Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נטסטיק הכי זול - היכן ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטרף לשאלה.

ב-3 השנים האחרונות יש לי נטסטיק של סלקום. בחצי השנה האחרונה הוא הפסיק לעבוד כמעט לחלוטין (על פי סלקום צריך לקנות נטסטיק "מודם" חדש). משלם עבורו כ130 שח בחודש.

איזה אלטרנטיבות יש בשוק בכלל?

פורסם
למה לא להשתמש בסמארטפון שלך כמודם ?

איך אני עושה דבר שכזה?

האם ניתן לרכוש, לדוגמא, סים מאחת מחברות הסלולר החדשות, עם חבילה "ללא הגבלה" ולהפוך אותו לנטסטיק?

אלי.

פורסם
למה לא להשתמש בסמארטפון שלך כמודם ?

איזה הצדקה יש לשלם על הדבר הזה 130 שקל לחודש ??

יש כמה הצדקות -

1. יש אנשים שהסלולרי שלהם מהעבודה והוא מוגבל ל-1 ג׳יגה גלישה. זה לא מספיק אם אתה משתמש במכשיר גם כמודם למחשב.

2. זה גומר את הסוללה של הסלולרי במהירות, מה שאומר שצריך לחבר אותו למחשב. זה מסורבל.

3. הגלישה מהירה יותר, במיוחד אם העבודה מסעיף 1 תקעה אותך על רשת סלקום שהגלישה בה מהירה בערך כמו בימי הביניים.

4. זה עולה 99₪ לחודש, לא 130 ₪.

אני הזמנתי מודם סלולרי מdealextreme, הזמנתי סים במסלול ללא הגבלה של גולן טלקום ועשיתי אחד ועוד אחד. סה״כ עלה לי 150₪ על המודם ועוד 99₪ לחודש על הגלישה. בדיעבד זאת הייתה טעות, כי פעמיים קיבלתי מ dx מודם דפוק ועד שהחזרתי אותם לסין ״נשרפו״ לי שלושה חודשים של תשלום על פארש לגולן. יש ברשת חנויות ישראליות שמוכרות את המודם ב 200₪, עדיף לקנות מהן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ולי יש נטסטיק פתוח (נקנה באינטרנט) שאני לא באמת זקוק לו.

למכירה ב-100 שקל.

לגבי חברת סלולר שדרכה כדאי להתחבר - פות"ש, כמה גלישה אתה צריך בקו הזה?

לאורנג' היתה לפני אי אלו חודשים חבילת 6GB ב40 שקל לנטסטיק.

אבל נראה אותך משיג את החבילה הזו.

לרמי לוי יש 10GB באיזה 100 שקל אבל אחרי המכסה יש תשלום על חריגה ולא האטה.

ב-012 יש את המסלול של 9 ש"ח שכולל 100MB אבל ניתן להוסיף נפח גלישה עד 3GB בתשלום. יוצא 48 שקל לחודש על 3GB ואח"כ האטה.

אתה יכול השתמש בכל קו, גם כזה שלא "מיועד" לנטסטיק, אין בעיה.

ההגדרות שאתה צריך הן הגדרות ה-APN שמפורסמות בכל פורום אנדרואיד תחת השמש.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

הא רגע, זה נהיה שרשור למכירה נטסטיק?

אז אני מוכר אחד של ZTE מאורנג שלא היה בשימוש כמעט - גם אני אסתפק ב 150 ש"ח ;-) (ת"א)

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

אני בחנוכה במסגרת המבצע של פאלאפון לקחתי נטסטיק בעלות 80 ש"ח לחודש, ללא הגבלה בגלישה.

הסמארטפון שלי לא יכול להיות הוט פוינט , זאת הסיבה שלקחתי נטסטיק.

מהירות ההורדה שנמדדה היא 6 מגה בייט.

תחפש מבצעים בכל החברות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יש לי נטסטיק של חברת "3" הבריטית. אם מישהו יוכל לקנפג אותו לישראל - למסירה חינם אין כסף. (קבור איפשהו, אבל מוכן לחפש אם מישהו יהיה מעוניין).

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם
אני בחנוכה במסגרת המבצע של פאלאפון לקחתי נטסטיק בעלות 80 ש"ח לחודש, ללא הגבלה בגלישה.

הסמארטפון שלי לא יכול להיות הוט פוינט , זאת הסיבה שלקחתי נטסטיק.

מהירות ההורדה שנמדדה היא 6 מגה בייט.

תחפש מבצעים בכל החברות.

:) מבצע חנוכה זה לא היה. זה המחיר הרגיל.

9.90 על הנטסטיק ועוד 69.90 על חבילת 5 ג'יגה גלישה ואז האטה.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

ב-012 יש את המסלול של 9 ש"ח שכולל 100MB אבל ניתן להוסיף נפח גלישה עד 3GB בתשלום. יוצא 48 שקל לחודש על 3GB ואח"כ האטה

למישהו יש מושג אם יש עוד חברות עם אפשרות דומה?

איך מהירות הגלישה ב012 (או אורנג'...)?

פורסם

תופעה מוזרה:

הצלחתי להגדיר גלישה מהנטסטיק עם כרטיס של הוט:

קיבלתי מהירות גלישה של 2.5

שמתי בחזרה את הסים של פלאפון

קיבלתי מהירות גלישה של 5

למיטב ידיעתי הוט משתמשת ברשת פלאפון כתשתית - אז למה המהירויות לה דומות ???

• תוכן חדש...