Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שים לב שאתה מדבר על 320i.

ה-325i אמורה להאיץ תוך 6 שניות בערך ל-100. טורבו או לא טורבו...

ברכב שנסעתי עליו היה משהו לא תקין - חד משמעי.

אשמח לקבל אינפורמציה נוספת לקריאה לגבי נושא זמינות הכוח במנוע מוגדש לעומת מנוע אטמוספרי.

במידה והמומנט והספק זהים , איזה הבדל יש ?

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפי היצרן הביצר עושה 0-100 ב-7 שנ'.

218 כ"ס ב-6500 סלד ו-25 קג"מ החל מ-2750 סל"ד.

לשירוקו 200 כ"ס, בערך 28 קג"מ המתקבל בסלד הרבה יותר נמוך(פחות מ-2000). לשירוקו משופרת(תוכנה בלבד)- 250 כ"ס ו-38 קג"מ לערך.

אפשר להבין שרצועת הכח במנועי טורבו היא יותר רחבה, מכאן שהכח יותר זמין.

כמו שאמרתי השירוקו שוקלת בערך 150 ק"ג פחות, גיר יעיל יותר.

פורסם

אני קצת משוחד אבל עדיין..

מה עם אינפיניטי G37,

ראיתי בלוחות שהיא נמכרת באזור ה150.

הרכב מעוצב מעולה,חזק ותופס טוב בפניות.

בדקת אותה?

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אם הבימר עושה 6.10 למאה והשירוקו עושה 6 או 6.9 למאה אני מניח שה"משיכה" שתרגיש לכסא אחורה תהיה דומה מאוד.

במקרה זה היא הייתה שונה לגמרי, והאצה של 10 שניות ל-100 לא יכולה להיות תקינה לרכב כזה.

לגבי רצועת הכוח - אתה צודק שהוא זמין מטורים יותר נמוכים אבל מלבד זה אני לא רואה הרבה הבדל אם תשווה לשירוקו לא משופרת.

דבר נוסף - נכון שהגיר יותר יעיל והכוח זמין כבר מטורים נמוכים יותר, אבל מדובר בהנעה קדמית והשירוקו מפרפרת בלי סוף כשמאיצים מהמקום... היא פשוט לא מצליחה להעביר את הכוח הזה לכביש. מה שלא מהווה בעייה בבימר כיוון שהיא הנעה אחורית.

חזרה לנושא - לגבי אינפיניטי, וגם פונטיאק סולטיס ועוד כמה רכבים בסגנון...

הבעיה העיקרית שלי איתן זה מנועי ה-3.7 האמריקאיים שלדעתי "מתהדרים" בצריכת דלק זוועתית לעומת מנוע 2.0 טורבו של VW.

פורסם

אצלי היא עושה בערך 1/6.

הכי הרבה שהצלחתי להוציא ממנה בכביש מהיר בשיא הרוגע זה 1/10 בערך.

אני לא נוסע רגוע ככה שאני מאמין שיש סיכוי שהצריכה של בן אדם שנוסע דיי רגוע תהיה 1/7.5-בדיוק כמו של הקרוז!

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

לפי מה ששמעתי מ-3 בעלי שירוקו 2.0, חלקם עם צ'יפ וחלקם בלי...

שהיא עושה בין 1\9 בלחיצות ובשיוט בינעירוני אפשר להגיע גם ל-1\13.... זה משמעותית יותר טוב.

פורסם
אני לא מאמין לנתונים האלה.

1:9 אולי בניסעה רגועה, ממש לא בלחיצות. ו 1:13 אולי בתור נתון רגעי ולא ממוצע.

אתה מדבר על השירוקו?

פורסם

לחברה שלי יש את הדגם של ה-1.4, עם סופרצ'ארג'ר וטורבו הוא מוציא 160 כ"ס לפני שיפורים/תוכנה וכד'.

צריכת הדלק עומדת על 1\14 בנסיעה רגועה, 1\11 אם אתה ממש ממש לוחץ.

פורסם

במנוע 2.0TSI:

בנהיגה אגרסיבית(נס הרים, אלקוש וכו') הצריכה היא יותר בכיוון 1-5.

שיוט בינעורוני 1-12.

אנשים כאן לא יודעים למדוד צריכת דלק.

פורסם

דבר נוסף - נכון שהגיר יותר יעיל והכוח זמין כבר מטורים נמוכים יותר, אבל מדובר בהנעה קדמית והשירוקו מפרפרת בלי סוף כשמאיצים מהמקום... היא פשוט לא מצליחה להעביר את הכוח הזה לכביש. מה שלא מהווה בעייה בבימר כיוון שהיא הנעה אחורית.

.

+150 ק"ג לבימר, שזה משקל לא מבוטל.

לכן, כתבתי שהיתרון של השירוקו עוד יותר מוחשי מגלגול(האצות ביניים).

פורסם
במנוע 2.0TSI:

בנהיגה אגרסיבית(נס הרים, אלקוש וכו') הצריכה היא יותר בכיוון 1-5.

שיוט בינעורוני 1-12.

אנשים כאן לא יודעים למדוד צריכת דלק.

האם זה מניסיון ? 1-5 זה נתון דיי זוועתי...

• תוכן חדש...