Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום החלטתי שאני צריך לנקות את האוטו אחרי שהזנחתי אותו חודש וחצי גם מבפנים וחיצונית.

קניתי את הקיט של meguiars paint restoration

השמפו שלהם עשה עבודה יפה נתן הרבה ברק האמת מאוד הופתעתי ממראה הרכב רק אחרי שטיפה (אגב יש לו ריח מצויין )

אחר כך יבשתי עם מטלית water magnet זה הדבר הכי טוב שנתקלתי בו זה פשוט ספח את כל המים שהיו על האוטו מבלי להשאיר סימנים כלל =] יותר חשוב מכך המטלית בעלת יכולת ספיגה כל כך גבוהה שאפשר לייבש את כל האוטו מבלי סחיטה אחת

יתרון ענק (לא מעייף ידיים בזמן סחיטה)

משם עברתי לפסטלינה + /quik detailer בכללי הפח עצמו לא הרגיש מחוספס מי יודע מה . היה דיי חלק אבל בכל זאת לא דילגתי על שלב זה .

ופה התחילה הבעיה עברתי לultimate compund

אני לא יודע מה בדיוק עשיתי לא נכון אבל החומר התייבש נורא מהר ולפחות איך שזה נראה לי לא עשה שום שינוי ולא הוריד שום דבר מיוחד

לא כתמים שחורים כאלה ולא שריטות קטנות שנשאר איתם צבע =\. אשמח להמלצות איך להשתמש בזה כמו שצריך להבא .כמובן שהכל נעשה ידני =[

ולבסוף ווקס carnuba plus

יש לו ריח שבא לאכול אותו . סך הכל השאיר לי את האוטו חלקלק ומבריק . אבל לדעתי לא הגעתי למקסימום תוצאה שאפשר להביא עם הקיט .

יש לי גם endurance tire gel אבל אין לי עם מה ליישם אותו על הצמיג מה ההמלצות?

ועם מה אתם ממליצים לי לנקות את הטאסות כל השחור שיש עליהם

כמה תמונות לפני קשה להגיד שיש יותר מידיי מידי הבדל בתמונות צריך היה לראות במציאות כמה לכלוך ואבק היה עליו

אחרי

y1ymzhmytu1l.jpg

ymzz35qmtmun.jpg

2yyjyai2dowj.jpg

לפני

hzymdmmzmyku.jpg

1mjrdkmctyzd.jpg

qmdjwnm3mmnf.jpg

פורסם

יכול להיות שהתייבש לך מהר בגלל החום ששורר בימים האחרונים בארץ.

יכול להיות שמרחת את החומר וניסית לנגב אותו לאחר כמה רגעים..

קח פד ידני שים שלוש טיפות עליו,תקצה לעצמך שטח נגיד 40*40 ס'מ ותתחיל לשפשף בתנועות מעגליות. אחרי שתי מעברים תשים לב להבדל עצום.

וכן לווקס שלהם יש ריח מטריף.

פורסם

דווקא יצא לי יום מעולה לא היה חם מידיי וגם עשיתי את זה מתחת לבית ככה שלא היה טיפת שמש כולה 9 בבוקר =]] מה שכן היה הרבה רוח!

כמה זמן אני צריך לתת לזה לשבת ?

הבנתי נכון שצריך לעבור על אותו איזור פעמיים?

בכל מקרה קשה לי להגיד שהצבע שלי דהוי או משהו כזה

עכשיו לשאלה היותר חשובה האם יש איזה חומר שיכול לטשטש פגיעות שהגיע עד לפח הם לא מי יודע מה גדולות אבל אם אפשר יהיה לטשטש זה יהיה מעולה

כמעט שחכתי את הווקס ישמתי בשכבה אחת על חלקים קטנים נתתי לזה טיפה להישאר ואז הורדתי עם מייקרופייבר סך הכל נראה מצויין כאילו שוב לקחתי אותה רק אתמול מהליסינג

פורסם

יש ליישם את החומר בצל ,ואזור אחרי אזור לא ללכת על חלקים גדולים מידי גומרים אזור גודל רבע מכסה מנוע בערך וממשיכים הלאה.

פורסם
יש ליישם את החומר בצל ' date='ואזור אחרי אזור לא ללכת על חלקים גדולים מידי גומרים אזור גודל רבע מכסה מנוע בערך וממשיכים הלאה.[/quote']

כמובן שזה נעשה בצל

אם הייתי נשאר בשמש לי היתי מסיים את השטיפה של הרכב בכלל

כמה חומר צריך לשים בערך על הספוג? ולאיזה מצב צריך להגיע שאני יודע שאפשר להוריד

תודה

פורסם

עוד כמה שאלות בנושא

מה מומלץ לעשות עם המטליות מייקרו והוופל בתום שימוש

ויותר מכל מה ניתן לעשות עם הגומי השחור של החלונות שאוטם אותם הם פשוט מורחים שחור על כל דבר אפשרי

וזה משגעע אחד הספוגים שלי נשאר שחור יותר =\

פורסם

קודם כל תחפש מדריכים ב youtube, יש לא מעט וגם דיי טובים.

1. מומלץ להשתמש בספוג הצהוב שלהם.

2. כמות חומר - עיגול בערך בגודל של מטבע.

3. לעבוד על משטחים קטנים (40X40).

4. במוצר הנ"ל ממש אין חשיבות לכיווניות התנוע (תנועות ישרות או סיבוביות), תעשה מה שנוח לך.

5. בזמן העבןדה יש להפעיל לחץ בינוני ולאט לאט להוריד את הלחץ.

6. לא מורחים את החומר וממתינים שייתיבש, זה לא וקס, פשוט שמים חומר על הפד ומתחילים לשפשף.

7. כאשר מרגישים שהחומר מתחיל להתייבש מסירים אותו בעזרת מטלית יבשה.

8. חוזרים על הפעולה לפחות שלוש פעמים.

9. עוברים לקטע הבא (בדרך מומלץ לנגב את הזיעה).

10. קח את הזמן, זה הולך להיות ארוך. אני ממליץ לחלק את העבודה למספר ימים.

בהצלחה.

פורסם
קודם כל תחפש מדריכים ב youtube, יש לא מעט וגם דיי טובים.

1. מומלץ להשתמש בספוג הצהוב שלהם.

2. כמות חומר - עיגול בערך בגודל של מטבע.

3. לעבוד על משטחים קטנים (40X40).

4. במוצר הנ"ל ממש אין חשיבות לכיווניות התנוע (תנועות ישרות או סיבוביות), תעשה מה שנוח לך.

5. בזמן העבןדה יש להפעיל לחץ בינוני ולאט לאט להוריד את הלחץ.

6. לא מורחים את החומר וממתינים שייתיבש, זה לא וקס, פשוט שמים חומר על הפד ומתחילים לשפשף.

7. כאשר מרגישים שהחומר מתחיל להתייבש מסירים אותו בעזרת מטלית יבשה.

8. חוזרים על הפעולה לפחות שלוש פעמים.

9. עוברים לקטע הבא (בדרך מומלץ לנגב את הזיעה).

10. קח את הזמן, זה הולך להיות ארוך. אני ממליץ לחלק את העבודה למספר ימים.

בהצלחה.

שלוש פעמים על אותו מקום?! איך בדיוק הבקבוק הזה יספיק לכל האוטו?

לגבי 9 מה הכוונה?

ועדין לא קיבלתי תשובה מה עושים עם המטליות בסוף עבודה .וכנל לגבי הגומיות

תודה

פורסם
שלוש פעמים על אותו מקום?! איך בדיוק הבקבוק הזה יספיק לכל האוטו?

לגבי 9 מה הכוונה?

ועדין לא קיבלתי תשובה מה עושים עם המטליות בסוף עבודה .וכנל לגבי הגומיות

תודה

מספר הפעמים תלוי מאוד במצב הרכב עם אחרי פעם אחת התוצאה טובה מצויין עם לא נסה עוד שכבה ,בקבוק עמור להספיק בשקט לרכב ממוצא,התשובה ל 9 עובדים חלק חלק ולא כל הרכב יחדיו,מטליות בסוף עבודה למכונת כביסה ללא מרכך כביסה,

בהצלחה. http://www.meguiars.com/en/videos/ סרטוני הדרכה מצורפים.

• תוכן חדש...