 2 נורות ברקס ונורה ראשית אחת) נלקח מהמחסן של חברת ההשכרה והסט ווישרים שנלקח היה אפילו באישור מנהל הסניף :-P

אני לא גנב ומה שתיארתי היה דבר די נהוג ואפילו ידוע בקרב ההנהלה, הם רק ביקשו שלא נגזים.

ולגבי כך שהנהגי ליסינג קוראים בפורום הזה, במידה ואתם מתנהגים כמו זבל לנותן שירות אל תתפלאו אם הוא כבר ימצא את הדרך שלו להתנקם בכם (ותאמינו לי שהנקמה שלו יכולה להכאיב לכם מאוד בכיס) אני תמיד התנהגתי בצורה אדיבה לכל לקוח שטיפלתי בו וקיבלתי לא קצת מכתבי תודה בעקבות כך.

נותני השירות בחברות ההשכרה הם אנשים שעומדים כ8 שעות כל יום בשמש ובגשם בשבילכם, אני לא מבקש רחמים ולא כלום, איפלו תודה אתם לא חייבים לומר רק תתנהגו כמו בני אדם, זו לא בקשה מוגזמת.

נ.ב

אם דיברת על העניין עם האינפיניטי אז אל תדאג.

לא היה מדובר ברכב ליסינג אלא רכב השכרה רגיל שהחזרתי מלקוח והיה אמור לעבור לסניף הראשי יום אחרי.

אף אחד לא נפגע מבדיקת העמידות שביצעתי לצמיגים האחוריים ואף אחד לא חוייב על כך (חוץ מחברת ההשכרה, כמובן)

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

• תוכן חדש...