Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אתמול נסעתי בכביש 1 (כביש של 110) ופתאום ראיתי רכבים מאיטים, כמובן שנסעתי לפי החוק ואפילו פחות מ-100.

לפני היה רכב ומאחורי. פיתאום אני רואה שוטר בצד הימני של הכביש (להזכירכם כביש מהיר)

מנופף למעלה ולמטה ב"מקל" (לא יודע איך קוראים לזה) שמאיר.

האטתי כמובן (היות וחשבתי אולי צריך לעצור לביקורת) לא ראיתי אותו ממש מסמן לי לעצור היות

והיו לפניו עוד לפחות 2 מכוניות שכבר עצרו (אולי תאונה), אבל עברתי אותו במהירות של לפחות 70 קמ"ש.

פחדתי לעצור כי בכל זאת זה כביש מהיר ויש רכבים במהירות גבוהה.

מה שאומר שהיה קשה להבין אם היה צריך לעצור או לא...כמו כן הרכב מלפני המשיך וגם זה מאחור.

השאלה שלי כזאת:

1) האם יש מצב שהוא התכוון שאני יעצור? ואם ביכלל מותר לעצור בכביש מהיר רכבים?

2) במידה והוא התכוון שאני יעצור ולא עצרתי מה צפוי לי?

*אני נהג כבר 9 שנים בלי שום עבירת תנועה..

תודה רבה!

פורסם

להבנתי "מנופף למעלה ולמטה במקל" משמעו להאט.

אם היתה בעיה כנראה כבר היית שומע מהם.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

מזכיר לי סיפור מצחיק שקרה לי פעם בסיטואציה דומה, רק שאני עצרתי.

השוטר שאל אותי למה עצרתי, אמרתי לו שראיתי שהוא סימן לי עם המקל (לא היו רכבים לפני ופתאום הוא יצא לכביש לסמן), הוא חייך ואמר לי שהוא התכוון שאמשיך קדימה ולא אסתקרן סביבו כמיטב תושבי ישראל שגורמים לעומסי תנועה בגלל רכב תקוע.

פורסם

זה מצחיק?

תנסה את חבר שלי, שעצר ליד מה שנראה לו כנקודת ביקורת משטרתית, פתח חלון, ואז ניגש אליו "השוטר" ושואל למה הוא עצר, החבר הסתכל על "השוטר" רק בכדי לגלות שמדובר על עובד של מע"צ :roll:

הם פתחו איזה מכסה ביוב בלילה והאורות סביב גרמו לחבר המבריק שלי לחשוב שמדובר בשוטרים :lol:

כבר חתמתי...

פורסם

1. לפי התיאור - הוא לא סימן לך לעצור. וכן - מותר לעצור רכבים בכביש מהיר

2. רק בשביל ההשכלה הכללית - זה זימון למשפט, עם צפי לפסילת מינימום של 3 חודש. תרגע - לא רלוונטי לגביך

• תוכן חדש...