Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כנראה בעיה בציטה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים היום חזרתי מהצפון, ובכביש 65 איפה שיש מצלמה הציטה לא התריע(עדכון 3044).

כל שאר הדברים הוא התריע, השאלה גם לכם קרה דבר כזה?

זה ממש בעיה כי בשביל זה שילמתי ואני מעדכן כל פעם שיוצא עדכון חדש, ועכשיו עדיין אני צריך לחפש את המצלמות בדרך?!

דרך אגב הייתי במהירות נמוכה מהמותר 60 נראה לי מותר 90 יכול להיות שבגלל זה הוא לא התריע?

פורסם

צריך להתריע בכל מקרה, בהנחה כמובן שהמצלמה קיימת במאגר הנתונים של המכשיר.

אם אתה מעל המהירות, תקבל גם התראה מיוחדת בשביל זה.

האמת שגם המצלמה בכביש 4, לכיוון צפון, מעט צפונית לגשר ראשון לציון (משה דיין), כבר לא מקבלת התראה אצלי מאז העדכון האחרון.

!AWDSOME

פורסם

מצטרף לשאלה

גם אצלי היו מקרים בהם לא התקבלה התראה.

באמת קישרתי את זה למהירות נסיעה נמוכה אבל אז גיליתי שבחלקן לפחות כן מתקבלת התראה במהירות נמוכה.

פורסם

אתם לא לבד. היו לי פעמים שהמכשיר לא נתן התראות על כלום (כולל מצלמות שלרוב כן מתקבלות עליהן התראה, כמו זו ליד פארק איזורים על כביש 4). נפתר בהדלקה מחדש. מבחינתי זה מכשיר זבל, אבל אני לא מכיר כרגע אלטרנטיבה (בגלל הDB).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

מבלי להיות מומחה גדול, המכשיר הזה מבוסס GPS. אני משער שכמו כל מכשיר כזה לעיתים אין לו קליטה, הוא לא יודע את המיקום שלו ואז מן הסתם הוא לא יודע לספק התראה.

פורסם

לחלוטין לגיטימי.

אבל אני מדבר על מיקום שהיה מוצג באופן קבוע, והפסיק להיות מוצג לאחר אחד עדכוני מאגר הנתונים (אני עובר ליד המצלמה הספציפית בראשון לא מעט)

משהו קצת חשוד כאן.

!AWDSOME

פורסם

שוב היום המכשיר עשה לי בעיות, שוב לא התריע על כלום עד שעשיתי לו ריסט. מכשיר חרא. הGPS עובד בסדר מאחר והוא מראה את המהירות. כנראה בעיה בתוכנה.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

יש עדכון תוכנה למכשיר (לא DB, אלא firmware). מורידים את הכלי האחרון שלהם (גרסה 9), לוחצים על עדכון הDB ובאיזורים יש אופציה לבחור עדכון תוכנה. ניסיתי ועובד בנתיים. נראה.

פורסם
יש עדכון תוכנה למכשיר (לא DB, אלא firmware). מורידים את הכלי האחרון שלהם (גרסה 9), לוחצים על עדכון הDB ובאיזורים יש אופציה לבחור עדכון תוכנה. ניסיתי ועובד בנתיים. נראה.

אתה יודע מה השינויים בעדכון התוכנה?

פורסם

מה זה DB ומה זה FIRMWARE?

פורסם

DB זה הdatabase, כלומר מיקומי המצלמות. firmware זו התוכנה הפנימית של המכשיר שמפעילה אותו.

פורסם

לא ראיתי אופציה לעדכון תוכנה.תוכל לעזור לי איך אני מוצא את העדכון תוכנה.

• תוכן חדש...